JESUS KRISTUS.

I'm alive! Även om jag knappt trodde det själv efter helgen så är jag faktiskt det. I lördags firade vi ju Hanna som fyllt 22 med massa fina brudar, god mat och dricka. Kvällen slutade på Mortens för de flesta av oss, och jag hade svinkul! Känns liksom helt komplett när Hanna är hemma, som om hon aldrig varit borta. Fast nu är hon tillbaka i Oslo igen och vi kommer inte ses på ca.....6 månader typ! Det är helt sick. I söndags var jag ett vrak, helt och hållet. Igår jobbade jag hela dagen och idag ska jag till doktorn, tandläkaren och sen jobba. Späckat schema ja...haha!







HELG.


Nu är den här, helgen jag har väntat på, min första lediga helg på 5 veckor! Behöver jag säga fest? Men först en sväng på stan med Hanna & Jacqueline. Sedan ikväll ska vi fira Hanna som fyllt 22 år, ska bli kul.
Igår hade jag världens mysigaste kväll. Hanna, Jessica & Sara hämtade mig på jobbet så åkte vi hem och lagade hemmagjord pizza, fixade naglarna och bara myste. Åååå så lång tid det kommer dröja innan vi sitter så igen! Thank god för Skype i höst! Nu får jag skynda mig, Jacq kommer strax.

KLAGOMÅL.

Är så seg och allt är så segt också! Usch, va tråkigt allt känns just nu... Tror dock många känner så nu, så det är ju en liten tröst. En hejdlöst positiv sak är att Hanna kom hem från Oslo idag och stannar enda tills måndag! Nu ska jag tvinga mig själv att somna, så det orkas med pw osv. imorgon innan jobbet. Oerhört meningslöst inlägg....

NÅGRA FUNDERINGAR BARA...

* H-E-L-V-E-T-E va trött jag är på dom där tvillingbebisarna som pratar sitt lilla egna språk framför kylskåpet. Råkar teven stå på när den visas nästa gång kommer jag på fullaste allvar få spelet. Big time.

* Tycker synd om min Johan som opererat sitt knä idag och har så ont <3 
 
* Vill jag rekommendera alla att se Breaking News på Kanal5, grymt!

Tjingeling.

FROM SPAIN WITH LOVE.




Fick ett sms av mamma imorse "Det har kommit ett paket med bud till dig! Från Madrid". Jag tänkte att det säkerligen bara var Sergio Ramos som ville göra Johan svartis genom att skicka mig en kärleksgåva. Sen slog det mig; ZARA! Åh ja, så var det, ren kärlek i stickad form från Zara.

GO KVÄLL.

Nu; Filip & Fredriks nya "Breaking News" och sedan ett nytt avsnitt Entourage.

IF YOU'RE A BIRD, I'M A BIRD.



Fick en kommentar om att jag skulle visa min tatuering. BAM-BAM-BAM! Här har ni den;
en liten svala på insidan av min vänstra handled. Den är världens sötaste och jag älskar den!

ETERNAL OPTIMIST.


Jag har ett sjukligt begär efter nya nagellack. Idag fick två nya flaskor följa med mig hem varav detta var ett.
Essie "Eternal Optimist".

STICKAT/SILVER/PÄRLOR.


Åå, va jag älskar denna tröjan! Stickad med detaljer på axlarna. Ni har väl inte missat SECONDS.SE där man kan hitta massa fina kläder men också sälja sånt man tröttnat på? Därifrån kommer i alla fall min tröja.

Imorse var jag & Johan på en riktig långfika hos min underbart söta farmor. Givetvis fanns det våfflor + fyra sorters andra kakor. Därefter fortsatte jag fika på Coffee Roomer med Therese, hennes syster Linnéa och kompis Sandra. Blev ju helt sjukt gott väder, så vi satt på uteserveringen och bara tjata. Blev även en sväng till Torp, fick med mig skor och klänning hem. Nu; nagellacksmålning.

VÄLKOMMEN VECKA 34.

