kommentar.

Till "Julia" som kommenterade inlägget från balen: Jag sydde upp min klänning när jag var i Thailand, och jag gillar den alldeles för mycket för att sälja den. Men kul att du tyckte den var fin :) Tack!


jag kan inte sova.

Jag kan inte sova. Men åh, vilken mysig kväll jag haft. Jag & Hanna gjorde kycklingsallad, drack kaffe och såg på SATC 1 efter jobbet, en riktigt slapp & välbehövlig kväll. Som tur va stannade hon hos mig tills två, då Johan ringde och ville bli hämtad. Typ första gången jag hämtar honom efter krogen, så det var väl dags, eftersom han hämtat mig cirkus 490 gånger. Men nu sover han givetvis som en gris här brevid, och jag är inte ens trött :(
När vi såg på SATC, och Samantha får röd sörja på sin vita päls börjar jag och Hannisen prata om hur hemskt det är när dom tar pälsen av djur osv...Då utbryter Hanna: Ja, det är så hemskt när dom flår dvärgarna. Observera d-v-ä-r-g-a-r-n-a. Vet inte om det var en blandning av bävrar/vargar, för jag hoppas innerligt att Hanna aldrig hört/sett att någon flått en dvärg.
Från det ena roliga, till det andra; Jag och min kära mor var på Ica häromdagen då vi kollar ut genom fönstret och ser en svinsöt liten svart hund och mor min utbrister; Åååh kolla på den lille svarte. I samma ögonblick åker dörrarna upp och en liten liten neger på cirkus 2 år stiger in. "Den lille svarte" blev helt plötsligt så fel. Hoppas han inte hörde. Det kan han inte ha gjort.
Samma kväll sitter jag och min älskade mamma i köket, jag reser mig från bordet och vrålar ngt om att jag är trött och lutar huvudet mot väggen. Det blir en liten fett-fläck (ja, det är ok att kalla mig löken). När mamma ser denna fläck, som alltså är i pann-höjd, säger hon helt på fullaste allvar; "Men Martina, nu ser det ut som någon ollat på väggen". ALDIRG, att jag under mina snart 19 år i hennes sällskap, hört henne yttra sig så vulgärt. Tappade helt fokus på vad allt vad livet heter, var tvungen att berätta för min syster (13 år och fjortizzZz) vad som sagts. Hon ville bara sjunka genom golvet och sa till mamma att så säger man faktiskt inte när man snart är 50 år. Sen var det överstökat. Måste försöka sova nu, eller väcka Jonniboy. Natti!


idiotmongo.

Andas in, andas ut, andas in, andas ut...NU NI är jag lite smått irriterad på diverse saker. Låt mig ta det hela från början; Beställde en studentklänning från StyleByStars för länge sen, som inte kom. Det stog att den skulle komma senast 20/5, och dom jävla idiot-stylebystars går ju inte att få tag i. Så jag beställde en klänning från Bubbleroom istället, för att ha om inte den andra kom. Så idag fick jag ett papper och ett sms där jag kunde hämta klänningen från Bubbleroom på ICA. Gick bort dit, glad för att den kommit :) När jag säger smskoden så vill hon också ha lappen, då visar de sig att lappen är från StyleByStars. Så jag gick alltså hem därifrån med TVÅ klänningar, jävligt nice. Lyckan varade inte länge, kan jag lugnt berätta...
Provade Bubbleroomklänningen, som förmodligen var det fulaste någon sytt någon gång. Den såg ut som en billig bordellsoutfit med Jesusinspiration för en oskuldsfullare feeling. Den var ju så perfekt på bilderna :( Dessutom var den ju 3 meter för lång för mina halv-meter-långa-ben.
Packade därefter upp paketet från StyleByStars. VE O FASA! I detta fula paket ligger den kanske gräsligaste linne/klänning jag sett någon gång. Beige, med guldpaljetter á la Ewings, såååå 1998. Samt, min klänning. Dock ligger det även en käck liten lapp i paketet, som visar en faktura på 1101 kr till MARIE NILSSON i Karlskoga. Och det är ju inte jag? Då har alltså idiotjävlarna skickat hennes saker till mig, utan returlapp, så jag får betala frakten tillbaka. Nejdu, Stylebyfuckingstars, ni kan komma och HÄMTA Maries saker och GÅ till Karlskoga med dom.
Så jag får helt enkelt återgå till min Plan B, en annan klänning som jag gillar faktiskt. Men behöver nya skor till. Nu kommer jag kanske uppfattas som världens argaste människa, må va hänt, men det är jag också. PuzZzZ


dagen efter.

