FÄRGGLAD BATIK

Lite smått kär i min nya tröja från H&M. Färgglad + batik, kan ju inte bli mer vårigt. Mysig är den också!


EMMA

Imorse klockan 06.00 satte jag mig på tåget mot Göteborg för att agera sminkmodell på min vän Emmas slutprov. Hon har nämligen gått en make up artist utbildning på Make Up Store och är imorgon färdigutbildad och diplomerad. Grattis till din examen vännen! Kan erkänna att jag är ruskigt avis på hennes talang, så grymt duktig verkligen.

Så lyxigt att sitta och bli noggrant sminkad för att därefter känna sig skitsnygg. Så om NI är sugna på en balsminkning, brudsminkning eller bara vill känna er vackra till fest och vardags vill Emma gärna hjälpa er med det :)
Hör av er till Emma på [email protected] eller adda henne på FB, Emma Carlsson.
Don't be shy, hon bits inte!


NEWS

Äntligen fick jag min termosmugg från Starbucks! Har även fyllt på mitt nagellacksförråd med nytt lack från Essie samt världens bästa (överdriver inte) stärkande lack och topcoat. Naglarna blir hårda som sten och alldeles gnistrande. Om ni inte testat dessa produkter så GÖR DET!


DAGENS

Jacka - Zara / Blus - Primark / Jeans - Acne / Sjal - Portobello Market, London / Skor - Topshop


WORK. SWEAT. ACHIEVE.






Weheartit bjuder alltid på inspiration minsann.


SYND OM MIG


Min helg har varit riktigt bra med heldag i Göteborg med mitt hjärta, en bra utgång och ÄTARDAG. Det sistnämnda var ytterst efterlängtat men såhär i efterhand inte alls värt eller behövligt på något sätt eftersom det resulterade i fruktansvärt magont (precis så jag hade VARJE dag innan LCHF) och huvudvärk, illamående och yrsel. Efter att ha kört strikt LCHF i 6 veckor och mått oerhört bra utav det är väl kroppen extra känslig mot kolhydrater, vilket jag verkligen fått känna på. Jag vill må bra igen, NU! Ligger helt seg på soffan, fick nyaste ELLE av min Johan och har bakat ett svingott bröd på fiberhusk. Funderar på om jag ska försöka mig ut på en promenad och gå bort dumheterna som spökar i min kropp... Oj, förlåt för världens segaste klagoinlägg.


BRING ON THE BLING

Världens sötaste armband som jag köpte igår. Just nu är jag mer tokig i rosa än vanligt!


NYHETER

Blommigt, svenskt och lila var tre ting som fick följa med mig hem från Göteborg igår. Är dock besviken på ett par saker jag ville haft, men som inte hittades någonstans trots febrilt letande. Tur för mig att jag ska till Götet två gånger kommande vecka då.


TODAYS WORKOUT


Nu åker jag mot gymmet för att möta svettdöden. Tre pass står nämligen på dagens agenda - spinning, gym, medeljympa. NU SKA HÄR BRÄNNAS FETT!


SVAR

Vad ger dig inspiration och glädje här i livet? När har du en sån där "må-bra-känsla" i magen?
Är man en kärring om man svarar ”BRA VÄDER”?!?! Nej, men det finns så mycket som gör mig glad och lycklig (Johan, familj, underbara vänner, shopping och framgång). Vissa dagar kan man ju känna sig skrämmande lycklig av att bara ta en kaffe utomhus med fina vänner, solbrillor och en outfit man känner sig nöjd med. Ibland krävs det mer, ibland mindre helt enkelt.

Vart köper du dina kläder för de mesta? :)
Just nu lever jag bara i höstens inköp från London och där blev det mycket Urban Outfitters, Zara och Topshop. Men absolut vanligast i min garderob är plagg signerade H&M.

Kan du börja inspirera mer om mode kära syster?
Kan jag väl, om du är snäll…

Vad ska du göra i sommar? I höst?
I sommar blir det mycket jobb men också väldigt mycket kul! Summerburst i Stockholm, resa till Italien & Schweiz, sol/bad/fest/, ut med båten och bara ha världens bästa sommar. I höst ska jag förhoppningsvis flytta och plugga.

Var får du det mesta av din klädinspiration ifrån? Och finns det mornar då du gör 2-3 byten innan du känner att outfitten är fulländad? Har du knep på vad man bör tänka i sånna situationer.
Och en till fråga; vad är dina framtidsplaner? Vad händer inom det närmsta året? :)
Inspireras  klyschigt nog av tidningar & bloggar. Grejen är att jag är skrämmande organiserad och om jag vet att jag ska hitta på något speciellt så har jag oftast tänkt ut min  outfit flera dagar, kanske veckor i förväg… Så gör som mig så slipper ni det där morgonproblemet ;)

Mina framtidsplaner är att flytta, plugga och slutligen få ett bra jobb jag trivs med. Så det är vad jag ska syssla med det närmsta året.

