2011-03-31.




ååhh.


det här med att hitta på en rubrik är inte min grej.


Ni som sett tecknade Robin Hood-filmen, alltså när han är räv och är i kär i Marion vet vad jag snackar om när jag nämner hennes ring hon får i slutet? Jag ville så gärna ha en sån när jag va liten. Sanningen är den att jag har en Marion-ring nu, erkänn?!?!?! Dock är denna gammal....det bara slog mig nu....viktig info.....

Har precis målat naglarna för andra gången idag. Målade dom silvriga förut och det var det brutalaste jag sett, så nu fick dom bli rosa. Fett irri! Snart promenad & sedan träning! Riktigt skön dag idag.

hästmanen.


Detta använder jag till mitt burr varje dag! Sjukt bra grejer helt enkelt.

23.28

Har gått hela dagen idag och trott att det varit onsdag, men så var det ju icke!!! Däremot är jag nu ledig i 3 hela dagar (fast det kan man dock aldrig vara 100 på iofs) och det känns faktiskt väldigt skönt. Imorgon ska jag till doktorn, äta middag hos mormor och genomgå den hårdaste hårdträningen stenhårt. Det är ett MÅSTE. Är riktigt sladdrig just nu ska jag tala om för er....

Käre gode Gud, gör så att solen lyser och det är varmt imorgon. A-m-e-n.

puss.


Tänkte säga ett par ord om dessa läppstift från Lumene Natural Code, dom är skitbra! Kostar bara 69 kronor och finns i massa färger på bla. Lindex. Här är mina i färgerna Rasberry Pink, Heather Pink & Nude Beige.

fan va jag tjatar, men - lite nya grejer.



Två nya ringar från H&M och fjäderörhängen från världens värsta affär - Ur & Penn.

perfektion.


Jag har nya fantastiskt underbara jeans. Troligen mitt enda nuvarande par som jag kan knäppa och fortfarande kan andas i. Fatta den lyckan?

tyck synd om mig.

Börjar få lite väl mkt ont i halsen. Efter skräckensdödshalsont i julas är jag numera allergisk mot just ont i halsen. Stylisterna nu! Imorgon ska jag visa lite nyshoppade saker. Håll ut.................

keep calm, carry on.

Åt frukost på Roomer imorse med Victoria, alltid lika mysigt ihop med min fina vän. Fick med mig ett sjukt fint linne hem från 4her också. Har även hunnit med att jobba idag. Är så sjukt osugen på att skriva idag. Så är det bara.


tisdag.

Jobbat, och efter det inte gjort mycket vettigt. Imorgon ska jag äta frukost på stan med Victoria! Mysigt.

what are words if you really don't mean them.


hello there, gorgeous.



Ny väska från Saga of Götheborg, köpt på Living Room. Och den är alldeles alldeles underbar!

good night, sweet dreams.

Tränat. Ätit.Promenad med Ragnar. Nu är det dags för mig att se på Stylisterna!

måndag.

Riktigt seg dag. Dricker lite kaffe. Träna klockan 18. Saknar Johan & Hanna så mycket att jag blir alldeles tårögd när jag tänker på dom. Positiv tjej.

vackert. vackert. vackert.






hjälp mig?


Varför har menyn på bloggen åkt längre ner än graven? JAG BEHÖVER HJÄLP, snälla människor där ute eftersom jag är värdelös inom detta området....

ett tips från mig till er.

För er som känner sig sugna på att slösa 119 minuter av sitt liv i total sorg, misär, tårar, saknad, hemskhet, ondska, orättvisa, mobbning, skilsmässa, bråk, mord och blod - se HÄMNDEN. Kan inte riktigt förstå hur dom tänkte när dom lät den vinna Oscar? För den gjorde väl det? Det var inte en enda ljus & glad stund på hela filmen. Det var det.


rosie huntington whiteley.




snygga jävla människa.

diamonds are a girl's best friend


1. kyssjohanna.se                                               
2. Erica Weiner/ bubbleroom.se                            
3. Björg/ kyssjohanna.se                                     
4. Low Luv by Erin Wasson/ kyssjohanna.se
5. jfr.se
6. Alexander McQueen/ net-a-porter.com
7. Isabel Marant / net-a-porter.com
8. Yves Saint Laurent/ net-a-porter.com
9. Disney Couture/ kyssjohanna.se
10. kyssjohanna.se
11. Marc by Marc Jacobs/ net-a-porter.com

j.


åh, så fint.


