TGIF.


Åker strax till Piccadilly Cirkus och möter upp dom andra för middag. Sedan blir det Mamma Mia och förhoppningsvis lite drinkar. Ha en mysig fredag allihopa :)

JUST NU.



Det enda positiva med att vara utan Johan är att jag får köpa chips med salt & vinäger smak hur ofta jag vill!
(Nu är det absolut inte så att han förbjuder mig att äta chips, utan mer att han hatar just den sorten...)

DESTINATION: LONDON.

Fick en kommentar om att jag skulle berätta lite om hur jag fixade min Londonresa/skola. Så, okej;

Jag åkte hit via STS Språkresor, som har ett gigantiskt utbud av skolor/kurser/kortare språkresor osv. Du kan välja vilken sorts kurs du vill läsa, om du vill ta en Cambridge-exam eller bara läsa general English, eftermiddags- eller förmiddagslektioner och mängder av andra val. Du kan också välja hur du vill bo; värdfamilj/delat rum/delad lägenhet/studenthem eller fixa på egen hand.

Jag valde att läsa en Cambridgekurs i engelska, vilken avslutas med ett prov som ger dig en Cambridge exam. Jag valde att bo i ett studenthus, eftersom jag tyckte det skulle va kul att bo med massa andra studenter fast ha eget rum + badrum. Riktigt så blev det inte...Bytte boende efter två dagar för att det var ödsligt, hemskt och bara vidrigt. Det var endast en kille till där, så jag bytte. Numera bor jag i en värdfamilj som är helt underbara mot mig! Får frukost och middag varje dag och dom pratar med mig hela tiden vilket gör att jag får öva min engelska även här "hemma". Givetvis har jag ett eget rum med tv, och jag delar badrum tillsammans med en annan inneboende.
Jag var väldigt anti värdfamilj först eftersom jag inte vill bo upp i någons saker med risk för att tycka det är ofräscht och att man känner sig i vägen. Nu tycker och tänker jag helt tvärtom! Har nog haft en väldig tur med min värdfamilj, dock.

Skolan heter EC London och ligger väldigt centralt, i Holborn. Den är otroligt proffsig och lärarna är grymma! Jag tycker verkligen om min klass på 12 personer. Vi är 3 svenskar, 2 sydkoreander och resten är från Schweiz. Jag har morgonlektioner, vilket innebär att jag är i skolan 9-12.15 varje dag (inte överdrivet jobbigt, med andra ord). Men efter skolan har vi vanligtvis mycket läxor, fast oftast hanterbart liksom.

Gå in på STS hemsida och läs mer om alternativ + priser, eftersom det varierar väldigt mycket vet jag bara vad som stämmer exakt med mitt val. Hoppas detta hjälpte dig litegrann, och jag rekommenderar verkligen att göra ngt liknande!

AT KINGSWAY, HOLBORN.


tshirt - Marc by Marc Jacobs / shorts - Urban Outfitters / skor - Primark /

Ännu en svinvarm dag i denna underbara stad! Efter skolan blev det fruktsallad + plugg vid Bloomsbury Square i väntan på att Mimmi & Victoria skulle sluta. Sedan gick vi och köpte biljetter till musikalen "Mamma Mia". Så imorgon blir det middag och musikal, kan bli hejdlöst mysigt! Nu ska jag strax återgå djupt ner i böckernas värld. Lovely.

SAKNAR DIG BÄSTIS.


Den här är till dig Hanna, hoppas den smakar! Ps. I miss you, ds.

LET'S LEARN SOME ENGLISH.


Min läxhjälp spinner ikapp med mitt skrivande.

EN LITEN GRÄND I COVENT GARDEN.





Blus - Primark / byxor - H&M / skor - Miss Selfridge / halsband - Dorothy Perkins /
väska - Marc by Marc Jacobs / solglasögon - Rayban


Så, promenaden till Covent Garden tog ca 1 timma, och då gick vi inte särskilt snabbt. Det blir garanterat en pw i snabbare tempo dit inom kort! Att gå längs Regents Park är såååå himla fint. Dock orkar jag inte röra mig en meter till idag, har svettats ut all energi som någonsin funnits i min kropp. London 25 grader, jadå!

