HÅRIGT.




Blåsiga och suddiga bilder, men vad gör det.

Jag är fullkomligt störtförälskad i min nya fuskpäls från H&M.

CÉLINE.



Inte helt oväntat blev det en ask med 6 macaroons som blev vårat söndagsnöje. Dock fick asken följa med och avnjutas på Caffé Nero istället för Ladurée. Tredje asken i samlingen, check!

DINNER AT "THE WARWICK".



 
Igår åt vi middag på en mysig restaurang som heter "The Warwick" med en hejdlöst god ceasarsallad och kladdig brownie på menyn. Kvällen avslutades inte helt oväntat på Brick Lane och det tog 1000 år för mig att åka hem. Fantastiskt!

HALLOWEEN.






Fredagen bjöd på Halloweenfest hemma i ett studenthus i Canada Water! Riktigt lyckat med en efterlängtad hemmafest. Trots att jag varit i Camden tre gånger denna veckan hittade jag inget vettigt att klä ut mig till, så jag & Céline körde på det tråkiga men enkla; en vanlig mask för ögonen. Dock har jag ju knappt några kort alls!

YESTERDAY'S.


Tröjan kommer från världens sötaste butik i Camden.

HARRY POTTER AT HARRODS.

Oj, fyra dagar utan bloggning! Herregud, jag får panik över att tiden försvinner iväg så hejdlöst fort. Denna veckan har vi ett stort prov i skolan, vilket innebär att vi testar våra kunskaper eftersom vi är halvvägs genom kursen. Känns underbart. Imorgon börjar även Halloween-firandet här vilket även det innebär stress & panik eftersom ingen vet vart, vad eller hur vi ska klä ut oss eller inte! Men jag antar att helgen kommer bli lyckad hur det än blir. Sen jag bloggade sist har jag hunnit med att besöka puben "The Hawley Arms" 3 ggr (Amy Winehouse's stammispub i Camden, inte för att jag bryr mig ett dugg om henne, men men), besökt Harrods ännu en gång, pluggat och bara haft roligt. Jag älskar denna staden och människorna här, med risk för att låta tjatig. Nu; rååååååplugg + dusch. 




SÖNDAG.

Ett litet livstecken bara. Men nu måste jag duscha och fixa mig, ska möta Céline på Starbucks för en söndag fylld av plugg!

SORAPOL.




En salig blandning av punkare, businessmän, dragqueens, eleganta kvinnor och 99 % gays. Och så jag då. Kyrkan där showen hölls var helt fantastisk, och kläderna som visades var i vissa fall helt sjuka med. SORAPOL var för mig helt okänt innan, och är väl iofs fortfarande. Kläderna är förmodligen inget någon kommer ha på sig imorgon till jobbet, men absolut väldigt grymma. Är så glad att Allan flirtar med modefolk så att jag kan snålåka på ett hörn! Här gäller det att tänka smart.

"STYLE IS KNOWING WHO YOU ARE, WHAT YOU WANT, AND NOT GIVING A DAMN"








jacka - H&M / kjol - Topshop / väska - American Apparel /

I'M SO EXCITED.



JAG ÄR SÅ EXHALTERAD ATT JAG VILL TYP DÖ. På kvällens schema; fashionshow i Mayfair. See u!

PROTECT THE SKIN YOU'RE IN.





Kimono/kavaj - H&M
Tshirt - Marc Jacobs
Väska - Monki




WHAT A LOVELY DAY.








Idag har jag & Allan flängt runt som galningar för att se olika delar av London. Började med Canary Wharf, som är business/finansområdet med massa skyskrapor och kostymnissar överallt. Därefter åkte vi till London Bridge, vandrade över den, ner längs med Themsen för att sätta oss på Starbucks vid Tower Bridge. Sedan slogs vi av den brillianta idén att ta en buss någonstans för att se vart vi hamnade. Vårat försök till spontanitet ledde rakt in i ghettot. Vi möttes av ett mindre mysigt område och mina tankar började surra kring "åh-va-jag-skulle-vilja-ha-en-skottsäker-väst-just-nu", till slut uppenbarade sig en underbar röd buss igen och vi tog oss tillbaka till civilisationen vid Liverpool Street. Därifrån lyckades vi sätta oss på fel tunnelbanetåg innan vi till slut kunde börja vår resa hemåt igen...

Nu sitter jag här, lycklig & välbehållen i Kentish Town!


SCIENCE MUSEUM.









