i'm alive.

Likheten mellan mig och självaste Jesus är slående, helt klart. Men ikväll nådde bloggsuget så djupt in i min flötiga kropp att jag fick greppa datorn och mjuka upp mina långa, sneda fingrar för att skriva några onödiga rader om mitt hiskeligt roliga liv! Nej, ucsh vilken deppig period jag gått in i nu. Allt är jobb, jobb, jobb. Jag saknar spontana resor, weekends, utgångar och soliga dagar. Det är inte det att jag har tråkigt på jobbet, tvärtom, jag tycker verkligen om mitt jobb. Men just nu hade det varit roligt att hitta på vettiga saker och kunna gå ut utan att börja 08.00 dagen efter och behöva tänka på det. Är ledig EN ENDA HELG till på hela sommaren, dvs. både lördag & söndag. Hur känns det? Är inte ledig en enda torsdag, så tack&hej till Barbus. NU GRÅTER JAG SNART EN SKVÄTT. Förlåt, va tröttsam jag är. I'm a NO LIFER. Däremot fyllde jag hela 19 jordsnurr igår och fick massa fina presenter. Biljetter till Pink på Ullevi, kläder, flytta-hemifrån-saker, vin, Clinique ansiktsserie, nagellack och massa mer. Dessutom åker jag till pappa imorgon och då blir det ännu mer presenter, det är ju aldrig fel. Idag tog jag, Sara & Jacq en sväng till Torp med vilket innebar att två skjortor, ett halsband, ett linne & en klänning numera ingår i min familj. Depp kan definitivt botas med shopping. Imorgon väntar jobb och sedan mat på Harrys med älskade vänner (SUGER att Butlers va helt fullt) och i helgen är det ju Cross-VM så det får nog bli lite utgång på det. 

Imorgon är det bara 3 månader kvar till USA Hannis :)


sol, fotboll & lite jobb.

Till att börja med; hur vackert var inte bröllopet i lördags? Ingen kan någonsin säga att det var fult eller tråkigt. Jag var så extremt nervös att Dannemannen skulle säga fel, snubbla eller spy. Men åh, vilken enorm börda som lossna när han levererade alla rätt. Så nu när allt är över återgår jag till min åsikt att kungahuset inte gör mycket nytta (förlåt Sebastian, mormor & farmor) men jag tyckte verkligen att bröllopet var helt underbart! Efter några timmar av kärleksfullt tv-tittande bjöd lördagen på förfest hos älsk Therese i Lj och utgång på Mortens. Ingen brutalrå kväll, men helt klart kanonkul! Söndagen blev desto segare...lite för mycket mat & väldigt mycket Entourage.
Idag har jag solat med min man hela dagen och jobbat på kvällen, och tydligen ska ju vädret bli gött imorgon med vilket känns great nu när jag är ledig i två dagar. Dessutom har jag avklarat min första halvlek under detta VM, Spanien - Honduras, så nu är den biten avklarad.
Jag har även skaffat mig en älskvärd liten blåsa i munnen, svider värre än satan. Är det inte fantastiskt?

long time, no see.

Livet är hektiskt just nu mina vänner! Eller? Det är mycket jobb, lite fritid och jag är väldigt rastlös när jag väl kan chilla. Har hunnit med att införskaffa mig lite nytt på klädesfronten; en beige skinnjacka (den skrek på mig, blinkade i rött och besvarade mitt parningsrop), en aprikos-söt-sommar-kofta, vitt linne med transparent rygg, ett halsband som även det kallade på mig. Skulle kunna visa dessa underbara nykomlingar på en trevlig bild med plutande mun, en fot inåt och den perfekta like-i-care-blicken, tyvärr är jag inte helt i fas för detta i nuläget. Men jag utlovar det till ett senare tillfälle......
Ikväll har jag inte gjort många knop, Sara kom hit, vi gick ner till havet och fiskade 7 st krabbor, åt chips. Helt ok och väldigt mysigt. Imorgon skulle jag nog vilja satsa på mer drag, och bege mig ut och svänga dom lurviga! Men först ska jag givetvis se på bröllopet med stort B, kolla alla klänningar och jag lovar, jag kommer gråta lite när jag ser hur glada dom är. Sebastian, min vän; Jag är numera en stolt rojalist, och vi bör hälsa Danne W varmt välkommen i våra blåa hjärtan. Observera viss överdrift, men jag tänker inte missa en minut av själva vigseln imorgon. Redan ikväll var det ju lite fest med kNugen i farten, och då ställer jag mig två frågor;


Hur tänkte egentligen Mona när hon stog framför spegeln, redo att åka mot festen, klädd i denna mundering?
 
Kan ni hålla med om att det finns vissa likheter mellan Freddiboy och Monki's gubbe?


tisdag.

Precis kommit in från en fläskig promenad med Jacqueline, nu ska jag lägga mig i badet med ansiktsmask & fotskrubb. Känner mig bara allmänt grinig och bitter just för tillfället, men det ordnar väl upp sig inom kort. Blev lite taggad på utgång när Jasmine ringde nyss, så det lutar nog åt det imorgon, hoppas verkligen att vädret fortsätter va bra, annars kastar jag bannemej in handduken alltså. Idag var jag på en jobbkurs, faktiskt intressant men svårt. Vuxenpoäng samlade-check! Tänkte beställa ett leopardskal till min lille bebis nu, hoppas bara det finns. Och imorgon måste jag shoppa, lön idag, klagar inte... Men dom bränner i plånboken kan lovas! Måste hitta något. Bad nu....

american dream.

