två bilder från igår.




Om någon planerat att köpa en liten julklapp till mig så är det helt okej med sånna skor som Sofi har.
Tack på förhand!


sofi fahrman.

Ganska nyss kommit hem från Göteborg, där jag varit med min kära kusin Rebecca för att kolla på Sofi Fahrmans typ bokevent-modegrej-hår&smink-drinkar osv. Det var på Trägårn, sedan på Topshop där man fick fetaste goodiebagen = Rött läppstift + mascara från YSL, läderskärp, hårspray från Redken, en flis filt?! och vitaminvatten... Var i behov av både ny mascara o röda läppar så jag är nööööjd nu!

long time, no see.

Kanske varit sämst på att uppdatera, men det ska ni vara glada för eftersom inläggen skulle blivit mer boring än vanligt... Har jobbat, jobbat o jobbat! Sen igår var vi hos Sabina, en jobbarkompis, och firade hennes 20 jordsnurr. Hade väldigt kul där men gick tyvärr inte med ut. Imorgon blir det jobb sen direkt till Göteborg för att lyssna på Sofi Fahrman prata om sin bok + lite tjejkväll på Trägårn/Topshop liksom. Ska bli kul! See uuuuuuuuuu

hehehehe.








dagens tips.

Håller på att leta runt efter min blivande vinterjacka, med det går hejdlöst dåligt. Alla vettiga storlekar är slut överallt, och jag verkar få önska mig jackan i 20 års prelle i juni istället.

Men under tiden tröstshoppade jag denna välbehövliga huvudbonad - gör som jag och bli SÅ rätt i vinter (men även i vår)...


rip dammtussen.

Lokal-tv är SÅ pinsamt, och ännu pinsammare är väl lokal-reklamerna. Men trots detta finns ju världens hemskaste reklam bland dessa - SESO STÄDSERVICE när dom jagar den stackars dammtussen som skriker "inteeeee vatten, inteeeee vatteeeeeen" och springer för livet. Lille dammtussen då.

världens finaste vänner.

Haft den degigaste dagen på länge idag, lallade runt i sovkläder & borstade inte tänderna förrens fyra ngn gång... Sedan GICK jag och Hanna i nordpolskylan ner till Jacqueline och fikade med henne & Sara. Såg mitt första PH avsnitt för denna säsongen, tycker det är sååå skönt att jag hänger med. Mysigt hade vi det iaf. Och imorgon blir det fika med Julia! Myseeee.

julklappar?

Tänkte vara överambitiös och beställa lite julisar på internet...sen NÄR hade jag svårt att hitta ngt? Med tanke på att jag är ledig två dagar mellan lön & julafton MÅSTE jag hitta ngt, tänker inte knö runt med 4904830 andra människor på Torpiiiissscchh dom dagarna. FAN ATT RUBB & STUBB HAR SLÅTT IGEN ALLSTSÅÅÅÅÅÅÅ. Åh.

nu måste jag duscha, äta, jobba.


lanvin for H&M.

Den mest uttjatade och klassiska rubriken detta året, som jag lovat mig själv att inte ha, satte jag precis på detta inlägg...Inte ok. Anyway, jag ställde klockan på 7.40 imorse för att kunna gå in på H&Ms hemsida och beställa en väska ur kollektionen...trodde jag. Där möts jag av texten "Butiken är full, det är många som shoppar nu", så står det fortfarande + att allt är slutsålt. VA BRA DET GICK för mig ändå :) nu får jag nog beställa ett par skor från Nelly istället....

love has no distance.


monday.

Precis tagit massa kort på kläder jag ska försöka sälja, sjukt gött att äntligen ta tag i det. Bara det att.....minneskortet inte satt i?!?!?!?!?! Och kamerasladden är hos pappa. ORKAR INTE MED MIG SJÄLV. Otroligt hungrig nu med.

Efter jobbet idag kom Sara hit och klippte mig, så skönt. Nu måste jag bara färga det inom kort med, det skiftar i grönt/gult/kopparrött/choklad = fantastiskt med andra ord.
Nu blir det fixa ordning naglarna, ädaaaa eee biiiiid maaaad och sova. Kan någon, på riktigt, säga att livet är händelserikt och spännande såhär på vintern när man bor i en by?

Shit, jag låter som ett psyk... Det är jag inte, lovar :)


karlstad-uddevalla.

Att åka tåg i 2,5 timmar klädd i skinnbyxor är väl inte en av mina skönaste idéer kanske...

karlstad.

