EN LITEN KRAFTANSTRÄNGNING.



Imorgon har jag mitt första delprov: speaking. Just för tillfället känns det ruskigt tråkigt och jag är allt annat än motiverad, men det ska jag försöka få ändring på nu då böcker och pappershögar åker fram & datorn stängs igen. Kanske.

Efter provet imorgon blir det belöning; öl & schweizisk middag hos Anja.

FÖRSTA ADVENT OCH STRÅLANDE SOL.






I helgen har jag ju som sagt haft besök, vilket var otroligt mysigt. Promenerat, ätit, fikat och agerat turister. Mindre kul idag när det var dags för avsked på Victoria station, usch och fy vad jag inte gillar att säga hejdå! Men om 1,5 vecka är jag hemma igen. Och det gillar jag verkligen inte heller.
Längtar väldigt mycket efter Johan nu trots att han bara varit ifrån mig i några timmar :( Buhu!

KROSSA ALLA FÖNSTER, SLÅ IN HANS DÖRR.



Eftersom jag inte varit överaktiv här under helgen tar jag igen det lite nu. Såhär har jag knallat runt på Londons gator.

LONDON FÅR FIN FRÄMMANDE.



Om några minuter ska jag pallra mig mot King's Cross och möta upp min älskling! I helgen är nämligen Johan, mamma, syster & Johans mamma + syster här och hälsar på mig, så himla mysigt och efterlängtat. Tror det bär av mot Camden direkt efter jag träffat Johan. Camden är helt klart bästa lördagsnöjet, även om det är överknökat med människor. Älskar det stället!

THIS BAG CONTAINS MY FACE.



Jag tillhör den lilla skaran som tycker om att ha fint & fräscht smink, men H-A-T-A-R att köpa det. Men idag var en dag då jag fick göra det trots mitt hat, så nu sitter jag här med ny sminkväska, rouge, i.d puder och primer. Både lycklig och olycklig.

ATT HÅLLA HAND.

En av de få sakerna som ska bli skönt med att komma hem till lilla Uddevalla är att man kan gå två i bredd utan att orsaka kaos. Här är det nämligen omöjligt, men trots detta "förbud" så finns det vissa människor som verkar tro att dem är de enda kvarvarande på jorden. MEN, då ska jag ta och berätta för er att så är INTE fallet. Det spelar ingen som helst roll hur fantastiskt nykär man är, man HÅLLER INTE I HAND nere i tunnelbanans trånga gångar. Ta en kik över axeln och inse att; "woooops, vi har visst bildad en 658 meter lång kö bakom oss älskling, puss!"
 

Oj, detta är förmodligen det argaste inlägget på länge.


PEPPARKAKSBAK.








Dagens svenskeftermiddag med pepparkaksbak. Allt för att komma i julstämning. Men nu ska jag bege mig mot Camden och puben "The Hawley Arms", tjingeling!

ROLIGARE ÄN SÅHÄR BLIR DET INTE.

Sorgligt nog har jag varit sanslöst dålig med kameran de senaste dagarna, därav dessa fantastiskt tråkiga inlägg. Men imorgon blir det en sväng till Winter Wonderland i Hyde Park, så då får jag nog knäppt en bild eller två, tills dess får ni så snällt vänta. Idag bokade jag min flygbiljett hem, så 18.50 lördagen den 10 december nuddar mina små fötter svensk mark igen. Hur det känns? Blandat, otroligt blandat.

Har dragit på mig en underbar hes röst och början till feber, välkommen vintern...


SHE'S A DREAMER AND SHE KNOWS IT.




Det är en skam att jag aldrig varit i Paris. Så det är vad jag vill göra härnäst! Johan???


I'M OK.



Eftersom vi allihop hänger ihop jämt & ständigt här är vi lite utav en familj. Det är både bra och dåligt, just för tillfället lite sisådär; hemlängtan smittar som bara den. Igår var det rent vidrigt, och jag bodde framför datorn och min Johan hela dagen. Idag känns det mycket bättre som tur är. Känns jävligt gött att jag är klar med dagens läxor och naglarna är färdigmålade också, nu ska jag bara orka pallra mig in i duschen.

CÈLINE <3



Nu åker jag till Holborn och möter upp alla andra, idag firar vi vårat fina födelsedagsbarn Céline! Kommer bli en fantastiskt trevlig kväll. Morgondagen blir förmodligen mindre trevlig. Puss på er.