Du skriver ofta om att du hade en sån fantastisk tid när du var i London. Kan du inte berätta mer om det? Vilket bolag eller vad man säger åkte du genom, va det mycket att göra innan du skulle åka? Hur mycket på ett ungefär gick det på, hur bodde du och i allmänhet det du kommer på att berätta om din "språkresa"? :D gillar din blogg förresten, massor!
Ohja, min tid i London var obeskrivligt fantastisk. Åkte med STS Språkresor, bodde i en underbar råbrittisk värdfamilj som skämde bort mig rejält! Innan jag åkte var det lite papper som skulle fyllas i, ett test man skulle göra och givetvis spara massor med pengar, men inga svåra och jobbiga grejer. Skolan + boende gick på ungefär 50 000 kr, sedan krävs det ju en hel del fickpengar utöver det också. Men det var värt varenda krona! Höjde nog Englands BNP rätt så rejält under mina tre månader där.  Har ett inlägg om det någonstans på bloggen, hittar det inte tyvärr…

Hur är relationen emellan dig och dina systrar?
Relationen mellan oss är väldigt bra. Det skiljer 6 år mellan mig & dom (båda är födda 1997) så det är ändå en ganska stor ålderskillnad, men vi beter oss väl som syskon gör mest antar jag? Skrattar & tjafsar om vartannat. Men jag tycker så mycket om dom, mina små pluttar <3

Äter du lchf jämnt? Och vad tycker du om det? :)
Yes, det gör jag, är inne på min femte vecka nu. Fast jag äter mindre fett än vad man gör i en vanlig LCHF-kost, så man kan säga att jag äter normalt men med extremt lite kolhydrater. Jag tycker det är skitbra fast jag saknar frukt så jag vill typ gråta. Tänk en banan….päron…ananas…..ÅÅÅHHHH.

Hur länge har du och Johan (?) varit tillsammans? Hur träffades ni? Bor ni i Uddevalla båda 2?
Vi har varit tillsammans i 5 år nu i april. Vi har tyvärr ingen romantisk lovestory att dela med mig av, så får väl säga gemensamma vänner och att vi gick på samma skola + spelade handboll båda två. Han bor i Uddevalla hos sina föräldrar när han är hemma från universitetet, annars i Karlstad.

Hur trivs Johan i Karlstad? Hur bor han?
Haha, om Johan ändå haft en egen blogg kanske… Han trivs jättebra i Karlstad, där han bor i en superfin egen lägenhet som jag bara ÄLSKAR att hälsa på i. Frågor på det?

Ska du plugga till hösten om du kommer in? Kurser eller program? Ska du plugga nära Johan? När är han klar med sin utbildning?
Yes, det ska jag. Främst program annars kurser. Jag vill helst plugga i Örebro, så det är inte överdrivet långt ifrån Johan, men vi får se. Han är klar till sommaren 2013.

Vilka är dina favoritbloggar och favoritinternetbutiker? Du har inga guldkorn att dela med dig utav? :)
Tilda Fingal, Ulrikke Lund, Sofi Fahrman och typ 1000 andra är mina favoritbloggar. Har typ slutat internetshoppa men gillar såklart Nelly, Asos, Zara och det som alla andra gillar...

Varför äter du Lchf? Vad är din viktmålsättning?
Främst för att min mage (har haft stoooooora problem med den i typ 15 år) mår SÅ bra av LCHF, och resten av kroppen med faktiskt. Sen att jag gärna vill gå ner ett par kilon också… 55 kilo är väl drömvikten men jag vet inte asså…Ger snart upp det där med att väga mig, att mäta sig visar SÅÅÅ mycket mer.

Kan du förklara vad dina systrar betyder för dig? Hur är eran relation? skit bra blogg!! :)
Svar finns högre upp, men mina systrar betyder massa för mig. Vi har en nära relation där vi pratar om det mesta. Eller…jag tjatar på dom och dom tvingas berätta.

Vilket är ditt favorit klädmärke och vad är din högsta önskan med livet? Vill du flytta utomlands eller hur är ditt dröm liv? :)
Märke o märke, men får nog säga att H&M faktiskt håller i alla lägen, sen är jag ju löjligt kär i accessoarer från Marc by Marc Jacobs med. Min högsta önskan med livet är att se & uppleva mängder av länder och städer, plugga och jobba stenhårt, ha världens finaste bröllop, söta barn och må bra + tjäna feta pengar.