Insåg idag att jag blivit lite småkär i linnen med extremt tunna axelband. Och dom måste vara i tunt, fint, blusaktigt material. Det rosa kommer från The Row och det svarta är från TIBI, så dom kostar lite för mycket för att "bara" va ett väldigt enkelt linne. Tänk till snortajta jeans och klackar, eller små söta ballerina. Får man gråta?

OBS!!! Får jag se ett enda synligt BH-band under ett sånt här linne kommer jag kasta en tomat på den personen. Detta bör ses som en varning.

bra skrivet, columbine smille.

"Jag är medveten om att jag inte skriver om alla katastrofer som händer världen över, att jag inte engagerar mig i politiska debatter (åtminstone inte här på bloggen) och att jag inte delar med mig av min privata vardag.

Jag skriver om mode från min synvinkel. Jag visar upp dagens outfit, ger shoppingtips och ibland skriver jag en något längre text om mina reflektioner över säsongens visningar.

På frågan om det inte är tröttsamt att alltid posta bilder på mig själv i dagens val av kläder är svaret ja. Ibland (ibland, inte alltid) känns det, rent ut sagt, jävligt tröttsamt.  MEN vad jag förstår så vill ni ha detta. Jag menar inte att jag tycker att det är jobbigt eller tråkigt, bara att man ibland kan känna att man lägger för stor tyngd på ytlighet. Det är en svår balansgång det där, att möta läsarnas efterfrågan utan att tappa bort sig själv.

Jag försöker att ständigt lyssna och ta till mig er kritik, allt för att på bästa sätt skapa den modebloggen som möter både mina och era krav. Lyckligtvis tillhör jag inte dem så får ta emot mest negativ kritik. Tvärtom, ni är fantastiska som skickar peppande kommentarer och supportar mig i mitt arbete, något som gör mig hemskt glad. Men jag vill att ni ska veta att det finns mer, att det här inte nödvändigtvis är ”jag”, det är endast en del av mig.

Det finns en oroande uppfattning om att modebloggare bara är snygga tjejer som postar bilder på outfits och de senaste inköpen. De flesta jag har lärt känna är starka och målmedvetna kvinnor som många jobbar med något annat utöver att ”bara” blogga och som är engagerade i större frågor än vad man ska sätta för färg på naglarna. Det jag vill säga är att jag tänker, känner och reflekterar över saker precis som alla andra. Det var allt för idag."


Detta läste jag och kopierade från Columbines blogg och tycker det hon skriver är grymt. Jag tycker det är bra att folk ägnar sig åt saker de verkligen vill, och kan tjäna pengar på detta, utan att arbetet måste handla om hjälparbete och människofrågor. Givetvis är det i vissa fall sjukt att golfspelare och bloggare tjänar miljoner medans högutbildade personer inte ens tjänar i närheten så mycket. Jag tycker inte det är "fult" att bli rik för något man brinner för och har kämpat för, jag tycker det är coolt! Inspirerande. Det jag tänkte på när jag läste hennes text var att alla verkligen borde göra det dem verkligen vill, och inte bry sig om att andra tycker det är ytligt, flummigt, dassigt, för djupt eller inte, för tänk va tråkigt det skulle vara utan variation. Det är inte fult att älska dyra handväskor och skor om man känner att man kan köpa det, hade jag kunnat hade jag haft hela huset proppfullt med sådana saker, men jag hade också skänkt plan proppfulla med saker & pengar till bättre behövande. Dock är det väldigt långt borta, men en vacker dag ska jag komma dit! FÖR ATT JAG VET VAD JAG VILL. Pusspådet. / poeteN^


reklam?

Snälla, vad händer med reklamen på  alla blogg.se-bloggar? Svinfult när den puttar bort halva inlägg eller rubriker. Kände att detta var väldigt viktigt att ta upp, känns redan mycket lättare i mitt hjärta...

h&m gör mig lycklig.


Klickade nyss in på H&M och såg att denna ljuvliga skapelse redan fanns att köpa. Sucker som jag är blev den givetvis min, hoppas en riktig fit beachkropp ingår, för den känns ruskigt långt borta nu..........

Bikinin finns även i beige och svart. Beige är nog riktigt grym med!


jag behöver lite hjälp.

Jag behöver nya vettiga bloggar att läsa! Modebloggar med mycket bilder helst :)

TACK PÅ FÖRHAND / snokarN^

i eat cake in bed.



Nu drar jag mig till stan och möter upp Sara!

styleby.

Blir fett irri varje gång det slår mig att min StyleBy tidning inte kommit hem till mig!!!!!!! Det borde den ha gjort typ förra veckan, så imorgon är det jag som snällt får gå och köpa den istället.

Pray for Japan.

världens fulaste blogg.