Idag började mina systrar skolan igen, alla har börjat jobba och jag är ledig. Det är såklart asskönt även om jag verkligen hade gjort allt för att få gå om mina 3 år på Agneberg. Ställa klockan, a-l-l-t-i-d springa till bussen, köpa 7-kronors-kaffe i caféet och tillbringa varje dag med mina fina. Det var grymt! Men nu har vissa av oss sovmorgon i alla fall....för en halv minut sedan pratade jag med Johan som ligger är bredvid, nu andas han återigen hejdlöst djupt och ger ifrån sig små dödsryckningar med jämna mellanrum. Jag önskar jag hade samma förmåga att somna på mindre än tre sekunder, fast samtidigt vara tillgänglig om någon vill något, lika fort igen.  Nu måste jag hasa mig till köket, magen hungrar värre än en blodtörsig hyena på en snustorr  savann.

SATURDAY NIGHT.

Efter jag slutat jobbet tog jag en promenad till Elin, så hyrde vi film & köpte mys. Lägenheten under Elins var full med 14-15 åringar så det var helt sjuuuukt hög musik, mindre vackra röster som sjöng med och liv överallt. Kände oss som världens kärringar som satt där uppe och störde oss! Så höll aldrig jag på i tonåren i alla fall........
Nu ligger jag nerbäddad i min säng och ska börja gå igenom min dagliga bloggrunda.

FINA FLICKOR.




Bilder från gårdagens Guldknappen. Sofi, Elin & Columbine. Sicka skönheter va!


FREDAGSMYS, OM DET SÅ ÄR DET SISTA JAG GÖR.


Jobbade till 21 efter det har jag ätit räkor och nu är det mys! Jobb hela helgen så ni vet var ni har mig.

FRANS/ETNO/DR MARTENS.




Världens skönaste shorts och år 2010 bästa köp; Dr Martens.

Som jag skrev igår är jag sjukt nyfiken på vilka ni är som läser min blogg, och några har skrivit, men inte särsklit många! Komigen, BERÄTTA!

NÄSTA STATION: LJUNGSKILE.



Såhär har min kväll sett ut, i Ljungskile med mina fina! Therese, Julia, Miranda & Amanda. Fint väder, mys på Julias balkong, svullat halvnyttiga grejer och bara pratat. Jag har också något att bekänna. Något hemskt. Idag har jag (bör tilläggas att jag min dröm är att bli åklagare) gjort något kriminellt; jag har åkt gratis på tåget. Ja, jag förstår att jag sjönk i era ögon nu. Men det kom faktiskt aldrig någon konduktör och ville se på biljett/kort/annat betalmedel, så det kan knappast va mitt fel. Herregud, hur ska jag kunna somna med detta på mitt samvete...

INTE LUKTA USCH, STÅR HÖGT I KURS.

Idag suger det i shoppingtarmen minsann, och jag är extra sugen på;

Parfym från Lancome, Trésor in Love.
Parfym från Marc Jacobs, den nyaste Daisy.
Parfym från Lanvin, Marry me.
De "gamla" hederliga svarta Lita från Jeffrey Campbell. Jag behöver VERKLIGEN  dom!

BROTHER FROM ANOTHER MOTHER.


LET ME KNOW.

Vågar ni erkänna att ni läser min lilla blogg? Mina läsare ökar ju sakta men säkert.
Vilka är ni? Har ni bloggar? TELL ME!



SPETS/JEANS/ROSA.



Världens absolut sämsta bilder, med det får gå! Ändrade planer för kvällen då Sabina fick jobba över.
Så nu tar jag en promenix till Sara och kollar på hennes nya hus istället.

HAIR DONUT.

Har precis testat mina nya "hair donuts" med hjälp av min kära mamma. Istället för att betala överpriser hos någon frisörsalong för att få en liten skumgummiboll beställde jag mina från Ebay. Den bruna kostade ca 20 kronor, och likaså ett 4-pack med den svarta varianten. Dom svarta är i fyra olika modeller, svampaktiga med ståltråd inuti vilket gör dom lätta att forma. På bilderna nedan har jag använt den näst längsta av de svarta.








