träningsdags.

Om en timme gör jag comeback på F&S gympapass, så detta kan mkt väl vara mitt sista inlägg. Fick liksom blodsmak i munnen häromdagen när jag var ute och gick, ja - GICK. Men det ska faktiskt bli riktigt skönt att träna ordentligt igen, och jag har till och med bokat in ett spinningpass imorgon 11.30 med Hanna & Hanna. Kanske överskattar min egen förmåga lite väl, men vad gör det...

Om någon mot förmodan skulle fundera sig gråhårig över vem denna flitiga FM i kommentarsfälten är så är det ingen mindre än min moster. Det är alltså ingen hemlig beundrare. Så, då fick vi klarat ut det också. Pjuuhh.



Förresten, grattis min kära Jacqueline till lägenheten!


another cup of coffee.

Just nu är jag ett praktexemplar av Guds bästa barn....eller barnbarn. Har bjudit hit min lilla mormor på fika. Dock har jag varken börjat brygga kaffe eller värma bullar, men det brukar hon ordna när hon kommer. Innan dess tog jag ett långt och skållhett bad med ansikts- och kroppsscrub, ansiktsmask, hårinpackning och hade lite kvalitetstid. Min kropp är segare än om jag blivit överkörd-påbackad-överkörd-påbackad 30 ggr av en långtradare, och jag fattar inte hur detta ska gå på torsdag när jag ska jobba igen efter 10 dagars ledighet. Imorse, 09.36 väcktes jag av min vapendragares samtal och det var dags för powerwalk. Skönt! Och ikväll ska jag fan träna som en liten näsapa.

söndagseländesfan.

Jag trodde söndagsångesten bara var något som låg och lurade när man gick i skolan/jobbade enbart veckodagar. Men inte det nä. Att Johan är stört långt bort kan i och för sig spela ganska så stor roll också. Men jag ska försöka dämpa detta en aning nu genom att se ikapp Entourage, så jag är redo för det allra nyaste imorgon. JAG ÄR HELT BESATT. Ännu bättre är att man kan kolla in lite L.A ställen och tagga ännu mer.
Borde även sluta läsa bloggar (vilket iofs hade varit lika med celibat/halshuggning/elektriska stolen för min del) eftersom man blir så snuskigt shoppingsugen. Var i Göteborg förra veckan och handlade som en liten råtta, men kommer knappt ihåg vad jag köpte. Är aldrig nöjd och jag är varken "pojken med guldbyxorna" eller älskarinna till en arabisk oljeshejk. Too bad. Tror nog ändå att jag ska överleva detta, kanske....


return of the king.

Känns som att det är tillåtet att säga att det faktiskt är höst nu, och det med lite glädje. Det är ju närmare till sommaren då, och den sommaren ska inte bli som denna. Pengar men noll fritid. Ändring! Och det är inte alls långt kvar till USA nu, en månad på onsdag! Sjukt. När vi är där har jag lovat att det blir hiskeligt mkt bloggande faktiskt, eftersom det känns som en helt ok grej att skriva om ;) Idag flyttade Johan till Karlstad. Fantastiskt sorgligt & ensamt. Men bara han inte kommer hem med "Wärmland" tatuerat på ryggen, så får det väl gå.

RSS 2.0