ge mig styrka.

Det där med att vara utvilad efter semestern kan bara haaa deeeee. Jag är tröttare/trögare/segare än någonsin. Imorgon väntas jobb igen, med start 06.30, jihhaaa! Sedan utgång som ska bli riktigt behövligt.

Nu målar jag naglarna med mitt underbara nya ESSIE Peach Daiquiri. Ni har väl inte missat sommarens bästa grej? Kicks har börjat sälja ESSIE. I'm in heaven. Världens bästa nagellack! Ska visa bild på det + berätta vilka bloggar jag läser någon gång...typ söndag... Tills dess tar jag bloggledigt. Ciao <3

zZzzZzz...

Huvudvärk. Ont i axlarna. Snuvig. Nu tänkte jag ta en varm dusch & läsa danska ELLE. Ska fjäska hit Johan med!

regnbågens alla färger + svart.



 
Min nya fina kimono som jag köpte på H&M i Karlstad igår. Idag har det varit otroligt lugnt men även en kaffe på stan! Imorgon väntar jobb igen efter nästan 3 veckors semester.

rainy day.

Dör av rastlöshet inom kort och försöker lista ut vad vi ska hitta på idag! Göteborg? Karlstad? Hunnebo och köpa nya stövlar? Eller bara en liten fika på stan.... Får på riktigt panik av sega dagar med ösregn.


en tyst minut.


En tyst minut och tusen tankar till vårt grannland Norge efter det vidrigt hemska som har hänt. Tänk alla föräldrar, syskon, flickvänner, pojkvänner, kompisar, släktingar, mor- och farföräldrar som inte kan sova, inte vara vakna, inte orka bara vara för att dem saknar någon anhörig. Att en ynka människa kan orsaka något så stort/hemskt/bedrövligt/mörkt/sorgligt/vidrigt är för mig sjukt skrämmande. Världens äckligaste människa.

Mamma ringde mig i fredags och sa att det varit ett terrordåd i centrala Oslo och sa åt mig att ringa Hanna direkt. Självklart ringer jag upp min bästa & älskade vän, som befann sig V-Ä-L-D-I-G-T nära bomben. Det kändes underbart att prata med henne och att hon mådde bra <3


ÖLAND.

Nyss hemkommen från 3 dagar på Öland tillsammans med Therese & Miranda. Även Victoria, Sofie & Johanna tältade på samma camping, så det var mysigt med! Något sliten, flottig och trögtänkt men det var det SÅ värt! Haft två grymma utgångar, Hoffmaestro i fredags som var SJUKT. För er som inte varit där; festa på Strand i Borgholm, ingen kommer någonsin bli besviken. Dock är det där med tältning verkligen inte min grej, men jag & Therese sov i bilen båda nätterna. Stackars Mirr stensov utan oss i tältet, tuffing! Nu vill jag bara sova fast innan måste jag och min älskade man se några avsnitt Sons. Jag är besatt.













grönt är skönt.




tanumstrand/grebbestad.





Haft en riktig mysdag i Tanumstrand med strålande sol! Nu ikväll har det blivit lite öl, rosé & en promenix till Grebbestad. Imorgon hoppas jag på stek :)

!!!


Fredag - söndag blir det Öland med Therese & Miranda. Say no more.

lovely summertime.

Varit ute i Hunnebo några timmar och hälsat på pappa, syster & Pia som ligger där med båten. Strosade även runt lite i butikerna, och SICK så shoppingsugen jag blev! Blir nog en tur dit nästa vecka efter att lönen trillat in på kontot. Imorgon tar jag med mig mannen och åker ut till Grebbestad/Tanumstrand och hänger lite i båten igen. Ska tydligen bli nice väder imorgon, och det hade ju suttit som en schmäck! Nu borde jag göra en totalstädning här hemma och imponera på mamma & Anders eftersom dom från Bryssel ikväll.







next stop; hunnebostrand.

Alltså det är allt annat än okej vilken slapp dag jag & Johan hade igår. Numera ägnar vi hela våra liv till Sons of Anarchy. Jag är besatt. Frälst. Förblindad. Brudar, ni som sett Jax Teller förstår vad jag pratar om... Idag tänkte vi styra upp livet lite! Åker strax till Hunnebo och träffar lille papi lite <3

visst, du kan rycka på axlarna och spela ball.


