lill-lördag.

Läst en sida. Elin Kling. Sofi Fahrman. Läst 3 sidor. Natalie Karlsson. Läst en halv sida. Ringt Johan. Druckit kaffe. Kollat anteckningar. Duschat. Läst 4 sidor. Facebook. Facebook. Facebook. Läst 3 sidor. Tjenaihavet som motivationen flödar! Känns verkligen fantastiskt. Nu vill jag att Johan ska bli frisk och komma hit, har så tråkigt och vill se på Entourage. Men jag ska läsa lite om rättsordningen i tvistemål istället. Ha deeeeeeeeee...


frustration.

Sitter och försöker beställa en ring & ett rouge från Asos.com men när det väl kommer till betalningen så funkar det inte. Skrivit i mitt kortnummer, namn och datum på kortet precis som det ska va, men gång på gång kommer den fula röda texten upp om att datumet inte är riktigt. Men fuck you, jag har skrivit exakt som det står på kortet. Gaaaah, måste stampa lite med foten i golvet nu. Var är mamma när man behöver henne egentligen?


tristess.

Sitter här hemma med en kopp kaffe och en hög böcker som ska pluggas igenom. Vädret suger och jag har makalöst ont i magen, vilken härlig dag! Gick inte till skolan imorse (hade dock bara en lektion) eftersom min mage inte väljer att bli bra, istället sov jag länge och tog sedan med mig Raggisen ut på promenad i skogen. Min lille prins! Ååh, idag är en riktigt riktigt riktigt tråkig dag, en sån dag då det bara värker i kroppen och gnisslar i tänderna. Sucks. Nu ska jag fylla på min intelligens! Ciao.

   

idag är ingen vanlig dag...

...för det är Hannas födelsedag! Hurra hurra hurra. Grattis min älskade vän på 19 års dagen. Love u.

Förutom att vara i skolan och jobba ett par timmar har jag även hunnit med att dra på mig ett vidrigt enormt shoppingsug (och då menar jag mer än vanligt) men jag har nu bundit fingrarna så att dem inte ska kunna klicka hem ringar från Asos eller en stråhatt från H&M. Jag ska ju faktiskt till Stockholm på tisdag, och dra mig baklänges, där ska det shoppas. Trots mitt lilla förbud ska jag kanske införskaffa en bustier och en klänning imorgon. Det där "kanske" bör suddas ut om jag känner mig själv rätt. Imorgon hoppas jag på sol så jag kan ligga på altanen och plugga, för nu är jag vitare än en sockerbit fast att jag lovade mig själv att sola mycket efter Thailand. Ett plus i detta är ju att jag kommer ha hud som en babyrumpa när jag blir gammal! Jiho.


miss fatty.

Det verkar som det vankas pizza i mitt kära hem ikväll. Är snuskigt sugen på en vrålstark mexicana. Så porerna blottas och sprutar svett, munnen brinner och ögonen tåras. Herrejisses som jag har flottat det senaste, men om magen är glad så är jag glad. Är det inte så man säger?

Imorse gjorde jag min provuppsättning inför balen. Blev supernöjd och nu känns det verkligen nära.
AGNEBERGS STUDENTBAL, LÖRDAG 22 MAJ PÅ GUSTAVSBERG!!!!!


lite värme och fina minnen.

 
















sjuhundraåttioelfte gången gillt.

Jag är flitig läsare av 600 bloggar om dagen, med viss överdrift. Och jag vill så gärna blogga själv, så nu ska jag anstränga mig mer än någonsin tidigare eftersom livet är roligare nu än innan. Gud va dystert det lät, som om jag haft tråkigt i 18 år och 10 månader, men nej mina kära konfirmander så är icke fallet. Men vardagen är inte längre smockfull av prov, uppsatser och vrålmycket jobb. Lagom mycket jobb och sanslöst lite skola känns underbart! Därmed finns det kanske roligare saker att informera andra om nu. Vi får väl se hur många som tror på detta nu...Hursomhelst, välkomna tillbaka!


RSS 2.0