IT'S ALL GOOD IN THE HOOD.


ANOTHER SUMMER DAY.




Helt stört att det är slutet av september, om man är ute idag skulle man kunna tro att det är en varm julidag! Strålande solsken, klarblå himmel och hejdlöst varmt. Det enda problemet är; jag tog inte direkt med några sommarkläder... Vilket dilemma va! Nu väntar jag på att Allan ska komma hit så ska vi försöka oss på att promenera ner till Covent Garden för att dricka iste! Så, Kentish Town - Covent Garden. Det ska tydligen ta ca 50 minuter, vi får väl se...

WORD.


I'M BLUE.


Ny blus från Zara.

Världens varmaste och skönaste dag i London! Vill bara ligga i en park med en islatte och en Harper's Bazaar hela dagarna. Det ska tydligen bli 27 grader i slutet av veckan, hur stört?

HER MAJESTY THE QUEEN.



Okej, jag erkänner; jag har gått och blivit hejdlöst kulturell. Och rojalist.

Efter skolan åkte jag, Mimmi & Victoria till Buckingham Palace. Det kungliga slottet. Drottningens hem. När vi ställde oss i kön och kollade försynt omkring oss kunde vi utan att vara några raketforskare konstatera att vi sänkte medelåldern med ca 50 år. Människorna som vallfärdat till slottet var någonstans mellan 90-och-döden, och så vi då. 

In genom metaldetektorerna. Fick strikta restriktioner om att inte tugga tuggummi, äta eller fotografera. På med supersnygga guide-hörlurar och GO! Let's begin.
DRA-MIG-BAKLÄNGES, vilket jävla slott. Herregud, det var så otroligt mäktigt och vackert att jag gick med hakan vid knäna under hela tiden. Breathtaking är det enda rätta ordet. Vandringen genom den ena guldpryda salen efter den andra fortsatte tills vi tillslut nådde den....vibrationerna i luften nådde mig....THE DRESS. Kate Middletons brudklänning. Som bilderna redan visat var det givetvis den absolut finaste klänning man kan tänka sig, sydd av Sarah Burton for Alexander McQueen. Roligt att även få höra designerns tankar om den, hur den var sydd och vad mönstret stog för.
Man fick även se brudbuketten, skorna, diamantörhängena, kronan och bröllopstårtan (som förövrigt var dekorerad me 900 blommor & löv i marsipan).
För er som också är sugna på att bli såhär äckligt kulturella pågår denna utsällning endast tills på måndag 3 oktober, och kostar £16 (dock värt varenda öre), så hurry hurry!


Btw, efter detta inlägg blir jag lite rädd för mig själv. Är jag endast 20 jordsnurr gammal? Varning.  

SNOG.

Inte gjort mycket vettigt idag efter skolan direkt. Gått från skolan till Leicester Sq - Piccadilly Circus - tillbaka mot Leicester Sq för att slutligen äta frozen yoghurt på SNOG. Himmelskt! Och nyttigt. Kanske inte Oreo-cookisarna jag valde att ha på, men. Nu sitter jag hemma med huvudvärk, regnet totalt öser ner utanför och jag känner mig allmänt seg! Ikväll blir det bara ansiktsmask, måla naglarna, plugga och se på SATC. Skön kväll på Leighton Rd. 



Dagen spenderades givetvis med världens bästa schweiziska Allan! Han är klockren!

I LOOK LIKE A MAN.


VICTORIA AND ALBERT MUSEUM.








Herregud, hur otroligt kulturell håller jag på att bli? Museum två dagar i rad! Anyways, idag var vi på Victoria & Albert Museum, ett otroligt tjejigt museum med massa kläder, kostymer, smycken, glas och målningar. Ett museum helt i min smak helt enkelt (mesta delarna iaf....), och det bästa av allt var nog juvel-rummet. O-M-F-G, dom absolut vackraste ringarna & kronorna i hela världen, helt galet. Tyvärr fick man inte ta kort där inne, och det var kanske tur, annars hade jag väl suttit här nu och grinat framför ett sådant kort. För er som vill kan man även få se klänningar från Alexander McQueen. Faaaaaaaab.