<3



When two people are meant for each other
no time is too long, no distance is too far
and no one can ever tear them apart.

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS.

Snacka om att dett varit min mest stillasittande fredag sen jag kom till London. Med ett litet rör Pringles, en påse chips, Snickersglass och apelsinjuice har jag inte gjort många knop ikväll. Som grädde på moset bjöds det även på pizza till middag! Kalorier är finfina grejer minsann. Nu sitter jag här och försöker febrilt hitta ett sätt att kolla film, vet inte riktigt om jag är redo att bryta mot den brittiska lagen och ladda ner. Känns lite väl våghalsigt va? Buhu.



Hela London är julpyntat, och det är så fruktansvärt mysigt! Något som är ännu mysigare är att imorgon är det en vecka kvar tills min älskade man kommer hit igen. Puss på det.

TORSDAGSMYS.



Det där med cambilder har blivit lite utav min nya grej, som att vrida tillbaka tiden 7 år... Nu är det i alla fall high time för mig att springa till tunnelbanan och bege mig mot Carnaby Street för middag + vin med Céline, hennes syster & Allan. Mys på det! Cheers!

*

Årets flopp måste vara Versace for H&M. De svarta klackarna är finfina, men that's it tyvärr. Kan dock tänkas att kollektionen går klockrent hem hos alla påskkärringar runtom i världen.

ÄLSKADE, ÄLSKADE LONDON.



En lugn kväll fylld med plugg + FB hemma i Kentish Town, givetvis nackellacksmålning med. Standard! Nu ska jag försöka krypa ner i min säng och se mitt första avsnitt av "Made in Chelsea", ska tydligen vara helt okej, så jag håller tummarna. Är så oskönt sugen på Pringles med, inte roligt alls.


LET'S FIKA.


I söndags blev det en sen lunch på FIKA på Brick Lane. En liten mysig svensk restaurang med massa gott! Givetvis blev det köttbullar och knäckebröd för min del. Céline var överlycklig över sin gravade lax till förrätt och köttbullar därefter.

OCH DÄR BLEV JAG TYDLIGEN ETT FOTBOLLSFAN.







Igår såg vi England-Sverige på ett iskallt Wembley. Dock hade vi biljetter mitt bland 1000 engelsmän, men det va enkelt fixat då vi smög oss in bland alla andra svenskar istället. Hade faktiskt riktigt roligt! Ett stort plus i kanten var såklart nachosen innan matchen.

OCH MED DETTA SÄGER JAG GODNATT.

Min dag har varit vettig men inte råhändelserik. Pluggat på en pub i 5 timmar, hur flitigt? Sedan ännu mer plugg här hemma. Imorgon är det fotboll som står på schemat, herrejesus.


JUL ÄR KUL.






Igår blev det en lugn kväll hemma hos Mimmi & Victoria i Bethnal Green. Fajitas + koreanska köttbullar!

PROMENAD I REGENTS PARK.


Mina fina <3
Céline, Mimmi & Victoria.


HEJDÅ KOMPIS.





Från och med i fredags kommer jag aldrig att äta något annat än koreansk mat. Svingott verkligen! Vi hade avskedsmiddag för Sung, som blir den första att åka hem utav oss. 20 personer, världens mysigaste restaurang, goda drinkar och fantastisk mat. Klockrent! Givetvis slutade kvällen på puben.


HJÄLP...



Jag är ett hopplöst fall när det gäller att äta med pinnar.

ROSES ARE RED.



Trots att jag redan har en "ros-tröja" i rosa sedan tidigare kunde jag inte hejda mig själv när jag fick syn på denna skönhet. Så, välkommen "ros-tröja" nummer två! Från American Apparel.

DOM TRE VÄNNERNA...


Här äts det lunch med utsikt över Houses of Parliament & Southbank, sämre kan man ju ha det! Idag har jag äntligen hämtat min väska som varit på lagning i ca 4 veckor, fantastiskt. Därefter blev det fika + plugg på Joe & The Juice med Henrik, Victoria och Céline.
Årets skräll inträffade även idag...håll i er nu...JAG har en biljett till Sverige - England på Wembley nästa vecka. Hur otippat? Men ska jag vara helt ärlig så ska det bli riktigt roligt. Detta kommer också innebära att jag numera måste visa mer intresse för min största konkurrent, Real Madrid. Vet jag verkligen vad jag har gett mig in på?