Trägårn igår va svinkallt men ruskigt bra. Alla var taggade och det märktes att det var en hel del studenter ute, vilket känns så nice. Givetvis kul att det var andra där också alltså, haha! Dock tog ju hungern kontrollen över mig (som vanligt) och det fick bli mat rätt så tidigt, sedan den eviga väntan på taxi. Hittade till slut en snål taxigubbe, som vägrade köra in mig på Helenedal, så jag fick gå från Hovult. Bör tilläggas att min mobil hade dött, och jag gick helt ensam kl 03.00. Men iskall och totalt orädd som jag är, spatserade jag lugnt hemåt och lät vårens fåglar tvittra harmoniskt i natten....E-h-e, jag kom hem i alla fall. Levande.
Eftersom min mobil mystiskt somnat in och vägrade vakna, trots laddning, hade jag ju inget alarm när jag skulle till skolan imorse. Jag bad Johan ringa på hemtelefonen tills jag vaknade. Vaknade jag? Nej. Däremot vaknade jag 08.06 av att Johan åkt hit, stog utanför mitt fönster och knackade så att jag skulle vakna. Jag flög upp som en stucken gris, fortfarande sovande tror jag, kastade på mig kläder. Duschade INTE. Och åkte till skolan, kändes i denna stund helt okej, lite seg och lökig bara. Men sen, mina vänner, cirka 2 timmar senare, kom den; huvudvärken med stort H. Jadå, det var bara att hälsa honom varmt välkommen och genomlida två lektioner till. Men jag klagar inte, jag var absolut långt ifrån ofräschast idag....Therese........ Dessutom är alla våra betyg satta nu, man tackar, man tackar. JÄVLIGT STÖRANDE OTROLIGT UNDERBART!

Åkte hem efter skolan, sovit på altanen med Ragge i ett par timmar. Sjukt skönt. Nu är jag (tro det eller ej) ny-äten. Jävlar va jag har ätit idag. Vi gick ner till McD förut mellan lektionerna, det var himmelskt.
En rätt så kul grej som hände igår - Det kom fram en tjej till mej på krogen, vet vem hon är men känner ej, och visade sin bakgrundsbild på mobilen. Hon hade Ragnar som bakgrund?! Och frågade om det var min hund. Ja, det erkände jag ju att det var. Min lille prins. Så sa hon att hon hade tagit bilden från Facebook för att hon tyckte han va så söt. Yes, han brås ju på mig, så det vore väl konstigt om han inte va söt. Nejdå, men han blev glad när jag berättade det i alla fall. Kul faktiskt.
Nu måste jag ut på en promenad. Och dricka kaffe. Måste.

sug.

Varför köpte jag inte det-där-volanglinnet igår. Då hade kvällen varit räddad nu. Istället går jag in i dimman, iförd ngt jag blir alldeles för fet, ful och avskyvärd i. Men jävlar va kul jag ska ha! Jag behöver mat nu.....

gråtfärdig.

ÅååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååHhHhhhHhH....nu har jag inga kläder heller. Allt är fult.

orkar inte.

Vad händer med vädret? Solen lyser OCH det regnar, ne fan nu åskar det också. Fantastiskt roligt det ska bli att sitta ute på Trägårn sen, i detta underbara väder. Bara för det är jag rövigt otaggad nu. Hemskt att säga. Men med lite mat i magen, musik och i-ordnings-fixning för min del lär humöret höjas. För idag tycker jag nog att man kan säga att DEN RIKTIGA TAGGNINGEN börjar.....För jag ska ta studenten, gott folk.