SIX BILLION PEOPLE IN THE WORLD, BUT SOMETIMES, ALL YOU NEED IS ONE.



Saknar min Johan <3


TOWER HILL/TATE MODERN/SOUTHBANK.














Har haft en otroligt bra dag i denna underbara stad! Mötte upp Victoria vid Towern för en snabb kaffe innan vi åkte till St Paul's och mötte upp dom andra. En promenad över Millenium Bridge och vi var framme vid Tate Modern, har jag just blivit en konstintresserad individ? Nej, vissa tavlor och foton där var såklart helt sjukt grymma men resten var hejdlöst uttråkande. Kul att ha sett det enormt stora museumet i alla fall! Promenerade därefter längs med Themsen till Southbank där det va en mat & dryck festival, så marockansk mat + öl + choklad satt ruskigt fint! Och det bästa av allt; det är så himla varmt här så att sitta ute och äta känns grymt! Nu sitter jag hemma i min säng, helt klubbad, och ska strax bädda ner mig framför SATC säsong 1.

Behöver jag säga att jag älskar London? BIG TIME.

MED KITCHEN.




Givetvis var det överfullt på den italienska restaurangen så det blev medelhavstema istället, vilket inte var helt fel! Restaurangen var jättemysig och den hette Med Kitchen. Så efter mat + rosé är jag nu faktiskt hemma i min iskalla säng. Inte alls sugen på att gå ut idag tyvärr...
Gjorde en helt fantastisk upptäckt nu ikväll med; bussen hem tar bara 20 minuter på natten och stannar 10 meter från min dörr. Hur bra?

THANK GOD IT'S FRIDAY.


Nu åker jag till Leicester Square och möter upp Allan, Mimmi & Victoria. Italienskt står på menyn ikväll!

WALKING AROUND LONDON.





kofta (ny!) - Urban Outfitters / klänning (ny!) - Topshop / skor - Topshop / halsband - Lindex/

MARC BY MARC JACOBS.



Min nya, fantastiskt underbara älskling! Är så lycklig att jag bara vill gråta.

POWERWALK.


En timmes powerwalk i Hyde Park/ Kensington Gardens är aningen annorlunda mot elljusspåret på Helenedal, men bara aningen. Nu är jag i alla fall hemma på mitt rum, tillsammans med en Pret-kaffe och massa skolböcker. Hur roligt?

RED LIPS.


tröja (ny!) - Urban Outfitters / byxor - H&M / skor - Bianco / väska - Zara /


Kom nyss hem från skolan så nu är det dags att dra på sig träningskläderna och solglasögonen för att åka tillbaka ner till Hyde Park. En välbehövlig powerwalk är prio ett nu!

FUDGOHOLIC.

Dom senaste dagarna har jag haft sånt fruktansvärt sug efter fudge eller caramel-smak i alla former. Jag äter liksom aldrig fudge hemma så varför kom detta när jag kom hit? Jag köper det i godis, på frozen yoghurt, i bars, i lösvikt - ja, ni fattar. Ett konstant abstinensdarr i kroppen efter fudge. Idag när känslan gjorde sig påmind sprang jag hoppfullt in på Sainsbury's, sökte med laserblick och känselspröt över hela affären. Kaaaatchiiiing; en drickyoghurt/milkshake med f-u-d-g-e smak.


Så nu är mitt fudgebegär mättat. Kommer spy om jag någonsin närmar mig något med fudgesmak igen.

Btw, hann med att skriva "fudge" sex gånger i detta inlägg. Oj, sju blev det visst nu.

SVANPRINSESSAN.



Dr Martens / hatt + kavaj, H&M / shorts + tröja, Urban Outfitters /

SAMMANFATTNING AV DAGEN.


Det känns som om jag inte gjort något annat än att äta idag. Köpte med mig lite godis & nötter hem för att ha till pluggandet, som om inte det räckte fick jag TVÅ stora paket ifrån mamma på posten idag. Kan meddela att dessa innehöll en hel del godis, nagellack, svenska tidningar, doftljus och chilinötter. Tack lilla gullemamma :) När jag satt vid mitt skrivbord och tryckte i mig lakrits ringde min lilla klocka, vilket betyder mat...