Jag vill GÄRNA bo utomlands och kunna jobba internationellt, men med bas i Sverige. Helst i Los Angeles eller London dårå

Varför började du med lchf? Du är ju inte direkt i behov utav att gå ner i vikt??..
För att gå ner i vikt och för att få min mage att må bra. Äter dock inte lika mycket fett som i en ”vanlig” LCHF-diet,

Är Johan ditt första riktiga förhållande, eller har du haft någon tidigare pojkvän som det har varit seriöst med?
Ja, det är det, LUCKY ME! Visst, har väl haft någon innan men då var jag 15 år och det varade i max 2-3 månader, så det räknas inte.

Saknar dig och tiderna på Agneberg puss från Jessie och Marrie
Åh, sötisar! Saknar er med. Puss på er.

3 saker du inte skulle kunna leva utan.
Personer du inte skulle kunna leva utan.
3 saker du alltid har med i väskan.
Hur gammal är din hund?
Hur var du som liten?
Äger du ngt dyrt märkes plagg? Sko, klocka eller väska, isf vilka?
Bor du ensam?
Äger du en bil? Isf vad?

- iPhone, bodylotion och tops att peta öronen med
- Johan, mamma & pappa
- Nycklar, något till läpparna, liten orange bok från Smythson
- Min hund Ragnar blir 5 år i år.
- Som liten…Plugghäst, bortskämd, lugn och ruskigt söt faktiskt!
- Min Marc by Marc Jacobs väska & Michael Kors klocka är det dyraste jag äger.
- Nej, jag bor hos mamma ibland och pappa ibland.
- Nej, snyltar bilar av mor och far.

Hur ser dina dagar ut? Jobb, träning, pojkvän osv?
Oj, enformiga typ? Sover, äter jobbar, tränar and so on. Är jag ledig rååååådegar jag eller fikar ihjäl mig och dricker alldeles för mycket kaffe. Givetvis hänger jag med mina tjejer och Johan mesta tiden med.

Är du nöjd med ditt utseende? Om du fick ändra på max tre saker, vad skulle det då vara?
Ja, jag är väl ganska så nöjd tror jag. Klart man alltid vill ändra på saker och ting, men… Hade minskat mina lår, ”pollypåsar” och näsa om jag fick ändra något. Hade gärna varit lite längre med!

SKA DU SVARA NÅN GÅNG????

Nej, hoppar över det...

Tror du att du kommer gifta dig med johan? är han din one? vill du gifta dig förresten?hur ser ditt eget drömbröllop ut?
Ja, det VET jag att jag kommer göra. Ska ha ett riktigt lyxigt, perfekt och stort prinsessbröllop på något fint ställe :)


TODAYS WORKOUT

Nu drar jag mig mot gymmet där spinning + intensiv väntar. Pepp!


GO GO GO

Fortsätt fråga på nu då! Svarar ikväll eller imorgon morgon så köööööööör.


FRÅGESTUND

Oj jesus, jag fick en förfrågan om att dra igång en frågestund... Tvekade lite eftersom det känns mesigt att få typ 4 frågor, såååååååå chocka mig och bara ÖS på nu! Va inte blyga. SHOOT!


TODAYS WORKOUT

Har precis gjort världens godaste smoothie som ska få mig att orka två svettiga pass på Friskis om en stund, 1 timma spinning och 1 timma intensivjympa. Smoothien är gjort på fil, hallon, krossade linfrön och kokosmjölk. Passar bra till både LCHF:are och vanliga människor, och den är sanslöst god med :) Ikväll blir det räkor, yummiiiiiiiiie!


DAGENS

Pälsväst - Monroeworld.se / Skjorta - Ralph Lauren / Byxor - H&M / Klocka - Michael Kors


VÅR I U-TOWN


TORSDAGSMYS


Min lediga dag har spenderats på stan med mamma. Fika på Roomer och kikade i de få affärer som Uddevalla "city" har att erbjuda, fick en finfin bok från GANT av mammsen. Jag och mina böcker alltså, min framtida lägenhet kommer se ut som ett bibliotek for sure. Nu ska jag snart ta mitt pick & pack och bege mig till Therese, bara för att mysa.


SEX LAXAR I EN LAXASK

Imorse när jag vaknade möttes jag av en klarblå himmel vilket gjorde det betydligt enklare att gå ut på en pw trots att klockan bara var 8. En timmes promenix, sedan mammas hemmagjorda LCHF-knäckebröd och Skypedejt med Hanna som nu befinner sig i Sydney. Min lilla raring, snart kommer hon hem, och Jessica med. Kan inte bli bättre, allt känns så bra och lyckligt just nu - finaste fina vännerna, roliga grejer flera helger irad framöver, skönaste vädret och bra träning! Life's good. Nu ska jag äta min nylagade lax (äter snart ihjäl mig på lax trots att jag var värdlens största laxhatare för typ 2 månader sedan) med fetaostpesto och tagga inför jobb.