älskade johan.










shopping.

Fick köpt mig några saker idag på Torp i alla fall, kändes skönt. Men jag måste hitta ett par fina gladiatorsandaler & väska till studenten nu med. Har köpt ett par enkla, vita ballerina men jag tror inte jag vill ha dom längre, jag kommer se sååååååå mesig ut i mina kläder. Kan verkligen inte bestämma mig. Måste även försöka få tag i en korsett från Gina Tricot, dock vet jag inte om den kommer in här eller inte. Hope so!


fashion against aids.

Varukorgen är totalt överfylld med kläder från H&Ms Fashion against aids. KIDDING!!! Givetvis finns det ingenting snyggt kvar, eller jo....en hatt. Det va det. Som vanligt när H&M släpper ngt utöver det vanliga, och jag grinar lika mycket varje gång. Kan inte hjälpa att jag inte kan sitta och bevaka datorskärmen 24/7, typ 4 timmar är jag inte vid datorn, och det är då alla andra måste shoppa ihjäl sig....Bara för att dessa hemskheter just inträffat måste jag åka till torp imorgon. Det är synd att låta pengarna slita ut kontot allt för länge!!

kvällen.

Jäääävlar, va gött! Petade precis öronen. Finns nog faktiskt inget skönare. Och detta måste upplevas ett par gånger om dagen, minst. På jobbet provade jag mjukglass (för att se om den smakade som vanligt), både kokt & grillad korv, så imorgon ska dököttet minsann utsättas för två träningspass. KANSKE. Ska se vilken fas jag ligger i, om studentveckan kommer få upplevas eller inte. Men ngn form av fysisk aktivitet måste det bli. Köpte även min femte eller sjätte studentklänning idag. Så om det krisar för någon kan ni ju höra av er! Hyran är inte den lägsta, men det får ni ju ta. Neeedå. Men jag blir aldrig nöjd med vilken jag ska ha, men idag kändes det bra iaf. Den är säkert för liten när den väl kommer dock, kul isf. Kan även meddela att INGEN någonsin ska beställa något från StyleByStars, dom är sämst. Så, då fick jag sagt det..... Nu måste jag borsta tänderna, dom kliar. Puss!

min älskade lillebror.

martina.


måndag.

Drog på mig bikinin så fort jag kom hem, men har ännu inte kommit ut på altanen. Var ju tvungen att kolla Facebook innan, och jag tror ni är med mig, jag fastnade där... Jag blir seriöst rädd för mig själv, jag sitter nog mer vid datorn nu än vad jag gjorde under min lunarstorm-webcam-snuttis-banana island-kamrat tid. Facebook drar mig bara längre och längre ner i sitt djupa, svarta hål. Sorgligt, men sant. Ska även iväg och jobba om en timma, helt ok med ett 4 timmars pass, så ska inte klaga alls.

zzzZzzzZ...

När sov jag senast? Det är nog min bästa egenskap här i livet, att jag är en fem-timmars-sömn-människa (eller mindre). Undra om det är mamma eller pappa jag har att tacka för den genen? Godnatt anyway...

dagen efter.

Jag och Hanna kom precis hem efter en sväng till Torp. Köpte marinerade vitlöksklyftor, cola, pucko, hårinpackning, ölkorv och choklad. Livet är allt bra underbart såhär 'dagen efter'. Kan tillägga att jag även ätit två skålar chips all by myself idag med. Beach 2010, vad är det? Spelar ingen roll längre. Gårdagen var iaf hur perfekt som helst, alla var så fina och taggade till max. Verkligen helt underbart! Nu har man nog börjat fatta att studenten är nära. Jag vet också, mer än någonsin, att jag har världens finaste vänner som jag älskar mer än jag kan beskriva. Fina ni! Btw, hur många tjejer har lite problem med att kamma ut sitt hår idag?












agnebergs studentbal 2010.






















nu är det nära.

Håret är klart och jag är svinnöjd! Sitter hos Johan och ska snart börja fixa resten. Denna dagen är underbar!

nervositet.

