SCHWEIZ


Igår köpte jag äntligen en flygbiljett till Schweiz. Fem dagar i augusti tillsammans med mina saknade vänner Céline & Allan. Herregud, som jag längtar! Ost, choklad, alptoppar med betande getter och tre olika språk jag inte kan förstå alls. Hello Switzerland.


TODAYS WORKOUT

Idag blev det lite mage på gymmet och sedan spinning. Att Hanna var med gjorde mig lite nostalgisk, like old times.

Grattis på födelsedagen älskade bästis <3


IDAG

Tröja - Zara / Byxor - H&M / Skor - Nike


IDAG

Världens sämsta bild, men så får det bli när man får ta hjälp av spegeln. Hur det gick när hund + pojkvän var inblandade i en "Dagens"-fotografering ser ni ju själva...


HÅLL UT

Jag lever! Förra veckan stavades ett ord: JOBB. Mina älskade bästa vänner kom även hem från sina långresor så jag har ägnat mer tid med dom än med bloggen. Men nu är det ny vecka, och jag får väl se om jag kan bättra på bloggsuget lite ;)


IDAG


IDAG

Tröja - H&M / Byxor - Zara / Skor - Topshop


SOFT

Johan är i skolan så jag roar mig med att städa hela lägenheten, dricka kaffe och läsa nyinköpta tidningar. Om två timmar ska jag möta upp min man på stan, fika & mys :)


FRUKT OM DAGEN DÖDAR MAGEN

Idag har jag ätit frukt för första gången på 8 veckor, visst har jag ätit hallon och blåbär/jordgubbar ibland men INGET annat. Eftersom jag är en fruktoman utan hejd var detta otroligt efterlängtat och jag åt tills det kom ut ur öronen på mig! Detta fick jag ångra djupt..... Råaste magontet, jadå!

Har fått frågor om jag kan fixa ett inlägg om min kost osv. och jag lovar att jag ska knåpa ihop ett tills imorgon. Stay tuned...


IDAG

Mössa - Carlings / Tröja - Cheap Monday (Weekday) / Byxor - H&M / Skor - Dr Martens / Väska - Marc by Marc Jacobs / Smycken & klocka - Michael Kors, Marc by Marc Jacobs, Raglady


JUST NU

Sitter på världens sötaste café i ett regnigt Karlstad. Har det hur mysigt som helst här hos min älskling <3


PUSS


GLAD PÅSK

Eftersom detta lär bli min första godisfria påsk sedan födseln innehöll årets påskägg något helt annat; inredning och ögonbrynsskuggor! Perfekt. Att skuggan låg i världens finaste äggask som kommer agera smyckesask är ju grymt. Tack älskade fina mamma <3

GLAD PÅSK på er allihop! Proppa i er godis och festa hårt.


2007-04-01

Eftersom jag och min älskade Johan firade hela 5 år tillsammans igår tänkte vi fira det lite extra. Åkte till Göteborg, åt middag och sov på hotell, mys!
Sen att han är världens finaste och hade med champagne och detta brutalsnygga armband till mig gjorde ju inte saken sämre. Jag är så otroligt lycklig som har världens bästa pojkvän!

Älskar dig Johan, alltid. <3


LILA

Gårdagens i linne & byxor från H&M, väska Marc by Marc Jacobs och skor från Nowhere.


RSS 2.0