Har ändrat min uppfattning om att tåg brukar vara mysigt efter att jag fick stå upp halva vägen hit igår. Dock stog jag bredvid en kattunge och en fransk bulldog, så det var rätt ok ändå. Sjukt gott att det inte va snö här heller! Fram tills imorse, så vi har slaskat runt i stan en stund vilket är rena tortyren eftersom det finns sjukt bra shopping här. Monki och H&M här är cppppppppbra, och jag gråter för att jag är fattigare än nånsin. Mamma?
Nu ska vi laga liiiide maaaaad = kyckling, tsatziki, klyftpotatis och sedan chiiiiiiiiiiiips... HELT OK.

synd om mig.

Trots ett halsont från helvetet, sprängande huvudvärk och mörbultade axlar är det snart dags för jobb. Men jag klagar inte, är rastlösare än Arnold och får panik av att bara dega...
Dessutom måste jag ha något att göra på dagarna för att inte bli helt störd av allt jag har att tänka på, har så mkt planer och saker som snurrar i huvudet att jag blir illamående. Precis så man vill ha det vaaaaaaaa.


shiiieeet.

Uddevalla har nämnts tre ggr nu på Efterlyst, i SAMMA program.
Herregud, bor vi i värsta gangstahhhhstaden nu eller?
Måste va så.

oooohhh noooo.

Va inte förra årets PH - Andreas snygg????? Jag skäms ju ihjäl här i min fåtölj när jag kollar hans blogg. Han klär sig helt klart bra, men kill me så skämmig han är...

Är väl förmodligen ensam om att tycka det.... ajajajaj


jag vill inte tänka framåt, men är livrädd att fastna här.


nära-döden-upplevelse.

Ska försöka sansa mig nu. Efter träningen var jag påväg till bilen i min ensamhet - på gångvägen står en räv (skuttar lite, springer lite) och verkade helt orädd - jag blir lite skraj och väljer att gå runt huset istället - Pjuh, framme vid bilen och still alive - kollar mot platsen där räven stått, ingen röd svans syns till - ska precis sätta nycklarna i bildörren när jag vänder mig om.....MÖTS AV TVÅ SVARTA SMÅ LURIGA ÖGON - en ynka meter ifrån mig. Rädd som en gris kastar jag iväg min lakrits-swebar jag precis köpt och det blodtörstiga djuret tar ett språng efter. Tur för räven att det inte var en cheeseburgare jag höll i handen, för den hade jag fan aldrig släppt ifrån mig!!!!!

raw comedy club.

Fan vilket elakt program!!!!! Kanske det som är meningen. Men ändå, vissa saker är inte helt ok.

detta med rubrik är så tråkigt.

Idag har jag haft riktigt mysigt. Segade hela morgonen, fikade på Lejas med Hanna, kollade in de fem affärer som finns i stan, fikade på Espresso House med Hanna + Sara, drack glögg hemma med samma vänner. Skulle städat mitt rum, packat upp det sista ur resväskan och rensat bland mina kläder. Men jag väntar fortfarande på den dagen då det ska bli kul... Imorgon är det jobb & förhoppningsvis träning. Skönt att det är fullt upp nu i veckan, så att tiden går snabbt tills fredag, saknar honom lite väl mycket idag <3


godnatt.




riktigt viktigt.

Jag önskar att American Apparel fanns på Torp.
Eller i alla fall i Göteborg.
Tack på förhand Reinfeldt/Kungen/Tomten eller annan viktig människa.

therese engelbrektsson.


Idag flyttade min fina vän till Skåne för att jobba i några månader.
Kommer sakna dig så fantastiskt mycket!

Ses snart. Du är bäst.


lördag.

Sitter här hemma och känner mig riktigt snygg. Rosa fleecetröja med tillhörande rosa-zebra-randiga fleecebyxor. Yes, förstår er avundsjuka nu - för dom som vill härma finns denna heta outfit på Primark för några få pund. Har jobbat hela dagen, så ikväll firar jag med chips, kaffe & en Corona. Halvser på filmen "Underbar och älskad av alla" med, trodde den skulle vara rolig? Verkar mest sorglig. Sen är jag ju grinollen no 1 också. Ska boka tågbiljett strax tänkte jag, Karlstad & min Johan på fredag!

kill me.

Det är ingen vanlig, smärtsam men skön, träningsvärk som drabbat min kropp. Detta är dödeeeeen! Kan inte skratta, böja mig, sträcka ut armarna eller vrida någon kroppsdel alls. Härligt att veta att det lär bli värre imorgon... Jobb hela helgen, känns gött faktiskt, slipper frysa röven av mig och se snöfanskapet. Är bara allmänt grinig just idag, och igår, och förmodligen imorgon med. Kul tjej :)

bio.

Kan på fullaste allvar meddela att det finns 109 platser på bion. 107 av dom var lediga. Jag var där med Hanna.
SE DUE DATE!!!!!!!!!

due date.