Antingen är det alla klyftpotatisar/bearnaisesås/köttbitar som trängs i magen eller så är det nervositeten inför imorgon som hälsat på. Ska bli så sjukt roligt med bal imorgon, men givetvis lite pirrigt. Varför är man egentligen nervös för en sån grej? Man ska ju liksom inte göra ngt, bara lalla omkring och se glad ut. Blir niiiiiice!


heaven.

Jag vill ha kramp i armarna efter att ha burit alldeles för många shoppingpåsar.
Jag vill bränna mig på tungan av ett rykande varmt kaffe ur en takeawaymugg från Starbucks.
Jag vill se röda bussar på rad, fyllda med japaner och gigantiska kameror.
Jag vill trängas bland stressade människor på Oxford Street.
Jag vill strosa i parker bland nykära par och små hundar.
Jag vill gå upp och ner, flera gånger, på Portobello Market.
Jag vill känna de där extra hjärtslagen som världens mäktigaste byggnad, Big Ben, framkallar.
Jag vill äta kyckling/avocado sandwich från Pret-a-Manger.
Jag vill se alla businessfolk som skyndar fram i tunnelbanan.
Jag vill säga 'oh, sorry' varje gång jag nuddar någon annan.
JAG SKULLE GÖRA ALLT FÖR ATT FÅ VARA I LONDON NU.


boring.

 

 
Här är två bilder på E.Ts kusin som stolt visar upp sina nya, långa ögonfransar.


älskade vänner.

Underbar kväll igår. Mys i Skeppsviken innan Trägårn, som iofs inte var topp 10 men helt ok ändå!! Hoppas verkligen det vädret som var igår vill komma tillbaka på lördag tills balen, annars avlider jag. Inatt hade jag mysigt sällskap av Therese, vaknade av ett råmande av min MiniMu. Nu försöker jag ta tag i mitt sista svenska tal någonsin. Det känns helt stört, på många sätt. Jag gillar skolan, och om två veckor är det över? Jag är givetvis otroligt lättad över att slippa allt plugg som styr all fritid man har, men jag kommer sakna att få gå till skolan på dagarna. Skulle inte förvåna mig om jag blir en sån pinsam jävel som sitter i Agnebergs café fast jag gick ut för ett par år sedan... Det är ett senare problem, men se upp 94er och 95er, om ett par år kanske jag sitter där med er. Usch va sorgligt :(


djurliv.

Först vill jag säga att lokal-tv-reklam är så äckligt töntigt. Men hur söt är inte den lilla dammtussen som jagas av städbolaget Seso (tror jag) när han springer för livet och skriker "Saaataaan, saaataaan". Jag skulle vilja ha en egen dammtuss, har iofs en hel del här på golvet, men dom kan inte prata :( hur mkt jag än försökt lära dom.
Från dammtussar till kossor så har jag fixat ett "spel" som heter MiniMu till telefonen. Det går ut på att man ska sköta om sin egna kalv tills den blir en ko, som en sån tammagotschiiii (alla fatta va?) man hade förr. Man ska mata den, ge den vatten, leka med den och få den att sova. Eftersom Johan är så fantastiskt rolig så har han döpt kossan till inget mindre än Martina. Så häromdagen plingade det till i fickan och jag tog upp mobilen och läser texten; "Martina vill äta". Först tänkte jag, storebror ser dig, hur fan vet någon att jag är hungrig. Sen så, juste MiniMu ja...Givetvis fick jag ju mata Martina, eftersom jag får dåligt samvete så himla lätt... Dock har hon inte vuxit ngt ännu :(


ögonfransförlängning.

Idag har jag gjort ögonfransförlängning hos Ferdone Bajrami. Blev så himla nöjd och det känns gott att slippa sminka sig nu ett tag. Såg detta för ett tag sen när Filippa och sedan Irma gjorde det, blev lite sugen nu inför student och bal, så jag skickade ett mejl till Ferdone på Facebook och fick tid hos henne :) Hon var verkligen så trevlig och det var gott att bli ompysslad en stund. Rekommenderar absolut! Therese följde med mig dit, sedan fixade hon klart sin balklänning hos Moa, som är så sjukt duktig.Tänkte lägga upp en bild på resultatet av fransarna, men det får komma senare för idag har jag sett ut som en flottig padda. Har även hunnit med att gå långpromenad till strandprommen med Hanna, vilket var rätt så nödvändigt, fettet dallrade.... (på mig alltså)
Godnatt!

kokain.

