MOT GYMMET.

Väntar på att Lovisa ska hämta mig så ska vi åka till gymmet och sedan vidare till stan och luncha. Mysigt! Hade så gärna velat spinna med, men eftersom min hosta och halsont givetvis hänger kvar så blir det inget med det.


SVAR PÅ SARAS HÅRFRÅGOR

Hej Sara! Är sperma bra för håret? Tacksam för svar!
- Hej Hanna! Tack för din fråga, har tyvärr inte testat själv men ryktet säger att de ska vara extremt stärkande!

Pris? Ja, på inpackningen, alltså...
-Priset ligger i från 250kr på internet, på min salong kostar den 290. Så mitt tips till alla är att handla sina hårprodukter på internet!

Tips på hur man får håret att se tjockare ut?
- Jag peronligen tycker att om man får mycket volym i håret så ser de mycket tjockare ut. När jag vill ha volym i mitt hår tuperar jag först och sedan använder jag mig av en volymtång.

Vart kan man få tag på den inpackingen? :) och hur gör man för att håret ska växa snabbare?

- Den finns att köpa på internet och hos din närmaste frisör som säljer Joico. Det är svårt att få ett hår att växa snabbare, de man kan göra för att underlätta för håret är att sköta om de! Inpackning minst två gånger i veckan, om man måste fåna och platta de alltid använda väreskydd!! Då mår håret mycket bättre och blir inte lika skadat vilket resulterar i att man ej behöver klippa lika mycket nästa gång.


(Att Sara klagar på mig och hur seg jag är med mina inlägg kan vi nu sluta bry oss om, eftersom hon knappast är kusin med blixten heller....)

SVART SPETS vs. SVART SPETS

Det översta köpte jag nyligen på Vero Moda och det nedersta kommer från Thailand. Same same but different...


FLOWERBOMB

Mamma & Anders kom precis hem från Thailand, vilket resulterade i lite saker för min del. Virkade strandplagg och världens mest använda och älskade parfym; Viktor & Rolf - Flowerbomb. Trots att de flesta tjejer doftar av denna kommer jag aldrig tröttna, tror detta är min tredje eller fjärde flaska...


KLUBBAD SÄL

Helt slut efter dagens träning, så ligger nu i min säng och kan inte riktigt urskilja om en mysig förkylning är på G eller om träningen verkligen dödat mig. Båda känns tänkbara! Ska se gårdagens Top Model sedan sova. Onödigt inlägg? Javisst!


*

Det är så jädra skönt med lediga måndagar! Började med 1 timmas pw imorse, och ikväll blir det spinning + gym. Älskar att träningssuget håller i sig, hoppas det förblir så bara. Annars har jag inte gjort mycket vettigt, hängt lite med min mormor och kusin, kikat på resor för mig & Johan i sommar, bokat Summerburst Sthlm och målat naglarna. Tagit det hejdlöst piano med andra ord. Har även pratat med min mycket saknade vän Victoria som befinner sig i USA och strax ska jag förhoppningsvis skypa med Hanna på Bali! Sånt blir man glad av :) Saknar er!

SKINN

Såhär har jag sett ut idag. Alltihop från H&M faktiskt, oså rosa läppar och en bulle i nacken på det!

Låter skinndetaljerna på koftan gå ihop med skinntshirten. Fiffigt va!


MINA FINA KILLAR

Vilken mysig dag det har varit! Helt sjukt gott väder så jag tog en pw imorse i 1,5 timma. Riktigt svettigt faktiskt! Sedan åkte jag och Johan till Torp, kikade runt och handlade mat. Så ikväll har vi lagat svingod middag och nu är det bara deg i soffan som gäller! Jag har den stora soffan för mig själv medan Johan och Ragnar delar på den lilla...Helt rätt!


INSTAGRAM: AMARTINAO

Började dagen med en powerwalk och strax beger jag mig mot gymmet för att svettas lite med Jacqueline och Hanna. Därimellan har det blivit alltför mycket kaffe, läsning av nya ELLE och nagellacksmålning.
Nämnde för Johan förut att vita tulpaner är min favoritblomma, och vem åkte inte och köpte en bukett vita tulpaner sen? Han är världens bästa pojkvän!

Btw, Loka-freak som jag är måste jag tipsa om nyaste sorten "hallon/persika". Den är heeeeeelt ljuvlig!


VÄNTA O VÄNTA O VÄNTA


Har precis duschat och lagat middag i väntan på att Johan ska komma hem från Karlstad. Idag tränade jag äntligen för första gången sedan lunginflammationen, och det gick ändå över förväntan! Så nu är jag minsann fit for fight igen. Ikväll är nog första gången jag hoppas att det är fotboll på tv, har nämligen ett avsnitt av Stylisterna och gårdagens Top Model Sverige att ta igen, och dom är inte Johans favorit program direkt...
Nej, nu får han fanimej ta och komma, jag svälter ihjäl. På riktigt.


ALLA HJÄRTANS DAG

Det lär knappast ha gått någon obemärkt förbi att det är Alla Hjärtans Dag idag. Överskattad, mysig, fin eller löjlig dag? Jag tycker i alla fall att det är en mysig dag även om man borde visa precis lika mycket kärlek varje dag! Jag firar tyvärr utan min älskling, men det tas igen till helgen då vi ska laga trerätters middag och bara mysa.