Den senaste timmen kan ha varit den värsta i mitt liv - jag har tränat. Det var inte igår kan jag lova, men jaaaaa va gött det var. Så nu kör vi igång igen :) Nu sitter jag i Hannas soffa och väntar på fika, sen ska vi på bio - DUE DATE. Äntligen!!!

hallå vintern.


För er som missat att det snöar ute, så vet ni det nu. Jag som haft panik för att jag inte har någon vettig vinterjacka fick nu ännu mer panik, så imorgon får det nog bli att jaga. Det enda bra med snön som kom idag var att Johan inte kunde ta sig till tåget som skulle åka till Karlstad, så han är nu tillbaka hos mig :) Så jag ska tvinga han att se på SATC 2 sen...


happiness.


it's all about me.

 
 
 

melrose/fairfax.

På söndagar är det marknad på Melrose/Fairfax i LA. Har man kontanter på sig kan man köpa allt ifrån skor, smycken, pälsar och gamla LP-skivor till fåtöljer och märkesväskor. Vintage såklart.


oooooooooooiiiiieeeeeuuuu.

För första gången i världshistorien har jag använt den vanliga/sinneeees avancerade fotouppladdningen på Facebook. Men kill me hur lång tid det tar? Antar att folk gråter nu, när jag erkänner min hemska brist??? Är förövrigt, eller var, äckligt sugen på utgång idag... men jag ska hämta min älskade i stan senare och det blev utgång igår. Med världens bästa! Inte helt ok folk på Harrys, men vi klarade oss mer än bra. Shiiiiit, bara 22 min kvar av uppladdningen?

home sweet home?

Nu har jag sovit några timmar i min egen säng, dock alldeles för få timmar. Jetlagget svider innanför pannbenet. Våra väskor, 3 av 3, fastnade i London & Köpenhamn igår så dom kommer med taxi om en timma :) Den taxichauffören kommer inte kunna köra i en enda uppförsbacke med den lasten, men det får han räkna med. Nu blir det frukost, knäääääckebröd ÄNTLIGEN!

hejdå obama.

Nu är Halloweenhelgen här över, och snart även vår resa med. Känns inte alls bra! Skulle kunna åka hem och träffa alla ett par dagar, tvätta och fylla plånboken - sen hade jag lätt kunnat åka tillbaka hit igen. I alla fall, i fredags drog Halloween igång på riktigt och massor var utklädda, i lördags var ännu fler sugna på att fira Halloween och IGÅR var det galet. Det var en parad på Santa Monica Blvd med folk i alla åldrar som var utklädda. Den ena sjukare än den andra... Grymt kul och se att verkligen ALLA går in för det. Så nästa år, mormor & farmor, är det någon riktigt påhittig dräkt som gäller! Efter vi varit på paraden kollade vi på Hollywood Blvd, det gick knappt att gå framåt för att det var så packat med folk på gatan. Typ lika knökat som det är i Uddevalla en söndagskväll.... I lördags hann vi också med att kolla in Fashion District i Downtown LA, som var rena paradiset om man ville åt billiga smycken & smågrejer. 90 % var ju kraffs, men resten var grymt och eftersom de flesta smyckena kostade 1 $ var det helt ok. Svinmkt billiga skor också! Vi hann också med att göra ännu en manikyr där innan vi åkte hem för att se på bio, Life As We Know It, som var sååååå bra. Och det var såååå bra att jag inte grinade för en film för en gångs skull....Ne, nu ljög jag. Jag, storgrinarn, grät ju som om min sista stund var kommen. Allt är som vanligt alltså :)  Igår innan paraden var vi på marknad på Melrose/Fairfax. Det var en sanslöst grym marknad kan jag lova, och ännu bättre om man gillar vintage. Dock är jag inte mkt för kläder som gamle Arnold eller Albertina haft på sig, så jag kollade mest på smyckena & Hanna fastnade vid de gamla LP-skivorna. Inga konstigheter där heller, allt är som vanligt. Vi hann också med ännu ett besök på Urth Caffé när vi ändå var på Melrose, förstår varför Entourage är där hela tiden. Det är mysigt!  Nu ska jag snart gå upp, måste duscha och packa ner det sista innan vi måste åka till flygplatsen. Förstår inte hur vi ska kunna röra oss framåt med alla väskor vi har...  Lite störande med att vi hela tiden trott att vårt plan går 17, så såg vi igår att det går 20.10... Så mellan 11- 20 får vi rulla tummarna på LAX :) Kuuuuul. Be för oss att vi inte åker på feeeeeeeetaste övervikten med, tack.

RSS 2.0