Mitt hjärta blöder. Panik. Beslutsångest. Sorg.
Vädret är fan sämst i världen. Veronica Maggio spelar i Kungshamn ikväll. I flera månader har jag väntat på denna kvällen, och nu känns allt så sjukt ovärt. Ååååhhh jag vill dit, jag orkar inte, är grinig. Kommer bli ännu grinigare imorgon för att jag missade henne. Kommer grina om jag åker dit för att jag flyter bort i regnet. Förlåt bästa du att jag kanske inte stöttar dig ikväll, men jag älskar dig av hela mitt hjärta ändå, Veronica Maggio!

jag hatar söndagar mer än något annat.



Igår firade vi Amanda som fyller 20 i veckan. God mat och massa öl! Givetvis slutade kvällen med utgång. Sämsta-jävla-utgången-nånsin, dock. Störde ihjäl mig på folk. Sedan tog jag, Miranda & Therese en liten enkel promenix hem på cirkus 308 mil hem. OBS! Jag hade klackar på mig HELA vägen hem, jävligt viktigt.
Imorse när vi vakna skrattade vi åt hur sjukt bittra vi va igår, råa tjejer. Fy. Nu väntar jag på att Sara ska komma hit med en liten beställning, flädersaft + chips.

det är dags för fredagsmys.

Therese & Julia har varit hos mig ikväll, vi lagade världens godaste mat och bara myste. Nu är min kära mormor hos mig och jag ska strax bjuda henne på ett glas rosé. Vi slår på stort angående fredagsmyset ikväll! En underbar blöt kvällspromenad med Ragnar väntar givetvis också. Hetsig fredagskväll.......


*

Men snälla vädret, vad fan är det här? Oktober? Gråa dagar gör mig sjukligt irriterad och deppig. Men det blir det snart ändring på - Therese är påväg hit och vi ska fixa lunch + kaffe! Det blir nog en väldigt lugn fredag för min del. Det blir desto mer olugnt på lördag & söndag.

vad säger du nu då, carrie bradshaw?


Okej, såhär är det; jag har INTE köpt ännu ett par skor. Nejnej, dessa underbaringar beställde jag i mitten på maj men landade hemma hos mig i veckan. Det tog alltså H&M ett par veckor att skicka dem... Men nu när dom väl är här kan jag inte göra annat än jubla så puttinuttigt söta dom är!

ask/burk/låda.


Som ni vet är jag en riktig sucker för askar/burkar/lådor/påsar och liknande. Här är två nya tillskott som jag fick när jag fyllde, liten porslinsask från Lovisa Burfitt för Rörstrand och en stor ask gjord av gamla tidningar, finns på Linvingroom. Vågar knappt tänka på hur mitt hem kommer se ut när jag är 88 år, jag kommer vara inmurad bakom alla burkar.

explore - dream - discover.

Lyckofjärilarna i min mage trängs med världens största klump av nervositet. Idag är det 59 dagar kvar tills jag "flyttar" till världens underbaraste London. Jag är hejdlöst rädd/nervös/lycklig/glad/förväntansfull/pirrig/illamående. Eftersom jag är västsveriges fegaste människa och absolut ingen ensamvarg blir detta en tuff utmaning, men som jag sååå gärna vill göra. Jag är nog mest rädd för längtan efter Johan, Ragnar, familjen & mina älskade vänner. Dock kommer tre månader säkert gå alldeles för fort, och jag kommer skratta åt att jag satt här och nästan dog av nervositet.
Om ni, vänner & bekanta, besöker London någon gång under hösten så måste ni hojta till, en drink sitter aldrig fel! 



"Twenty years from now you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do.
So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails.
Explore. Dream. Discover."


bovall + hunnebo.

Troligtvis sommarens bästa dag hittills! Stekt i Bovall heeeela dagen tillsammans med Johan & Sara. Inte ett moln på hela dagen, massa bad och en sönderkokt kropp. Åkte därefter till Hunnebo och spelade minigolf, jag kom givetvis sist idag med...






åh, va jag älskar smögen!






Igår - Lysekil. Idag - Smögen. Imorgon - Bovallstrand. Haft en svinbra dag i Smögen tillsammans med Johan! Legat på klipporna, strosat på bryggan, ätit Fish 'n chips. Johan hade lovat att bada idag eftersom jag badade för första gången igår, men det såg vi inte mycket av... Hoppas på bra väder imorgon igen så jag kan tvinga han då! Nu ska vi se på Sons.

something borrowed, something blue...














