MÅNDAG + ONSDAG





SMÖGEN

Helt sinnes som jag älskar att gå upp tidigt utan att behöva det bara för att äta en världsfrulle, se på nyhetsmorgon och slökolla på datorn. Bästa stunden på hela dagen utan tvekan! Ska även försöka ta mig ut och springa en runda i regnet innan jag börjar jobba. Igår eftermiddag åkte jag och min man till Smögen för att käka räkor och strosa på bryggan. Älskade, älskade Smögen! Störande att man inte varit där mer i år alltså.


BÄSTA VÄSTKUST


Tröja - Ralph Lauren / Klänning - Odd Molly / Skor - Dr Martens / Väska - Marc by Marc Jacobs


Efter jobbet mötte jag upp min fina Therese, fixade kaffe och tog bilen utåt kusten. Första stopp blev Sportshopen i Tanumstrand, sedan vidare mot Fjällbacka för att säga hej till Calle & Julia, för att till slut avsluta med en promenad i ett grått Hunnebo. Världsmysigt!

INTERNET STREJK

Bilderna från mobilen strejkar, internet har valt att ligga nere och jag har jobbat en hel del. Men har även hunnit med att fira min födelsedag med pappa & co vilket resulterade i ännu mer perfekta presenter. Tack alla inblandade för fina saker! NU; Inglorious Bastards, jordgubbar och sova. Imorgon efter jobbet pyser jag och Therese utåt kusten för mys, SNÄLLA Gud du som är i himmelen, ge oss en gnutta sol.


RÖTT ÄR SÖTT


Igår kväll invigde jag min nya, röda klänning. Älskar v-ringningen i ryggen!


RSS 2.0