Ännu en lång dag på jobbet avklarad, trodde allvarligt att jag aldrig skulle bli människa imorse. Ögonen var så sjukt tunga, hörseln reagerade 10 sekunder efter någon pratat med mig och jag kände mig allmänt trög. Men efter lite kaffe så såg även jag ljuset i tunneln. Efter jobbet åkte jag med pappa & dom till min farbror som hade stort kalas, nödvändigt att vara lite formell emellanåt, så det var snällt av mig. Tror även jag lärt mig att gilla räkor nu, pappa skalade och jag åt (dock totalt nerdränkta i aioli, men räkor var det ju ändå), check; vuxenpoäng samlade. Måste även få uttrycka min enorma, sprudlande glädje som jag inte kall hålla inom mig - VM HAR BÖRJAT. Fyttiröva, något så ointressant, och Sverige är inte ens med. ÄNNU EN anledning att absolut inte kolla. Fast jag funderar på att charma min man med att bli ett riktigt äckligt-hysteriskt-fanatiskt fan som kan ALLT detta år. Det finns ju faktiskt både en, två och tre rätt okej fotbollsgrabbar. Tål att tänkas på, detta med hur stort intresset bör vara från min sida..................Klar; Tyvärr mitt hjärta, jag kommer aldrig bli ett äckligt-hysteriskt-fanatiskt fan.

Ett fan är jag däremot av min älskade mamma. Idag när jag kom hem hade hon köpt två böcker till mig & Hanna, en Los Angeles & en Las Vegas-guide. Så dessa ska lusläsas så inget missas. Heeeeell, vi ska till Donutsens förlovade land där hamburgarna är stora som kattungar, take-away-frappucino läskar var o varannan mun och shoppingen kommer göra mig gråtfärdig-lycklig-knäsvag (se;äckligt-hysteriskt-fanatisk). Nä, det är ett tag kvar och jag ska inte tjata, men jag är så glad att vi gjorde våra planer/drömmar verkliga. Tills den 1 oktober ska jag bli tight as hell, brun, ha vita tänder & långt gyllen brunt hår. En och annan slant ska även sparas. Bidrag godtages vänligen på; Save-Martina-foundation. Hör av er för konto samt clearingnummer. Tack på förhand.
Nu har jag väntat alldeles för länge på att Johan ska komma hit med Entourage. Jag är besatt.


Äcklig bild från Harrys på studentsöndagen. Men mina älskade vänner är trots bilden vackra ;) sjukt sugen på utgång imorgon dessutom, men nejdå; jobb 6.45 på söndag, jaaaaadå.


united states of america.

Då var det bokat, beställt och betalat. 1 oktober - 1 november kommer jag och Hanna befinna oss i USA. Det känns helt sjukt, pirrar i magen, trots att det är ett bra tag kvar. Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, Tijuana & San Diego, jag ser fram emot att träffa er. DETTA KOMMER BLI HELT SJUKT BRA, HANNIS!


God bless America!


deg dag.

Vädret är grått, ingen är väl förvånad för det. Hanna åkte nyss hem efter att vi tillbringat morgonen & halva dagen med att smida planer inför hösten, känns otroligt bra, men vill inte säga något ännu! Man vet ju aldrig. Nu ska jag strax lägga mig i badet, hårinpackning & ansiktsmask är mer än välbehövligt. Dessutom ska jag deppa lite för att jag numera har 4 ögonfransar ut, ser mer ut som någon form av djur än en människa. Käre gode gud, gör så att mina egna fransar växer ut under natten, AMEN.
Igår fyllde mitt hjärta-livskamrat-kärlek-man-make-pojkvän-hjärtevän-minigris 21 år. Stor kille nu! Vilket innebär att det idag är 19 dagar kvar tills jag fyller 19, vilken ålder va...
Senare ska jag åka ut till mina små hjärtegull i Ljungskile för lite mys och intag av nyttig mat.
Nu är jag lite hungrig.


för vi har tagit studenten.


























Sp3E Agneberg, ni är kärlek för mig.
STUDENTEN 3 JUNI 2010
T
ack alla underbara människor som gjorde denna vecka oförglömlig.

ett litet livstecken.

Tro det eller ej, men jag lever faktiskt. Veckans bravader har tagit all min tid, vilket jag inte deppar för direkt. STUDENTVECKA; jag har varit i himlen, paradiset, kalla det vad ni vill, men hallelujah vilken fantastisk vecka jag haft. I söndags öppnade vi upp med middag & drycker på Harrys, jävligt maxad kväll där Tigern var huvudperson. I måndags blev det Skeppsviken, i tisdags samlades vi på Landbadet, i onsdags Soho/Trägårn, i torsdags STUDENT och fredags Smögen. För att inte deppa blev det även Kullgrens i lördags. Sjukt bra väder hela veckan, fattar inte vilken tur vi hade alltså! Men imorgon börjar jobbet-vuxenlivet-allvaret-plocka ur diskmaskinen-sortera tvätt-skaka mattor, känns ju alldeles underbart om ni frågar mig. Kanonkul, inga protester.
Som grädde på moset har mitt virusskydd gått ut, och jag bloggar alltså nu ytterst riskfyllt. Men detta var bara ett litet livstecken och en gnutta hopp till er trogna läsare (Sara & 5 till....) att jag inte kastat in handduken ännu.
Bilder och kloka ord kommer imorgon. Natti!


RSS 2.0