Som vanligt blev jag pigg när jag stog och borstade tänderna. Är verkligen en kvällsmänniska och behöver så sjukt lite sömn, vilket ändå är jävligt gött. Hinner med väldigt mycket då. Men jag är också en nörd, en extremt nördig nörd som har en gigantisk kärlek till kriminalitet och juridik. Alltså inte att utöva kriminaliteten själv, utan att läsa och lyssna om. Alltid varit och kommer förmodligen alltid förbli. Inget att skämmas över, trivs med min nördighet på den fronten. Därmed blev jag mållös för några veckor sedan när jag såg att författaren till Svensk Maffia & Infiltratören nu släppt boken Kokain. Kippade efter luft, svor över den ekande plånboken och fick sorgset vandra hemåt igen. Men idag minsann mina vänner, stog den vackra boken där i hyllan på självaste Coop Forum. Och fem sekunder senare var den min. Bara min. 229 kronor fattigare ligger jag nu nerbäddad och ska bege mig in i kokainets värld. Hjärtat slår lyckliga slag just nu. / Martina "SuPeRtÖnTeN" Olsson


trött.

Kämpar för att hålla ögonen öppna nu, är helt slut.
Jobbat hela helgen och Jacq gick precis hem efter att vi suttit och myst med te & prat en stund. Imorgon ska jag göra ögonfransförlängning inför bal & student, ska bli kul att testa ngt nytt faktiskt :) Är säker på att det blir bra!
Måste sova, Therese kommer och fikar med mig imorgon morgon också. Käredu! Natti.

skräll.

Nämen, kolla vem som bloggar! Haft en händelserik vecka.....tror jag. Väldigt upptagen i alla fall........
I onsdags stog Miranda för förfesten, jag stressade dit som en flådd gnu, halsade x antal corona och ville spy av mättnad sedan blev det Soho. Helt ok kväll men inte direkt topp 5. Men underbart sällskap och pommestallrik med vitlök(& dillsås???) på Pingvin blev pricken över i:et denna kväll.

Igår föddes min son. Han är vit, stel, glansig och alldeles, alldeles...underbar. Amir ska han heta, efter förslag från Rebecka. Jag tror han trivs och Johan har tagit på sig rollen som pappa över förväntan bra, min lilla familj. Efter att förlossningen var över (som förövrigt skedde på ICA Dalaberg) var jag & Hanna hurtiga och gick på ett spinningpass. Ve & fasa mina kära vänner, jag avled. Hjärtat slog dubbelslag och än en gång gjorde sig förkylningen och fetman påmind. Kul! Men nu i veckan blir det all inhardcore träning tänkte jag....
Igår kväll firade vi Malin & Sara 20 år med god mat och trevligt sällskap. Så mysigt! En del underbara lekar med. Jag & Elin skulle tävla i "Vem som suger bäst?" och dricka upp varsin flaska julmust snabbast med sugrör. OBS! Jag dricker inte ens läsk/bubbeldricka/sötdricka/blask/whatever i vanliga fall, och nu skulle jag få i mig hela den. Tårarna rann. Jag förlorade. Magen svällde. Men grattis Elin till segern! När alla gick ut åkte MartyParty hem för att tagga jobb 08.00 i rutig skjorta, jaaaadå!

Ikväll lagade jag och Johan nachotallrik som slog Butlers med hästlängder. Så jävla god! Sen dess har jag pluggat och nu ska jag sova. Imorgon: jobb & plugg. Hello life!

(tänkte att bilder från sthlm skulle komma inom kort, men lovar inget)
en vecka till bal idag och jag är fortfarande vit som en isbjörn i en iglo. kul.

frustration.