Grejar och har mig, men jag är ju sämre än sämst. Så JESSICA, hjälp mig dirr!!!!!!!!

gråa pics från oslo, 12-14 mars.








whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping


Två nya ELLE och ett par ganska nya skor.

today, i'm a bird.


from oslo with love.

Idag har vi plockat fram våra kulturella sidor (speciellt Jessica) och kollat på slottet, Vigelandsparken, Karl Johan osv osv. Vi har också ätit, ätit, ätit och ätit lite, just nu håller vi på att laga mat igen. Kan inte bestämma oss om vi ska ut ikväll med eller inte, dock är det ett gäng zombies som umgås här uppe....så det lutar nog åt inte.


live from oslo.







Haft världens roligaste förfest här i den norska huvudstaden. Den sk. "klubben" vi hamnade på.... "hit me baby one more time" spelades och fanns på karaokeskärmarna.......nivå? Men jag har skrattat så mycket att jag kommer gråta av träningsvärk i magen imorgon. Det stog en "möörkhyad" kille och dansade bredvid Jessica (som förövrigt är African Queen herself) samtidigt som Waka Waka börjar spelas. I denna sekund pekar Hanna på killen (BRUTALTYDLIGT) och sjunger THIIIIIIS IIIIIIIS AAAAAFRIIIICAAAAAA. Nu tackar vi för oss, imorgon ska vi upp tidigt och kolla på slottet osv..............................................


död.

Har den vidrigaste träningsvärken i låren någonsin. Fattar inte varför jag tränade idag när jag redan var död, morgondagen kommer ju bli succé. Finns antagligen ingen i hela världen som har det värre än mig.....
Nu ska jag be på mina bara knän att Johan vill se på The Hills, jag har ändå sett på fotboll en bra stund nu.

ulrikkelund.com

Detta är helt otroligt passande perfekt. Ska ju till Norge i helgen och idag tipsar "Dagens blogg" på blogg.se om en norsk modebloggare, så jag är redan i full gång med läsandet. Jag behöver faktiskt fylla på min blogglista, och en en extremtgaletcpsnygg norska är helt ok.


troligen mitt sista inlägg, nånsin.

Idag har jag gjort något hemskt. Jag har varit otrogen....

.....Jag tränade på Sportlife och svek mitt kära Friskis.

Men det var kul! Men har lovat F att inte göra om det igen. Klarade mig igenom ett bodypump pass med Elin, Sabina & Emma. Förmodligen kommer jag inte kunna resa mig upp imorgon, känner redan nu att en olidlig värk kommer krypandes i låren. Skriver jag aldrig igen så vet ni alltså varför.

i got one ticket and a dream.

I september ändrar jag min bostadsort på Facebook...

Den 12 september börjar jag skolan i LONDON!
Kommer bli 3 underbara månader i världens helt klart bästa stad. Jag vill lägga alldeles för mycket pengar på take away- kaffe, äta chicken/avocado sandwich tills jag spyr, promenera i parkerna, gå lös på Topshop Oxford Street och gråta av avund på Harrods. Jag vill ha det NU NU NU.


i'll catch a grenade for you

Precis bokat bussbiljett till Oslo & Hanna! Jag och Jessica åker dit på lördag och stannar tills måndag.
Kommer bli sinnessjukt bra, längtar.



jOhAn äR HeMmA <3


godnatt.

Godnatt-inläggen har blivit lite av en standart här ja.

Har jobbat heeela dagen idag, och var väldigt väldigt väldigt sugen på att gå ut nu ikväll och det blir inte lättare när Sabina & Emma ringer och tjatar på mig. Men det blev för bökigt så nu ligger jag i min säng och ska se lite....jo komigen gissa.....ja......THE HILLS, rätt svar ja. Så imorgon när jag vaknar upp utan bakfylla kommer jag känna mig lite nöjd ändå.

Jag har trappat upp lite till "mitt-nya-liv" så imorgon är det dag 1 på ALL IN MITT FETT FÖRSVINN. Troligt.

sov så sött.


miss u.


Älskar den fantastiska kommunikationen med min bästa vän.


nytt från bikbok.



Kan börja med att säga att JUMPER är det töntigaste ordet nånsin.
Men nu har en underbar JUMPER flyttat in i min garderob. Det jag fastnade för mest var den fina dragkedjan i ryggen.

mmm....min fina J-U-M-P-E-R...

välkommen.

Pappa, eftersom du numera är en flitig läsare här så ber jag dig nu hålla för ögonen.


Beställd 13 december, kom idag. Keep up the good work Modekungen!
Men jag vågar nog erkänna att den var värd väntan.

RSS 2.0