Maten idag var lax, yes l-a-x, som verkligen inte är min favoriträtt någonstans. Men jag åt snällt upp utan att säga ett knyst, och det var helt ok. Men NEJ mamma, det betyder inte att jag tänker äta lax hemma framöver. Dagens efterrätt var äppelpaj, vilket inte heller är en favorit. Så man kan enkelt konstatera att jag har genomgått två stora prövningar idag, och jag klarade dom faktiskt galant!

Nu; duscha, måla naglarna, försöka sova tidigt.

ST JAMES'S PARK.


Vi skulle egentligen ha åkt till slottet och kollat på Kate Middletons brudklänning idag, men när vi väl kom dit var biljetterna slutsålda. Så nu har vi bokat det på tisdag istället! Istället tog vi en promenad genom St James's Park, shoppade och nu sitter jag hemma i min säng med 1000 skolböcker framför mig. Kan säga att plugga inför en Cambridge exam är ingen dans på rosor.....


* Tröja & jeans från Zara / skor från Topshop / Väska från Saga of Götheborg

HIGH STREET KENSINGTON.



Om du är i London men inte vill shoppa på proppfulla Oxford Street borde du verkligen åka till High Street Kensington istället. Precis samma affärer (givetvis mindre & färre) men också sjuuuuuukt mycket mindre folk!
Min shopping idag; shorts & svantröja från Urban Outfitters, kornblå blus från Zara, hatt & halsring från H&M. Visas givetvis på inom kort!

EN VANLIG MORGON...


Trots att jag äter frukost hemma hos min hostfamily varje morgon blir det oftast ett stopp på Pret A Manger innan skolan. Det ligger ju trots allt precis bredvid.  

525 QUARTZ.


Nytt nagellack från Chanel. Brunmetallic. Färgen heter 525 Quartz.

SKOR MED KLÖS.


Pälsiga leopardskor från Topshop. Fantastiskt.

MARKNADSFYND.


Dagens marknadsfynd från Camden. Båda två för £5, känns rätt okej? En blå och en grön står på min shoppinglista inför nästa besök där.

CAMDEN.








Idag promenerade jag till Camden, som ligger bara 20 minuter ifrån mig. Oooooooom jag gillar Camden, hell yeah! Skulle kunna shoppa ihjäl mig där, men jag köpte bara två ringar & en tygpåse. En annan gång kanske...

WORD.

“The great thing about London is that it lives and breathes fashion.
The street is still the best way to get a snapshot of London style"

CUPCAKE OCH RÖDVIN.


Om ni inte känner igen mig när jag kommer hem är det inte särskilt konstigt, här serveras det nämligen efterrätt varje dag. Idag bjöds jag på denna cupcake, som för övrigt var heeeeeeeeelt sjukt god. Min "host mum" är kock, så jag kan meddela att jag äter så det räcker & blir över. Jag får försöka gottgöra min kropp genom att börja promenera; startar imorgon med en promenad till Camden där jag ska möta upp dom andra!
Ikväll har jag bara varit här "hemma" och ätit, blivit bjuden på flera glas vin och familjen har pratat om så mycket saker jag borde veta, att jag är helt grötig i huvudet. Men hellre det, än att dom inte säger något alls. Dom är faktiskt helt fantastiska!

THIS ONE IS FOR YOU, DARLING.


(Jag ber alla bortse från att jag ser ut som en lunnefågel i ansiktet. Tack på förhand)


Hur mycket tycker du om mig när jag gör mig till och arrangerar detta kortet inne på Harrods, älskling?

BARA EN I MÄNGDEN.


Har suktat och funderat länge. Precis som alla andra är jag numera ägare till ett par Jeffrey Campbell "Lita". Men när dom väl stog här på mitt golv var jag inte lika säker längre på om jag vill ha dom, men jo - dom är en aning uttjatade men visst fasen är dom snygga & användbara. Välkomna!

LITE LÖRDAGSNÖJEN BARA.

