låt det va som i en film.

Just i detta nu borde jag vara inne på min fjärde Pripps Pure alternativt ett par glas vin Tre Apor, ruskigt taggad för att senare gå till Trägårn och fira Sara Henning. Istället äter jag päronklyftor och ser på Talang med mormor, som för övrigt är världens gulligaste. Skulle ha börjat jobba 10 imorgon, men efter ett telefonsamtal blev det 06.30 = Trägårn & Tre Apor får så snällt vänta på mig ett tag till, fastän jag nästan känner längtan från boxen vibrera nerifrån köket.

Att åka hem från Karlstad idag var inte fantastiskt, inte ens en ELLE + Harpers Bazaar kunde få mig att tycka det var lite kul. Ville verkligen inte åka hem från Johan, och inte från Karlstad heller. Har på riktigt verkligen fastnat för den staden. Har dessutom sett en stendöd anka och en halvdöd mus idag. SÅ - det jag ville ha sagt med detta muntra inlägg är att denna dagen sög. Brutalhårt.


du sa jag kan dra vårt lass.



Haft en riktigt bra dag, svinvarmt och inte ett moln någonstans! När Johan slutade skolan vid 12 möttes vi i stan och köpte med oss sallad, satte oss vid vattnet och bara dega. Sedan gick vi fram o tillbaka mellan affärerna tusen ggr, och resultatet kommer väl upp här inom kort. Även en given kaffepaus blev det såklart! Nu kom vi nyss hem från stan, har suttit på en uteservering och druckit öl med några från Johans klass. Sånna här dagar borde man ha 7 dagar i veckan, MINST.

karlstad.





Nu är jag i Karlstad hos Johan. Har avklarat thaimat och isthé + espresso på Espresso House, dock nästan ingen shopping. Fick med mig ett par solglasögon hem innan Johan fick en heeeeeejdlöst jobbig skoskav, men imorgon ska jag gå igenom varenda affär och inga undanflykter godtas! Nu ska vi snart ta en promenad och möta upp min pappa, som också är i Karlstad för jobb idag. Ikväll är det givetvis fotboll som gäller.

hollywood hills.

bye bye hollywood hills i'm gonna
miss you wherever i go i'm gonna
come back to walk these streets again
remember that we had fun together

h&m fashion against aids.


Fick tag i ett par silvriga shorts från kollektionen, dom är så fina! Även den gula plastpåsen & den silvriga kuvertväskan hamnade i min varukorg, men när jag väl skulle betala stog det att dom var slut, så sjukt irriterande. Hoppas hoppas hoppas att dom finns i Karlstad imorgon, eftersom jag åker med mitt hjärta dit då.

hallå ja.

Börjar nu återgå till människa igen efter att jag i 2 dagar mest liknat en tvättbjörn. I måndags låg jag ute på altanen heeeela dagen och bara dega, dock hade jag solglasögon på mig, vilket inte var mitt smartaste drag kanske. Så numera har jag ett par vita solglasögon automatiskt, har dessutom bränt upp bröstet som en räka. Antar att denna isbjörnsvintern sugit ut allt pigment som nånsin funnits i mig, så jag har en del att jobba på nu....
Imorgon jobbar jag mördarpasset, och fredag med - så efter klockan 18 på lördag ska jag fira så det skriker om det och jag lääääääängtar efter öl nu. Kvinnligt.

Grattis till min gosemysmamma på din 49 årsdag <3

asos.com



Kan inte bara sommaren komma så jag blir tvungen att ha höga, färgglada, mönstrade skor? Alla dessa kommer från Asos och jag skulle kunna döda för varje par, men speciellt dom kornblåa pumpsen.


thank god it's friday.

Nu åker jag till jobbet och sedan direkt till Sara för lite grill!

we're still the greatest, the greatest.


Är inne i någon galet känslosam vecka och längtan efter min Hannis dämpas liksom inte. Norge som vanligtvis brukar kännas väldigt väldigt nära, känns numera alldeles för långt bort. Det är hemskt att inte kunna ta en promenad, en kopp kaffe, åka och träna, bara prata, skicka ruskigt onödiga sms och många korta eller långa telefonsamtal, - NÄR MAN VILL. Det känns som det finns tusen saker som måste sägas men som inte hinns med eller som glöms bort mellan varven, men som tur är har vi pratat flera gånger denna veckan och det finns inget bättre. Det finns ingen som du, som alltid förstår. Ingen kommer någonsin vara som du är för mig. Jag älskar dig, bästa vän!

fuck.