Mer askmoln åt folket, jaaaaaaadå. Verkligen underbart med dessa fantastiska vulkaner som kräks som proppmätta bebisar, till o med så underbart att Johan sitter fängslad i Madrid. Inte fängslad kanske, men han kommer inte hem. Än på ett par dagar i alla fall. Sorgligt!

vännen.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN VÄRLDENS BÄSTA VICTORIA! Saknar dig.


vårväder.

Tänkte ha mina nya sandaler idag, men eftersom det blåser som fan och solen väljer att vara framme var femte minut fick dom gamla hederliga Conversen åka på. Skräll. Jag som hade laddat för att åka hem efter skolan och lägga mig i solen på altanen, plugga lite och dricka kaffe. Visst, detta ska jag göra, minus solen på altanen. Har bara fyra saker kvar i skolan, känns helt sjukt, både rätt och fel. Planerade en hel del inför studenten idag (som vi gjort det senaste halvåret iofs) och med världens bästa klass kan detta inte bli annat än lyckat! Längtar verkligen. Nu ska jag, Martina "Klassmamman" Olsson skicka iväg ett FB-mejl till alla classmates med info. Redigt va? Sedan blir det plugg & jobb och ikväll kommer Johan hem. Har även gjort min första och sista skoldag för den här veckan. Lever ett riktigt jobbigt liv just nu...........
 
  

söndag.

Ännu en jobbdag gjort, ännu en Wallanderfilm på 4an och ännu en oöppnad skolbok som borde varit öppnad long time ago. Men det är en kort skolvecka nu, ledig onsdag-fredag så då blir det lite plugg, utgång och massa mys. Hoppas på bra väder så man kan börja sola lite nu innan balen, för det behövs verkligen. Usch, det är verkligen tråkigt utan bilder i en blogg men jag lovar att det ska bli bättre när telefonen kommer så det blir enkelt att bara slänga in bilderna direkt. Även lite Stockholmsbilder ska komma inom kort! Nu ska jag glo lite på Wallander, trots att jag sett den och alla andra säkert 567 ggr tidigare. Jiho!

prosit.

Efter en lång jobbdag med hosta, rinnande näsa och hes röst är jag nu hemma, och ska dricka lite thé och ta mig en dusch. Måste fixa lite med Comviq med, eftersom dom inte släpper över mitt nummer till Halebop. Alltid ska det vara något som krånglar! Åååhh. Nu är Johan på matchen i Madrid, kan verkligen se framför mig hur lycklig han är. För övrigt så vill jag berätta att det finns ingenting jag hatar så mycket som såna töntiga program, där svenskar gör en pjäs och försöker vara roliga. Typ det som är på tv4 nu alltså. Kräks så pinsamt det är. Så, nu har jag fått ur mig det med. Pjuh.

iPhone.

Det pirrar i kroppen. Jag är förberedd för det stora ansvar detta innebär, men jag ska ta hand om dig och du kommer trivas. Du kan se Johan som din pappa, utan underhållsstöd och delad vårdnad. Känner redan nu hur kärleken till dig är enorm. Ses om 2-5 arbetsdagar. Pusspådig.

gulle.

Lurade precis min syster att man kan köpa denna apan på zooaffären på Torp. Endast 79 kronor. Hon frågade pappa om dom kunde åka dit imorgon. Sen brast det för mig. Måste bli bättre på att hålla minen.


h&m.

Höstens H&M katalog har anlänt.
Jag är frälst.
Och gråtfärdig.
Hade varit kul att heta Hilton i efternamn. 
Gates går också bra.

stockholm.