Har spenderat min dag i Knightsbridge, på Harrods & kring South Kensington och bara drömt om en underbar lägenhet på någon fab gata i de områdena. Det är helt sjukt fint! Fick nästan lite julkänsla idag när vi var på Harrods julavdelning, åååh jag är till och med sugen på att köpa julklappar nu! För övrigt skulle jag kunna bo inne på Harrods resten av mitt liv, jag gillar verkligen det stället alltså. Att bara gå runt och klämma på väskorna, pilla på kläderna och gråta över smyckena är ett helt perfekt lördagsnöje.  




CHAMPAGNE I PLASTGLAS.




Igår lagade Celine mat till oss hemma hos Allan, en svensk/schweizisk afton med mexikanska fajitas på menyn! Sedan åkte vi till Leicester Square för att Allan visste såååå många bra klubbar där (givetvis gayklubbar...), men vi hade kul på första stället, andra kunde kvittat. Dock en rolig kväll med mina nyfunna vänner, som avslutades med att jag sov hos Mimmi för att slippa ta mig hem själv mitt i storstadsnatten. Nu måste jag snabba mig hejdlöst mycket, ska möta upp de andra i Holborn om en timma.



MACAROONS IN GREEN PARK.

Supersöta cupcakes & underbara macaroons fick följa med oss till soliga Green Park i eftermiddag. Inte helt oväntat schmäckte jag i mig sex färgglada macaroons helt ensam, och givetvis kom dessa ifrån Ladurée. Nog för att macaroonsen är hiskeligt goda, dessutom får man ju välja vilken ask man vill ha dom i! Herregud, jag är i ask-himlen.







FAR FROM HOME.

Okej, gott folk, vi kör en kort presentation om mitt liv. Dom senaste dagarna har jag varit djupt deprimerad, gråtit en skvätt lite varstans, bytt boende, börjat skolan, träffat härliga människor osv. Nu börjar allt lossna lite och jag återgår sakta (OBS! Väldigt sakta) men säkert till mitt vanliga jag. Skolan är riktigt bra och min klass kunde inte vara bättre, jag har träffat massa underbara svenska tjejer, bor just nu i en trevlig engelsk värdfamilj, träffat en riktigt skön kille (yes, han är super gay) från Schweiz, han älskar mode hiskeligt mycket! Så jag tror jag är i himlen. Okej, snart i alla fall. Hoppas min hemlängtan och känslan av att vara världens minsta människa i världens största stad släpper snart.

Idag efter skolan promenerade jag, Susanna & Marika från Holborn-Oxford Street-St James's Park-Westminster-Trafalgar Square-Piccadilly Circus och tillbaka till Holborn. Kan meddela att det är X-antal tusen steg, men det har varit helt underbart väder här i London idag, så man får ju passa på! Vi hann även med en välbehövd drink vid Trafalgar Square.

Nu; back to homework & skype med min älskling!







SMYTHSON.





Mitt första och enda köp hittils. En orange notebook från underbara Smythson. Har suktat länge, men nu är den min. Köpte den på Bond Street, kolla in den hejdlöst fina affären om du är en skriv/kalendernörd som jag!

"I've got nothing to wear"

BELIEVE THAT YOU CAN.



Åh herrejesus, vart ska jag börja... Igår när jag & mamma kom till London möttes vi av en hejdlös värme vilket ledde till enorma svettattacker, mindre mysigt. Hade i alla fall en jättemysig dag med massa fika, promenader och sushi. Bodde på ett riktigt fint hotell nära min skola, så den hittade jag lätt idag.

Fick även mitt "rum" idag där jag ska spendera mina kommande 3 månader. NO WAY säger jag om det. Jag måste hitta något nytt, en annan lösning. Kommer dö här. Jag som har en släng av klaustrofobi innan kommer knappast bli av med den här. Har tre "houseies" (vi bor ju inte i samma rum, alltså kan jag inte kalla dem roomies) varav jag bara träffat en utav dem, en kille från Brasilien. Å jag tycker jag har långt hem? Imorgon börjar skolan 8.45 så jag hoppas verkligen det kryllar av människor som vill umgås med mig där!