IPREN ELLER ETT FANATISKT IFK-FAN?


Såhär lyckad bild har jag att bjussa på idag! Blå/vit tröja från H&M's herravdelning + skinnbyxor från Gina Tricot och givetvis mina Dr. Martens.

VÄRLDENS ENSAMMASTE TJEJ.





Att åka med och "vinka av" Johan på Heathrow idag var lättare sagt än gjort, FY FAN. Nu känns det som om det är min första dag i London igen, riktigt jobbigt. Men ska försöka sova så att det blir en ny dag snabbt, och om ca 5 veckor träffar jag honom igen! Längtar även väldigt mycket efter min lilla Ragge idag med. Usch o fy, mina killar. Har 1000 skolgrejer jag borde kolla igenom, men jag orkar verkligen inte. Jävlar, jag är ju SÅÅÅ rebellisk. 

Skype med Hanna & Sara var hejdlöst viktigt <3 

RÖTT ÄR SÖTT.


Några dagar sedan. Ny kofta från H&M.

SAKNAR ER.

[8:43:30 PM] Hanna Lüttschwager: hör ingenting
[8:43:35 PM] Hanna Lüttschwager: sara de är du
[8:43:40 PM] Hanna Lüttschwager: du låter som en robot
[8:43:42 PM] Hanna Lüttschwager: men en söt
[8:43:44 PM] Hanna Lüttschwager: nu hör ja




Skype med Hanna & Sara går RIKTIGT bra just nu....

GOD MORGON.


Idag har jag syndad. Jag gick inte till skolan. Istället ställde jag & Johan klockan på 8.00 för att vi skulle kunna gå ut runt 9.30... Johan ligger fortfarande kvar i sängen och jag har rört mig ca en halvmeter därifrån, alltså gick våran planering hejdlöst bra. Idag står British Museum, Harrods & kanske Imperial War Museum på schemat! Kulturellaste paret i stan.

VÄRLDENS MYSIGASTE KATT-SHORTS.





väska - Zara
shorts, halsband + hatt - H&M
cardigan - H&M (man)

REMEMBER, REMEMBER, THE 5TH OF NOVEMBER.







Herrejesus som vi har gått idag. Strosat runt precis hela London typ. Mysigt! Idag är det även Guy Fawkes Night eller Bonfire Night, som firas med massa raketer & brasor runt om i staden. Trots att vi väntade x-antal timmar lyckades vi ändå missa det, tydligen väldigt sensationella, fyverkeriet vid Southbank. Istället blev jag bjuden på smarrig middag av min man! Därefter öl på en svinmysig pub i mitt alldeles egna Kentish Town.

JOE AND THE JUICE.


Från och med idag ska jag tillbringa resten av mitt liv på Joe & the juice. Fattar inte varför jag inte varit där tidigare!

PÄRLOR FRÅN CAMDEN.


Ännu ett Camden-kap! Utan tvekan bästa stället att shoppa på. Världens finaste skjorta med detaljerad krage. Katchiiiiiing!

ÄLSKLING.


London har storfrämmande torsdag-tisdag och jag tror inte ens jag behöver beskriva hur skönt det känns? Igår hann vi med en runda i Camden och givetvis gamla hederliga Oxford Street. Idag mötte min man mig efter jag slutat skolan, så promenerade vi till Leicester Sq, Old Bond St och till Buckingham Palace. Tyvärr valde det vettiga vädret att fly London i samma sekund som Johan landade, så paraplyet är våran bästa vän dessa dagar. Nu ligger vi med varsin dator på magen, halvglor på X-factor och är tyvärr för lata för att möta upp mina vänner på puben.
Kvalitetstid var ordet ja!

KORTKORT.


Ett litet smakprov på mina nya shorts från H&M. Lite tweed-aktiga med glitter, finfint!

NATIONAL HISTORY MUSEUM.



Kan nu bocka av ännu ett museum från min lista - National History Museum. Jag tror jag har fått en överdos av museum nu, det får vara nog. Dock blir det nog ett par till i helgen när JOHAN KOMMER HIT TILL MIG! Åh, det kommer bli fantastiskt. Slog nyss på tvn och där visades King Kong, dock får jag nog byta kanal snart innan vi kommer till dom alldeles för sorgliga scenerna, kommer ju grina som en tok, som vanligt. Imorgon blir det morgonpromenad till skolan, mer än otroligt behövligt!

RSS 2.0