Anna & Björns bröllop i lördags var nog så perfekt ett bröllop kan bli. Världens finaste vigsel och en riktigt sjukt festlig fest! God mat, skönt folk, bra dryck, klockren underhållning och ett hejdlöst snyggt brudpar. Kan ju inte bli annat än succé! Jag har så otroligt många fina bilder att jag skulle kunna lägga ut ett om dagen resten av året och lite till. Jag är så glad att jag fick vara med på eran stora dag, TACK finaste ni! Det gjorde ni riktigt bra.

en helg på hamburgö.

Igår förmiddag bar det av till Hamburgsund/Hamburgö för bröllop. Detta ska givetvis tillägnas ett eget inlägg imorgon eftersom det är alldeles för stort för att klämma in i ett vanligt inlägg. Helgen kan summeras på ett enkelt sätt; GRYM. Idag har vi varit allmänt sega & bleka. Solat en stund på klipporna. Ätit langos. Ätit pizza. Kaffe. Kaffe. Kaffe.
Kvällen här hemma bjöd på olidlig spänning vill jag lova! En polishelikopter cirkulerade över våran gata och område under en lång stund. Väpnat rån mot Ica Dalaberg. Vi följde det med spänning, men blev inte hjältar och fick ingen gärningsman som fångst. Nu ska jag sova tills jag inte orkar mer.



thank god it's friday.

Precis när jag & Johan började köra mot Göteborg förut så kom regnet. Stog i bilkö påväg dit, såg en handbollsmatch på 2x15 minuter, stog i världens längsta bilkö hem igen. Allt detta gjordes såklart i kyla och ösregn, hej JULI så fin du är! Kanske världens mest givande tripp till Götet alltså. Efteråt sprang jag runt på Torp och köpte lite småsaker jag behöver inför imorgon. Och nu ikväll har jag målat naglarna, gjort ansiktsmask, hårinpackning och ätit god mat + en Singha. Vill ju se någorlunda fräsch ut imorgon - BRÖLLOP PÅ HAMBURGÖ. Åååh, det kommer bli så himla fint.




hörde jag semester?

Igår jobbade jag min sista dag på 3 veckor, känns rätt skönt om bara solen kunde visa sig en gnutta. Idag trotsade vi dock vädret och åkte till Lysekil, strosade runt, åt och bara myste (mös?!). Nu ikväll har vi spelat minigolf, som jag förövrigt förlorade så jävla stenhårt. Det berodde enbart på koncentrationssvårigheter idag, kommer igen nästa gång. Imorgon blir det förmodligen en sväng till Göteborg och Partille Cup, ska bli kul att kolla lite handboll. Är det pangväder blir det Smögen & bad istället, kan nog glömma det redan nu iofs...

Nu sitter jag med färg i håret. Fjärde gången på 3 dagar. DET NI! Fick ett ryck och ville färga över mina slingor eftersom utväxten var RÅ och slingorna blivit helt morris. Då blev håret dock grön/svart. Blekte det-färgade om-blev morris-vadsomhändernufårvise. Häng kvar!

Till alla er som inte upptäckt Sons of Anarchy ännu; GÖR DET ANNARS KOMMER NI DÖ OLYCKLIGA.
Den serien är fanimej helt magisk.

med ragnar som accessoar.





sommaren i city.

I lördags efter att Johan varit på Transformers 3 fick jag ett sms av honom:

"Rosie i 3D är inte bra för vår relation"

Nu sitter vi här och umgås via varsin dator. Detta kan ha varit världens segaste dag. JAG VILL HA BRA VÄDER OCH SMÖGEN/GLASS/BIKINI/FLIPFLOP. Kanske nästa sommar då.

ett par rejäla promenadskor.


Hämtade mina nya skor idag. Nellys rea är verkligen inte dum! 199 kronor för dessa.
Perfekta klackar som även är helt ok till vardags, jag är nöjd.

jävul, va snygg du är, columbine smille!





Åh, nu vill jag ha helbrun page, ha blåa ögon & vara ett par centimeter längre. Columbine är så galet vacker.

jag älskar vackra människor och vackra kläder.








*

 Försökt i två timmar att ladda upp bilder, men utan resultat. Nu ska jag sova och tänka på mitt klänningsdilemma inför Annas bröllop nästa lördag. FAN, jag kan verkligen inte bestämma vilken klänning jag ska ha, beige eller....beige? Imorgon; jobb 9-17. Godnatt.

bakom mina solglasögon.


Ännu en födelsedagspresent som jag är mer än väldigt nöjd över! Rayban Aviator. 

RSS 2.0