Meeeeeeeeen apröv nu har bloggen blivit ful igen, eftersom jag är så bra på bloggdesign så ordnar jag det lätt imorgon.

h&m conscious collection.


Verkar inte ha varit stenhårt tryck på kollektionen online iaf, typ bara en klänning som är utsåld. Jag fick i alla fall denna klänning som jag velat ha, kommer bli svinsöt till boots och trassligt hår.

freedom.


Ledig idag, och precis när jag skulle ut och sätta mig på altanen gick solen i moln, känns kanon! Det är iaf sjukt varmt och jag väntar på att Sara ska komma hit så vi kan ta en promenad och dricka kaffe. Känns som denna blogg håller på att bli en kärringblogg, men det får vi nog leva med...

Hahaha, hade varit kul och veta hur många som stört ihjäl sig på våra "incheckningar" från Åre. Stog bakom en gubbe i matkön som sa till sin 55+ kompis "fan, jag är ju fortfarande incheckad på afterskin på F-E-J-J-A-N". Checka in verkar vara det enda rätta där uppe.

i'm alive.

Jag lever. Men orkar inte. Orkar imorgon istället!

ÅRE.

Fyra dagar här uppe till fjälls har gått alldeles för fort, och ikväll lämnar vi Åre för den här gången. Jag lämnar även kvar konditionen, tankeverksamheten, rösten och tar istället med mig ett tomt bankkort, fett hår och glåmigt ansikte hem - MEN DET VAR SÅ VÄRT DET. Har haft så galet roligt på Bygget, Dahlboms, Dippan så jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det! Torsdagens utgång var insane (dom andra med, men torsdagen var ändå ngt utöver det vanliga) och afterskin i lördags var också sjuk. Dom andra är ute i backen nu, men jag tog en powerwalk idag istället, och nu blir det snart dusch. Tåg 18.50 - 09.30 I-M-O-R-G-O-N och sedan dirr till jobbet, 13-21.15, kan nog bli en vettig dag. Tack för världens bästa helg Therese, Julia, Miranda & Hanna <3

<3


åh herreeeeeeeee.

Förstår verkligen inte varför jag har bokat spinning 19.45. Vill verkligen bara ta ett varmt bad, se på film & sova. Jag är så fantastiskt trött, men jag tänkte övervinna det och kanske till o med slå till på lite powerwalk på bandet innan passet?!?! Nu dricker jag kaffe och väntar på att mamma & co ska komma hem, dom har varit i Thailand men är ca 5 timmar försenade....

Borde packa Åre-väskan. Borde städa.


blake lively + chanel.



Blir så äckligt typ kär när jag ser bilderna. Inom 1,5 år ska ska ska ska jag äga en Chanelväska. For sure.

final countdown.

Vi åker till Åre på torsdag och passande nog har jag fått ett par nya skidor...


eller, det kunde ha varit så i alla fall. Men Åre stämmer så stenhårt.

*

never regret something
that once made u smile


ge mig styrka.

Hade riktigt kul ute igår med Hanna, Hanna & Miranda. En sväng på Kullgrens, sedan Mortens. Inte lika roligt när klockan ringde imorse och jobbet kallade 10-18, JAG VAR SÅ SANSLÖST TRÖTT, fast timmarna gick snabbt och det var väldigt mycket skratt och sköna vänner där idag. Nu ser jag på BB, ska snart gå ut med Ragnar och måla naglarna i-g-e-n.


ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH va stört bra att Vanessa fick lämna huset! Bästa som kunde hända!

oh happy saturday.

Helst av allt i hela världen skulle jag vilka ta mig en liten TUPPLUR/NAP/SOVAMIDDAG. Har spenderat lite för många timmar på Östrabo Yrkes, och gjort högskoleprovet. Tredje gången gillt antar jag, det kändes verkligen KANON idag............................

Tror nog att lite mysiga vänner kommer hit senare så får det nog bli en sväng och utforska Uddevallas hejdlöst schtekiga nattliv. Jobb imorgon, kan bli bra. Nu blir det 4 liter kaffe.

Förstår om ni tycker att detta var det smaskigaste inlägget ever.

nu ska jag måla naglarna i aprikost.



love you long time.



4 år tillsammans idag! Du är bäst ♥

RSS 2.0