Idag besökte vi Science Museum. Ska erkänna att det var absolut inte roligaste museumet jag varit på. Så om du besöker London, slösa ingen tid på att åka dit och kolla på rymden, människo-skit-who-am-I-blah-blah osv. Nu har jag i alla fall varit där, och kan checka av det på min "to-do-list". Nu; plugg + dusch!

HELLO THERE, MY NEW FRIEND.




Tshirten är gårdagens kap från Brick Lane. Hej Alexander McQueen!

JUST NU.

Plugg och fika på Caffé Nero, Trafalgar Square.


3 X MARTINA.





Gå absolut inte i närheten av någon med svarta kläder om du har en likadan tröja som mig. Det resulterar nämligen i att även dom har en rosa tröja därefter.

BRICK LANE.





Dagen har spenderats på Brick Lane. Jag vågar nog säga att jag kan addera Brick Lane till min "London-top-5" lista. Det är en salig blandning av fashion/musik/konst människor & givetvis halva Bangladesh befolkning. Men stämningen där är mysig och snacka om att detta är stället där man kan göra shoppingfynd så att det visslar om det. Hittade även en svensk restaurang som hette "Fika", passande va? Givetvis kunde jag inte motså en kaffe där.

HEJ MAMMA & PAPPA.


Skickar här ett litet friskhetstecken till mina kära föräldrar. Klockan är 11.48, söndag morgon, och jag har hittills hunnit med att trycka i mig två utav dessa söta påsar. Ett enormt lyckorus spred sig i kroppen när jag öppnade den stora påsen och möttes utav 6 mindre påsar. Detta innebär ju alltså att jag har 4 kvar tills ikväll! Fabulous.

Men JA, oroa er inte mamma & pappa, jag sköter om min kropp, mage & plånbok. Lovar..............

JOHAN.



Med denna bild säger jag godnatt.

THE AMAZING SWEDISH DINNER.












Som sagt var gårdagskvällen mer än väldigt lyckad! Med Anja som värdinna i universums snyggaste lägenhet, god mat & trevligt sällskap. Med Toast Skagen, köttbullar, och mango/hallon/vit choklad på menyn tog vi schweizarna med storm! Så nu blir det tydligen fondue & raclette så det visslar om det nästa gång. Hejdlöst roligt att våran lärare + flickvän tittade förbi också, givetvis gick den svenska maten hem även hos dem.

HAMPSTEAD HEATH.


Fattar verkligen inte varför jag inte tog fler kort idag. Haft en lugn & skön dag tillsammans med fina vänner i den enorma parken Hampstead Heath, som ligger i norra London. Picknick och solsken i mitten på oktober känns helt okej! Ett stort plus är ju utsikten därifrån. Man kan se nästan hela denna underbara stad. Åk dit gott folk!

SATURDAY.

Gårdagen blev verkligen superlyckad, men mer om det senare. Nu ska jag promenera till Camden och möta upp de andra för picknick! Dessutom måste jag springa till Pret nu för hela jag skakar av kaffeabstinens. Hörs!


SWEDISH NIGHT.


Nu åker jag till Kennington för att möta upp mina fina tjejer. Ikväll blir "Svensk afton" hemma hos schweiziska Anja, kan inte bli annat än succé. Köttbullar, kanelbullar + vin...

TVILLINGAR.


Min beiga älsklingsväska har fått en tvillingbror. En svart clutch från American Apparel, välkommen!

CRY BABY.


Idag hände det något väldigt sorgligt. Min underbara Marc by Marc Jacobs väska har åkt på en fyra-veckors-semester till Italien eftersom en söm så vackert har spruckit. Med tårar i ögonen knallade jag istället in till Marc Jacobs och tröstshoppade en t-shirt.

I'M ALIVE

Jag lever. Dessvärre gör inte mitt internet det. Men imorgon, torsdag, ska det vara fixat! Hörs då! London hälsar.


APPLE STORE AT REGENT STREET.


Blommor & halvätna äpplen utanför Apple store på Regent Street.

LITE TREO + KAFFE PÅ DETTA SÅ KANSKE.

Min "host-dad" är fullkomligt galen på undervåningen eftersom det är Rugby VM (eller heter det ens VM?) och England åkte precis ut mot Frankrike. Så jag ska nog passa mig för att gå ner på en stund. Dessutom såg jag faktiskt lite av matchen här uppe i mitt rum. Fattar inte vad som håller på att hända med mig...

Igår blev det öl + fotboll på en pub (nej, jag skojar I-N-T-E). Tillsammans med massa andra svenskar var det faktiskt riktigt roligt att se Sveriges match mot Finland, och den som var allra mest taggad på matchen var min schweiziska vän Céline, som bla. lärde sig ord som "helvete" och "MÅÅÅÅÅÅÅÅL". Användbara som bara den.
Senare på kvällen blev det pub + gayklubb i 10 minuter + iskall Londonnatt. Idag är det jag som SKA hitta en vinterjacka, överlever inte en sekund till utan en.