1. Gör en vanlig hästsvans, så låg/hög du själv vill ha den.
2. Trä den svarta "pinnen" ända in på svansen.
3. Dra ut "pinnen" så långt ut det bara går.
4. Rulla framåt/inåt, ända in.
5. Forma "pinnen" rund och kroka i ändarna i varandra.
6. Pilla rätt allt hår så det ligger jämnt runt donuten.

Dock har jag hår nog att försörja ett helt munkkloster, så det är nog aningen enklare för dem som har lite mindre hår. Jag har ingen aning om hur jag ska sätta upp denna frillan själv, utan mammas hjälp....


VÄLKOMMEN, HÖSTEN!

Ligger i min säng, doftljusen är tända och ska strax fixa lite kaffe. Varning på det? Åkte ut till Lysekil imorse för att Johan skulle hämta kräftor. Hann med att kolla på stan där i 5 minuter innan regnet började vräka ner. Hur tröttsamt är det inte? Okej, jag längtar lite, men bara väldigt lite, efter höst nu. Fast inte riktigt ännu. Ikväll blir det thai & mys med Anna & Sabina, och kanske någon mer gullis.

REGNIG DAG PÅ STAN.



Imorse pratade jag med Hanna i telefon länge, så skönt! Min lilla Hannis. Och efter det åkte jag till stan för att mysa & fika med Victoria, också det väldigt mysigt. Sedan kollade vi de få butiker som Uddevalla har att erbjuda, och dom har man snabbt gått igenom tyvärr. Nu sitter jag i soffan, allmänt illamående och med lite ont i magen. Ska snart till Johan och se på Entourage + någon bra film.

LONDON-BLOGG.


Jag har ett nytt tillskott på favorit-blogg-listan. Och bäst av allt? Det är en London-blogg. Linn.

FRÅN MIG TILL ER.


Ännu ett bloggtips! Sveriges (eller okej, hon bor i Danmark nu) i särklass snyggaste milf!
Anine Bing, mina damer & herrar.

VINRÖD.


Ny väska, även den från Gina Tricot. Jag som typ lovat mig själv att inte handla där mer efte, som man har plaggen max 3 veckor sen tröttnar man på dom och har faktiskt inte handlat där på jättelänge. Men nu har jag köpt tre saker på en vecka eller något...dubbelmoral...Anyways, är kär i denna väskan! Höstig.

GRÅTT-ROSA-SILVER.





Igår hade vi lite middag här hemma med Johans familj och innan dess jobbade jag. Tror denna kjolen var typ det enda jag köpte på rean nu i sommar, 49 kronor! Helt ok. Även nytt halsband från Gina Tricot.
Och yes, tiden på inlägget stämmer så jag ska strax åka till jobbet igen! Men imorgon är jag ledig och ska sova lääääänge.

HAVET ÄR DJUPT.



Åkte ut till pappa & familjen i båten idag och bara degade. Verkar som att det är lite sommar kvar trots allt... Nu sitter jag och min man här vid varsin dator och firar fredagskväll, funderar på att slå på stort och se på film? Fast kanske inte, ska ju ändå upp tidigt och jobba imorgon. Hallå penisonärsparet!

EN MÅNAD KVAR.



Prick en månad kvar till London idag. Iiiiiihhhh!

EN PLATS LÅNGT BORT.



Den 8 september åker min älskade vän Jessica återigen till byn Matanana i Tanzania. Tillsammans med sin kompis Sanna åker dom tillbaka till "sina" barn & vänner för att hjälpa till på barnhemmet där. Jag är så himla stolt över henne, att hon vågar & klarar göra något så stort! Jag kommer absolut skänka pengar till deras insamling, och även kläder och andra saker till barnen. Vill du också göra något viktigt? Gå in på deras blogg för att se hur DU kan hjälpa. Just nu ligger det ju i tiden att skänka pengar till Afrika, och detta är ett perfekt sätt att göra det, och speciellt för att vara säker på att pengarna verkligen kommer fram till rätt ställe!

matanana.blogg.se

SILVER/GULD/SVART/ROSA.