LADURÈE TILL SVERIGE

Fick plötsligt ett hejdlöst sug efter macaroons från älskade Ladurée. Lakrits, Green Apple och Caramel hade mer än gärna välkomnats i en liten söt ask hemma hos mig nu på direkten! Nördig som jag är gjorde suget att jag googlade lite och möttes av en strålande upptäckt; Ladurée kommer till Stockholm! När och var är inte klart ännu, men förhoppningsvis nu under våren. Om det hunnit öppna i juni när jag ska till huvudstaden kommer det inte finnas några gränser för hur många macaroons jag ska trycka i mig, lycka!


KNOWLEDGE IS POWER.

Sitter hemma och fixar massa grejer vid datorn, kikar program/kurser, kollar bostadsköer i olika städer och andra allmänt tråkiga grejer. Blir ju knäpp på sånt här, men det måste ju verkligen göras. Strax ska jag fixa mat och ta en finfin långpromenad till gymmet där det blir spinning + gym.


SKÖNA SÖNDAG


Att vakna upp idag utan den minsta gnutta huvudvärk trots gårdagens utgång, det är lycka det! Hade en kul kväll igår med mina fina vänner. Idag har Sara & Rebecka varit hos mig och fikat och pratat massa. En hel del bebissnack kan jag lova! Så himla glad för Rebecka och hennes Mickes skull. Även ruskigt skönt att kunna sitta ute på altanen och fika, som jag har längtat. Nu ska jag snart åka och hämta Jacqueline från jobbet så ska vi gå strandpromenaden och försöka bränna bort gårdagens "hotshots".


STRONG IS THE NEW SKINNY

Alldeles skakig i armarna efter morgonens gympass, så skönt! Kan även lova att jag var den enda under 65 på gymmet idag, trevligt att sänka medelåldern lite va. Nu sitter jag och dricker kaffe med en brännblåsa på vardera handled som ett resultat av att ha gjort lax i ugnen. Yes, jag jobbar fortfarande på mina matlagningsskills....

GLITTER OCH STJÄRNOR

När familjen varit ute och rest resulterade det givetvis i lite smått och gott till mig. Fin fina grejer är aldrig dumt!


I'VE GOT MAIL

Inte varje dag man får paket från självaste USA och världens bästa Victoria. Jag är lycklig! Tack raring, jag längtar efter dig.


SWEET DREAMS

Ligger i min säng med nyaste numret av DV Mode och ska även kolla Top Model. Började dagen med 45 min powerwalk innan frukost, sedan jobbat hela dagen och nu på kvällen gick jag 1 timmes pw, lite löpning, lite intervall i backe och trappa. Bra flås! Så skönt att äntligen ha kommit igång med träningen igen. Imorgon ska jag upp innan fan fått på sig skorna och bege mig till jobbet, därefter väntar gym + spinning och sedan åker jag som en blixt till pappa som äntligen kommer hem från Thailand efter 3 veckor där. Natti! 

LEDIG MÅNDAG

Älskar verkligen att vara ledig på måndagar, det är något alldeles speciellt med det! Trots det ställde jag klockan tidigt i morse för att gå en pw innan frukost, så skönt och man blir verkligen pigg resten av dagen. Till frukost blev det LCHF-våfflor med kokos, grädde och hallon samt min kära vän Sara som jag bjudit hit på frulle. Nu ska jag se på veckans avsnitt av Stylisterna, dricka kaffe och invänta träning som idag blir 1 timma gym + 1 timma spinning.

Fick vykort från min älskade älsklings Hanna idag. Kortet skickades när hon var på Bali, men nu har hon åkt vidare till Australien. Hur avundsjuk får man lov att bli? Ååååh, jag längtar så otroligt mycket efter dig Hannis. Kom hem nu!
Btw, detta kort togs när vi var i Las Vegas. Bjussar någon vänlig själ mig på en resa dit snarast? Jo men man tackar.


AVIS? TÄNKTE VÄL DET

Visst ser denna gröna dryck alldeles himmelsk ut? Kan avslöja att det är den i-n-t-e. Det är nämligen stjälkselleri mixat med vatten och malen ingefära. Smakar vidrigt men ska tydligen göra susen för förbränningen! Man kan ju hoppas.


HEJ


LERNBERGER STAFSING

Har köpt nya hårprodukter från märket Lernberger Stafsing som ska testas inom kort. Torrschampoot har jag provat och det va riktigt bra, snacka om volym!
Dessa produkter är paraben- och sulfatfria, köps bl.a. på Kicks.


FÖRSTA I TREDJE


Äntligen mars! Nu kan man väl typ säga att våren är här? Strålande sol och promenad med mamma & Ragnar står på schemat. Så skönt hur vädret och månadens datum påverkar ens humör, bara vetskapen om att dagarna går fort mot sommaren är ju underbart. Nu ska jag nog ta mig en LCHF-chokladmuffins bara för att fira.


RSS 2.0