ETT STORT TACK.


Mannen som gjorde Tellus till en bättre plats att leva på. Mannen som skapade det finaste som någonsin skapats. Ett enormt tack till Steve Jobs för att han gjorde mig och resten av mänskligheter med iPhone! Evigt tacksam.

Rest in peace.

HÅLL I ER!

Glömde dela med mig av dagens kanske lärorikaste grej. I Sverige (och i de flesta andra länder) säger ju hunden "voff voff" eller hur? I Sydkorea säger den "mong mong". Jag hade kunnat döda för att få höra en koreansk hund skälla.

VIKTIG INFO.

Kvällen igår var helt galet rolig faktiskt. Quiz, massa öl och trevliga människor! Dessutom bara älskar jag typiskt brittiska pubar, stämningen är grym. Är aningen trött idag, och kommer förmodligen bara bli tröttare, för nu åker 4000 skolböcker fram. I helgen ska jag nämligen inte behöva plugga ngt alls tänkte jag...

Alla som tyckte detta inlägget var alldeles fööööör intressant kan räcka upp en hand!


QUIZ.


Sitter och överväger mellan att ta tunnelbanan eller att promenera till stan. En promenad hade verkligen varit på sin plats vill jag lova... Ska möta upp Karin & Linnea för en fika innan jag drar tillbaka till skolan och möter upp dom andra. Ikväll är det nämligen pubkväll med quiz som står på schemat. Ett sk. "Welcome Event" efter nästan fyra veckor, det var bannemej på tiden! Det bästa av allt är väl kanske ändå att det ingår en fri drink.

I'M IN THE ARMY NOW.



Ny jacka från Urban Outfitters, den va ett hejdlöst bra köp! Även min M-tygpåse är ny, från Alphabetbags.com på Selfridges.

Känner mig allmänt febrig och uggen, sjukt omotiverad på plugg och allt vad phrasal verbs heter. Funderar starkt på att gå ner och köpa fruktsallad och te på Pret.

IGÅR.



Enda bilderna från igår, sista dagen med värme & solsken. Idag är London lika grått som det är förutsatt att vara, men det är faktiskt skönt! Igår träffade jag Karin & Linnea som ska vara här en vecka, troligtvis blir det fika med dessa snygga tjejer även imorgon.

AFTERNOON TEA AT LADURÉE.





Afternoon tea på Ladurée hanns även med idag. Jag kommer ha femtioelva Ladurée-boxar med mig hem, det är inte ekonomiskt någonstans. Men hejdlöst gott och trevligt i alla fall!

PLUGG PÅ TRAFALGAR SQUARE.






Svettigt pluggande + fikande på Trafalgar Square med Victoria har varit dagens syssla!

TACK FÖR IGÅR!






Vi hade bestämt att gå och äta på ngt fint ställe och bara mysa. Det där fina stället byttes kvickt ut till något mindre mysigt... Pizza & rödvin på PizzaHut går inte av för hackor det heller! Så efter att jag byggt på mina lår och överarmar ytterligare lite bar det av till Mamma Mia. HALLÅ JA, så bra den var! Vi blev helt övertaggade och det var verkligen grymt!

Efteråt hann vi dricka en öl på 10 minuter på en pub, gå runt halva London för att hitta ett vettigt ställe, stanna och fundera lite. När klockan var 01.30 hade vi fortfarande inte bestämt oss vart vi ville. Detta resulterade i att hitta en röd dubbeldeckare och åka hemåt. Hemma 03.00, utan att egentligen ha åstadkommit någonting alls. Men det spelar ingen roll, för jag hade en sjukt rolig kväll och jag tycker om människorna här så fantastiskt mycket!

GRÖNT ÄR SKÖNT.




blus - H&M / kavaj - H&M / skor - Miss Selfridge / väska - American Apparel

IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG...

Idag är det en hejdlöst stor dag för mig och flera inblandade minsann, och jag ber därmed om att få utbringa inte mindre än 3 gratulationer;

- Grattis min lillebror Ragnar på din namnsdag
- Grattis till Johans mormor på födelsedagen
- Grattis Johan för 4,5 år tillsammans med mig

Som ni förstår borde Johan ha det hejdlöst stressigt där hemma med alla dessa firanden...
Själv så ser dagens planer ut såhär; ligga helt utslagen i en park och dricka islatte. Kanske äta chips med.

RSS 2.0