GÖTEBORG CITY (!!!!!) AIRPORT.


Jag har egentligen halvt lovat mig själv varje gång efter att ha åkt med Ryanair att "det här va sista gången". Nu tänker jag till och med skriva ner det DET HÄR VAR SISTA GÅNGEN JAG FLYGER MED RYANAIR. 1600 kronor i övervikt är ju alltid trevligt såhär på morgonkvisten. Fatta 5 kilo för 1100 kronor. Att mitt handbagage vägde ytterligare lite till fick mig att fälla en tår, så min lilla gullemamma betalade det.

Jag har tänkt på det förr; tänk dom stackars människorna som bokat flyg till Sverige för att landa på "Göteborg City Airport" och kommer till det här....Ett grått plåtskjul mitt på en öde åker. Välkommen till Sverige gott folk! Men nu säger jag istället hejdå Sverige, HELLO UNITED KINGDOM! GREAT BRITAIN! ENGLAND!

*

Väskan är packad och jag hoppas verkligen ingenting viktigt är glömt. Övervikten jag kommer åka på kommer vara rå, så vi får väl se hur underbart det kommer kännas på flyget imorgon. Idag har det i alla fall varit fullt upp här hemma; tandläkaren, Torp, lunch med mormor & morfar, moster, kusiner, packa-packa-packa, middag med familjen + Johans familj, lite mer packning, ett par skvättar gråt imellanåt, söta små presenter och mys. Av min kära kusse fick jag ett "Emergency kit" med en rosa minivattenkokare, choklad, chips, doftljus & nagellack, bra grejer! Nu ska jag väl försöka sova, och troligtvis gråta en del mot Johans bröst. Upp tidigt!

- Sara; du glömmer väl inte att du lovat fixa en perfekt spellista åt mig? Tack på förhand.
- Note to myself; lyssna absolut inte på Melissa Horn. Det kan bara sluta på ett sätt. Storböl. Tät i näsan.


När jag köpte en lyckokaka för längesen fanns denna söta lapp i. Sedan dess har den alltid legat i min plånbok, och nu när jag rensade ur den för att använda en annan blev jag alldeles för skrockfull för att plocka ur lappen. Så nu följer den med mig till London, med hopp om att fungera. För det har den ju verkligen gjort hittills <3

MYSKVÄLL.


Efter att jag slutade jobbet klockan 20 (min sista arbetsdag på 3 månader!!!) snabbade jag mig hem för att mina fina tjejer skulle komma och fika. Mamma hade bakat bröd och kladdmuffins till oss, inte dumt! Haft världens mysigaste kväll med Julia, Therese, Miranda & Sara. Bara pratat och myst! Therese & Sara är, som tur är, hemma när jag kommer hem igen, men Julia & Miranda ska säsonga i Alperna, så vi ses inte förrens i vår! Åååh, kommer sakna alla mina tjejer så himla mycket. Ni vet väl om att ni är världens bästa vänner?

ÄLSKADE VÄN.


Idag åkte min fina vän Jessica tillbaka ner till Tanzania, barnhemmet och barnen i byn Matanana. Den 7 mars sätter hon fötterna på svensk mark igen, fatta det eller? Sex månader. Jag kan inte beskriva hur otroligt stolt jag är över det hon gör, hur fascinerad jag är, hur beundransvärt jag tycker det är. Att hon vågar! Jag åker till 11-miljoners-staden London, dricker kaffe på Starbucks, spenderar flera timmar inne på Topshop, promenerar i parkerna & dricker färgglada drinkar. Jessica tillverkar tegelstenar, hjälper barn att plocka maskar ur deras fötter, sköter om alla söta små barn och hjälper människor som behöver det mest. Snacka om skilda liv och skilda drömmar! Jag vet att tiden kommer gå snabbt tills vi ses igen, och du är världsbäst! Älskar dig, min fina vän. 

 


VÄSKORVÄSKORVÄSKOR.

Sitter och kollar runt lite på Internet efter massa olika väskor. Ska köpa mig en fin väska nu i höst, något lite extra, och ska försöka att inte köpa en svart för en gångs skull! Lite sugen på grå eller brun typ. Problemet är ju mest att man vill ha ALLA snygga väskor... Är även på blodtörstig jakt efter en jacka & plånbok. Wish me luck!