Men hur jävla tröttsamt är det inte med alla som ska visa hur sjuktjävlasyndochsorgligt det är att vara singel just idag? "Foreverjävlaalone" måste vara det mest använda ordet på Facebook idag. Okej, hade jag varit singel hade jag kanske betett mig likadant?!?!?! Men cheer up, för bövulen! Tror knappast man får ragg av att skriva hur ensam man är, det är snarare patetiskt. Oj, med det sagt kanske jag skaffar mig en ovän eller två...........

Pussas, kramas, säg snälla saker och överös varandra med hjärtan! Pusspådet, xoxo.


BON IVER - SKINNY LOVE



Min nya favorit från Bodyshop är Sweet Lemon Bodybutter, och idag fick jag även samma doft fast i bodyscrub av min lilla mamma. Här ska blis bebisrumpelen minsann! Blev givetvis också nyaste numret av Styleby, helt klart bästa tidningen för modeintresserade. Nu blir det en ljuvlig kvällspromenad i slasket............

MY CUP OF TEA

Efter ett stycke lunginflammation, en penicillinkur och ett no life senare är jag back on track. Har verkligen inte haft något vettigt att skriva om eftersom absolut i-n-g-e-n-t-i-n-g har hänt i mitt liv senaste tiden, därav fick jag lite skäll av Sara i tidigare inlägg. Nu är jag liksom sugen på att ta på mig riktiga kläder (något annat än jobbkläder eller myskläder) och dra på mig lite smink, lite civiliserat!
Har dessutom gjort ett nytt försök att bli lite fit inför sommaren, och jag är så sjukt peppad på att träna så det finns inte. Vill bara sluta hosta nu! Imorse tog jag en powerwalk med Ragnar och senare tänkte jag ställa mig på crosstrainern framför tvn. Men först; tedrickning med min käraste Jacqueline Dahl.

FRÅGA VAD DU VILL OM HÅR

Vi kör en liten klassisk gästbloggning, tyckte att Martina varit allt för dålig på att uppdatera de senaste så fick ta saken i egna händer! Alltså Sara Martinas kompis som står för detta fantastiska inlägg! Jag har många gånger själv försökt starta en blogg för varje dag kommer de upp saker i huvudet som jag tänker "de hade jag kunnat skriva i bloggen" tyvärr blir det alltid bara ett eller två inlägg varje gång jag börjar! Nu sa jag i alla fall till Martina att jag skulle skriva ett inlägg, första tanken är ju att de ska handla om hår eftersom jag jobbar som frisör! Men så sitter jag här och funderar, vad vill man läsa om hår? Därav kom jag fram till att ni får fråga mig vad ni vill om hår så svarar jag så gott jag kan!


Vill tipsa om denna inpacking, framröstad för 11:e året i rad till världens främsta återuppbyggand!

*DREGGLAR*


NÄR JAG BLIR STOR...



Ska jag....

- Åka till Australien, Hawaii, Sydafrika & Irland
- Bli grym på att måla
- Plugga hårt, jobba hårt
- Ha världens finaste bröllop
- Inte vara rädd för någonting (okej, bara hajar då)
- Bry mig om dem som är värda att bry sig om
- Vara tillsammans med Johan resten av mitt liv
- Lära mig att äta ägg (men BARA för att det är nyttigt, för det är knappast gott)
- Bli äckligt spontan
- Göra precis vad jag själv vill, hela dagen varje dag
- Äga en Chanel Jumbo och ett par svarta Louboutin


I MINA GYLLENE SKOR

Har ju glömt att visa mina nya pjucks, från Elin Klings märke Nowhere. Fint ska det va.


FELÅT

Någon mer än jag som drabbas av FETASTE ångesten när man missar jobbet/skolan. Nej, tänkte väl det... Men jag får verkligen så sanslöst dåligt samvete när jag inte kan jobba. Lite varning på det. Var väl typ hemma två dagar från skolan i lågstadiet, förutom
semestrar, och om jag väl var sjuk kvävde jag hostan så mamma inte kunde tvinga mig att vara hemma, haha!

Men antar att jag ska undvika att döda min kropp och smitta mina vänner, för det var nämligen lunginflammation jag har fått. Tjohoo!

Hoppas penicillinet och alla andra tabletter biter stenhårt idag så jag mår lite bättre imorgon. Vill bannemej jobba! / Arbetsmyran...


*

Snacka om att detta hade varit drömmen!


JUST NU

Sitter på Clarion Plaza i Karlstad och äter frukostbuffé i väntan på tåget hemåt. När vi kom in i hotellobbyn möts vi av ett välbekant ansikte samtidigt som Johans mun tar form av ett hejdlöst brett leende, jojomensan, där står Cecilia Fors. Denna otroligt vackra människa är nämligen Johans kändisdröm...Vad är oddsen?

Nu ska jag hosta mig vidare och bege mig hemåt.


LIVSTECKEN

Är i Karlstad hos min Johan. Kanske inte den mest lyckade trippen hit, med råaste febern och hostan... Men bara att träffa Johan var medicin i sig + att han har köpt så mycket grejer till mig som ska skynda på tillfrisknandet. Blir så bortskämd att jag nästan skäms!

Åker hem tidigt imorgon och då antar jag att det blir en sväng till vårdcentralen för att kamma hem lite penicillin, det är ju aldrig fel... Hoppas verkligen att jag kan jobba i helgen, kryper ur skinnet av rastlöshet annars! Nu blir det hostmedicin, Pucko och Gossip Girl!


RSS 2.0