Näsan rinner, rösten är obefintlig och hostan gör sig påmind varannan minut. Men vad gör det när man haft världens underbaraste dagar i huvudstaden världens underbaraste klass? Jag blir så glad när jag tänker på hur många fina vänner jag fått under de senaste åren, men jag får en klump i magen när jag tänker på att vi bara har fyra veckor kvar tillsammans. Givetvis kommer dem man anser är sina nära vänner finnas kvar alltid, hoppas jag. Nu ska jag inte vara för djup, utan berätta om våran "juridisk-resa-i-tiden" som denna resa så vackert hette.
Vi åkte tåget till Stockholm i tisdags, efter små förseningar här och där gjorde vi det obligatoriska stoppet på Södertälje syd. Och längre kom vi inte. På två och en halv timme i alla fall. All ström hade slagits ut pga. ett brinnande tåg och vi var tjugo minuter från Stockholm men fick så snällt vänta. Bingo! Efter seg väntan kom vi äntligen fram. Vi har gjort massa studiebesök, intressanta och mindre intressanta, shoppat i mängder, druckit kaffe tills tänderna gulnat, druckit på tok för mycket alkohol, sovit alldeles för lite och bara haft det helt perfekt.

Onsdagskväll var en kväll utöver det vanliga. Alla taggade i ett utav hotellrummen för att sedan bege sig till Laroy och White Room. Vilken kväll! Dans. Bra musik. God dryck. Hesa röster. Flottig McD. Dödade trampdynor. Lycka
Torsdagsmorgon var inte lika fantastisk. Men det fick gå, frukosten slank ner och besöket på Riksdagen funkade. Ingen orkade shoppa så vi satte oss på en uteservering i Kungsträdgården och myste i solen för att sedan fika ännu en gång. Inte alls kul att åka hemåt igen, trots att alla var övertrötta på tåget och skrattattackerna avlöste varandra. Har haft det så jävla bra och jag är obeskrivligt glad för alla fina vänner som vill vara mina! Kärlek.

Idag åkte Johan till Madrid för att umgås med min enda konkurrent i livet, fotbollen. Usch va jag inte ville att han skulle åka idag, vet inte varför, det är ju bara fyra dagar. Men vill ha honom hemma. Ibland är jag så mesig!!!!! Nu ska jag läsa bloggar, dricka kaffe och förhoppningsvis beställa en iPhone. Men först gå ut med Ragge som står och gnäller vid dörren. Puss!

helgen.

Superbloggarn är i full fart som alla märker, fan va gött. Helgen har börjat bra och slutat värdelöst!

Fredag: Skola. Fika med min älskade Victoria. Koffeinförgiftning light? Shit, först skaka kroppen lite som den kan göra efter x antal koppar kaffe, tänkte inte mer på det, snurrig, illamående, brutalt illamående, lite som en rejäl bakfylla. Usch, efter det har jag varit lite sansad med mitt kaffedrickande. Men imorgon är jag nog i fas igen. Förutom detta så var det hiskeligt mysigt att träffa Vickan igen, läntar så mycket efter henne nu när hon inte bor i U-town längre. Inte kul. I fredags kväll kom mina kära vänner (dock inte alla...buhu) till mig för att dricka sig redlösa. Ne bara skoja. Men det blev livat och väldigt kul! Sedan körde taxi-chaffisen-Gunnar oss till SOHO (förlåt Ernst, men Uddevalla är alldeles för litet för att Soho ska låta vettigt) där vi hade det niiiiiiiiice. Kvällen slutade inte lika bra, tyvärr. Men alla kom hem levande i alla fall.

Lördag: Jag och Johan åt klyftpotatis och vitlöksdip till frukost. Åkte till landet där mamma och gänget var. Fikade. Hem och åt thai. Såg på A-V-A-T-A-R. Jag måste vara sista människan på jorden som inte sett den innan, vilket jag ångrar nu. Hejarnold va snorbra den var! Jag ska helt klart bli en Avatar i mitt nästa liv. Ingen är lyckligare än Johan nu heller, att han äntligen fått över mig på Avatarsidan. Inte riktigt förstått hans frälsning till den filmen, men nu, helt o hållet med honom. Gulle du.

Söndag: Jobb 9.30-19. Kände hur kroppen vek sig mer och mer. Feber? Halsont. Värk i händer och rygg. Huvudvärk. FÅR VERKLIGEN INTE BLI SJUK NU! Då lämnar jag in. Om jag får kött, klyftpotatis och bearnaisesås nu så kanske det går över. Mammaaaaaa.....

RSS 2.0