IT'S TIME FOR AFRICA.

Nyss kommit hem från en fika med Sara & Jessica, eftersom det kommer ta ett halvår innan vi fikar tillsammans igen. På torsdag är det nämligen dags för Jessica att åka tillbaka till Tanzania, och hon kommer inte hem förrens i mars! Fatta det eller, helt galet. Jag hoppas ni gör som jag och följer henne på bloggen under resan, och det är verkligen inte försent att skänka en slant eller två till något vettigt, och där man vet att ens bidrag verkligen kommer fram. Nu sitter jag här och känner mig allmänt stressad och lite gråtig, ska åka och jobba om en stund men vill inget hellre än att bara lägga mig i sängen och kolla rätt upp i taket. Kan inte bara alla praktiska saker ordna sig själva? Kan någon annan vara min stand-in och fixa alla "hejdå" åt mig? Åååååhhhh.



Ska absolut inte klaga över hur jag ska kunna packa efter att ha sett Jessicas packning....


HYGGLIGT MED PACKHJÄLP.


Hade vikt & sorterat kläderna i fina högar på sängen, och under några obevakade minuter hoppar en stor, vit, fyrbent varelse upp och lägger sig mellan två fina klädhögar. Jag har liksom inte hjärta att ta ner honom heller, nu när han vill vara så snäll och bevaka mitt packande så jag inte glömmer något.

KARL LAGERFELD.


Det tog ett par månader men nu har jag äntligen fått tag i Coca Cola flaskorna designade av Karl Lagerfeld. Familjens kompisar ifrån Köpenhamn hade med sig dessa gullisar hem till mig i helgen, stort tack för det!

MONDAY MORNING.

Oj, här har det stått rätt still i ett par dagar. Jag skyller på heldagar av jobb, personalfest och ett huvud som inte är riktigt så med som det borde vara. Idag är jag i alla fall ledig och jag måste ta tag i min packning. Men hur gör man det, packar ner 3 månader i en resväska? Vad kommer jag vilja använda där, hur mycket nytt kommer jag köpa, vilka grejer kommer jag glömma....? Jag orkar inte ens packa, lullar mest runt och hoppas att det ska sköta sig själv. På lördag bär det av, gaaaahhhh.


I STORLEK 36, TACK!






FÄRGKLICK!


Är lite stolt över mig själv att jag inte köpte något svart eller vitt alls igår, bara massa fina färger inför hösten.

*Puderrosa angora tröja, skönt oversizad, H&M
*Knallgrön vardagskavaj i dykartyg, H&M
*Rosa blus med knäppning längs hela ryggen, H&M
*Vinröda tighta byxor, Zara
*Vinröd clutch, som jag ska använda som datorväska, Monki

Jag får ge mig med mina oversizade koftor nu. Kommer bara ha dom med vit skjorta under hela hösten, men det är så jävla snyggt!

"STYLE IS KNOWING WHO YOU ARE, WHAT YOU WANT, AND NOT GIVING A DAMN"



HÄNDERNA FULLA MED PÅSAR.

Har precis kommit hem från Göteborg, där jag spenderat hela dagen med min älskade vän Victoria. Givetvis blev det en del shopping, allt för mycket mat & fika (åt 3 gånger och fikade 2, inte helt okej) och dagens höjdpunkt var nog eventet som H&M hade tillsammans med Frida Fahrman & Coca Cola på H&M i Nordstan ikväll. Frida Fahrman pratade shopping, tips och hösttrender. Det bjöds på mini-cupcakes & Coca Cola, och kanske det bästa av allt; 20 % på hela sortimentet! Det tackar vi för. Såna här dagar/kvällar borde man ha oftare då det är grymt inspirerande att se massa snygga/stilmedvetna/modeintresserade människor på samma plats.
Fick med mig massa fint hem, och jag är så nöjd med denna dag! Verkligen behövligt.
Jag älskar dig min fina, underbara Victoria!






RSS 2.0