Eftermiddagen spenderades i Hunnebo med min älskling. Det blåste och var svinkallt, men det var mysigt ändå. Dock hade butikerna inte mycket vettigt kvar, bara fyra säsonger gammalt kraffs och fillor i fel storlekar. Åt en efterlängtad pizza på Bella Gästis med! Dock vet jag inte vad som hände där idag, för den var en ren flopp. Synd när det brukar va grymt annars. Nu dricker jag kaffe och funderar på att se Pretty Woman, är så sjukt sugen på den!

SMÖGEN.

Efter att jag jobbat hela dagen igår var jag sjukt osugen på allt, och allra mest på utgång. Men efter många om och men ändrades det och det blev en kväll på Smögen med Louise, Sara, Jacqueline & Anna. Enda kvällen med Louise denna sommaren eftersom hon bor i Stockholm numera, så det var nice! Idag funderar jag & Johan på om vi ska ta en sväng till kusten, Smögen och Hunnebo i alla fall. Bara kolla lite rea-kläder...




*


ONE-WAY-TICKET.

Yes, då va flygbiljetten bokad. 10 september.
Lucky me att jag inte bor i något utav krigsområdena som brinner just nu!


hejdå helgen.

Min helg har bestått av jobb-kalas-jobb-kalas. 50 års fest för mammas man Anders igår, och 87 års kalas för min söta farmor idag. Ännu en helg i hälsans tecken helt enkelt! Den stora frågan är när det ska bli lite mer ordning på mitt kaloriintag...

inspiration/kärlek/skönhet/lycka/passion.


























Min dag hittils; alldeles för många timmar på tumblr.com

supersnabbasilvermartina.


Jag som verkligen är en guldtjej när det kommer till accessoarer har i detta köp alltså gjort en tvärvändning. Silvrig tröja OCH silvrigt halsband, båda från Gina Tricot. Hoppas den silvriga färgen på tröjan är kvar efter att tvättmaskinen gett den en omgång bara...

en liten fundering.

Kan någon snälla förklara vad grejen är med att gilla SIN EGEN status på Facebook? Har verkligen inte fattat.

schteeeeek!






Dagens mys på Bockholmen utanför Lysekil.

Nu sitter vi ute på altanen och har precis ätit världens godaste mat - bakpotatis med baconröra! Så sjukt skönt att kunna sitta ute nu och bara slappa, och veta att man är ledig imorgon också. Dock ska ju vädret suga imn, men jag hoppas ändå! Det gör nog iofs inte mitt ansikte.

jag är hejdlöst djupt nere i bloggträsket...

Jag fick en kommentar för några dagar sedan om att berätta vilka mina absoluta favoritbloggar är. Eftersom jag blev överlycklig över att ens få en kommentar skrev jag ett helt inlägg med ALLA bloggar jag läser. Sen hände det som absolut inte får hända. HELA JÄVLA INLÄGGET FÖRSVANN. Så nu får ni nöja er med några utav bloggarna som jag verkligen följer slaviskt.

Sofi Fahrman
Elin Kling
Isabel Adrian
Jennie Hammar
Fashiontoast
Emma Elwin
Columbine Smille
hakunamatata.blogg.se
tildafingal.blogg.se
hannaochelina
Chloé Schuterman
Frida Fahrman
Ulrikke Lund
alexandrastyle
hannahogberg.tumblr.com


Skriver nog resten sen...

det blev en dag på stranden.

Imorse åkte jag & Johan till Lysekil så kom pappa och hämtade upp oss med båten och åkte ut till en ö. En riktigt slapp dag med strålande sol, så brutalt skönt! Så skönt att jag somnade mitt i solandet och har numera en vinröd nyans i ansiktet. Men det är iaf en färg, till skillnad mot vad jag hade innan! Nu har jag bänkat mig i soffan men ska snart åka till pappa och laga lite mat med systra mi. Bilder från dagen kommer sen när jag har min kamera!


jesus.

Jag lever. Men har inget liv. Jobbar tjugofyra-sju. Har sett klart alla säsonger av Sons och känslan av att det inte finns fler avsnitt förrens i september gör mig tårögd. Tom. ÅÅÅHHHHHHHHHH vad jag älskar den serien och jag orkar inte att det är över. Ska iaf bli bättre på att blogga när jag är ledig efter imorgon. Hej.

RSS 2.0