och DÄR började jag träna igen...


Idag förnyade jag mitt träningskort. Det tog mig ca 2 månader att få det gjort... Passet idag var dock inte mycket att hurra för, men nu har jag i alla fall tränat. OCH gått en långpromenad med min lilla hund. Nu är jag dock hiskeligt hungrig.

rodeo.net/tattoologist





Jag har bestämt sagt att det aldrig blir en till tatuering. Jag tror jag börjar ändra mig...

ett intressant inlägg.

Blev inringd på jobbet idag, lika bra det, ledighet är så överskattat. Imorgon är det klippning, fylla på träningskort + träna, och gå pw. _bUsY_wOmAn_91 har talat. Fan va meningslöst inlägg, imorgon blir det bättre. Natti!

lilla fina mamma.

Säger man GRATTIS på morsdag? I så fall vill jag säga GRATTIS till min mamma, för att hon är världens bästa. Och även ett grattis till mig själv som fick just henne som mamma. Lucky me!

H&M AW 2011.




Såg att Frida Fahrman lagt upp dessa bilder från H&M AW 2011. Jag SKA HA alltihopa. Och tanken på att jag spenderar hela min höst i London = rätt så hiskeligt bra shopping, får mig att nästan tappa andan. Förhoppningsvis kommer jag hem med en ruskigt välfylld garderob i december. Behöver jag säga att jag längtar?

vi ska sy och vi ska klippa.

I veckan måste jag fixa tyg till ett par shorts och en klänning som mamma ska sy åt mig. Jag har givetvis målat upp tankar om hur det precis ska se ut, så vi får hoppas att det går att leva upp till förväntningarna. Hoppas!

all the cool kids go to rehab.

Årets skräll måste vara att JAG har spenderat min lördagskväll framför fotbollen och INTE Johan. Detta har aldrig tidigare hänt, och lär förmodligen inte hända igen heller. Jag hade lovat mig själv att denna helgen skulle bli vit och oerhört kalorisnål - vit blev den, kritvit till och med. Kalorisnål - svar nej, jag har mofflat i mig chips och godis som aldrig förr. Men det blir lätt så när man inte har något vettigare för sig! Skönt att ha hemma-helger imellanåt, dom får inte bli alltför vanliga bara. Kommer nog aldrig förlåta mig själv för att jag inte var på Petter igår, min man! Fast han kom ju och hämtade upp mig efteråt och bjöd mig på 3-rätters-nattamat och bubbelbad. Så det känns rätt okej ändå. Nu; läsa Plaza och kanske sova?

NOTE TO SELF; köpstopp.


Beställde precis detta från Nelly. Kornblå ballerinor från Friis & Company + korall/rosa jumpsuit från Nelly Trend. Har suktat efter detta länge, så det enda rätta var att slå till. Har även köpt en riktigt bra födelsedagspresent till Johan med, har inte hittat något alls fram tills nu ikväll så det va gott. Dock ska jag genomgå min kanske värsta prövning någonsin kommande vecka; T O T A L T   K Ö P S T O P P!!!!!!!!!!

Det innebär inget fikande, inget äta ute, ingen shopping någonstans, inte en endaste tuggummipåse eller Loka, inte några tidningar eller bodylotions. Ska inte dra mitt kort EN ENDA GÅNG. Klippning på tisdag + morsdagspresent till mamma imorgon blir två undantag. Nu jävlar kör vi.

min dag i kläder.


rosa dröm.


Rosa. Skinn. Vagabond. Mina nya skor är hur söta som helst!

jag är inte bitter.

Igår när jag jobbade hörde jag en tjej, eller typ 30-40 åring, prata med sin kompis - "Fan nu glömde jag köpa sånna hälfästen, jag fick hem mina Louboutins igår och dom va tyvärr lite förstora". Fuck alltså, poor u.

tja tja bloggen.

Precis kommit hem från stan, Roomer med Fille & Rickard. Riktigt bra! Varit på Överby med Jessica idag med, fick med mig en ljusrosa kavaj, tre perfekta linnen med svintunna axelband, en ring och kabukiborste hem. Att hålla pengarna mer än en dag är alldeles för överskattat... Imorgon Ullared; 4000 torrschampoo, 9 bodylotion, 3 sportbh osv osv osv.

hangover part 2.

Nyss kommit hem från bion med Anna, Malin & Sabina. Inte helt oväntat var den sinnessick bra!
Nu ska jag sova, imorgon blir det Överby med Jessica.


den här staden är fan breathtaking.


En längtan till Los Angeles finns, och kommer nog alltid att finnas, inom mig. Men just nu är jag inne i någon helt galen period som känns riktigt jobbig - JAG BARA MÅSTE VARA DÄR! Gå långa promenader, shoppa som en besatt, dricka mig darrig på Starbucks kaffe, kolla på människor, uppleva-inspireras-drömma-leva-älska. Jag är så kär i den staden att det nästan känns lite psycho. Drömmarnas stad. Min & Hannas stad.

agnebergs bal 2011.


I lördags hade Agneberg sin studentbal och alla var så himla fina. Jag va där främst för att kolla på min kusin Rebecca och hennes Joachim, som såklart var superfina! Kan inte fatta att det gått ett helt år sedan vi gick på balen, det var så galet roligt och jag vill göra det igen.

viktigt.



Jag vill ha onsdag och Baksmällan 2 på bio nu nu nu nu! Aldrig varit så taggad på en film, hahaha. Jag måste ha nässpray och jag måste verkligen sova, är gråare än en gråsugga.

nununu.

JAG VILL SHOPPA!!!!!

söndag.

Nu har Johan nyss åkt till Karlstad igen, usch det är inte roligt. Men om två veckor har han sommarlov och då är han hemma hos mig varje dag! Nu ska jag snart ta ett bad, göra ansiktsmask och hårinpackning efter att ha gått en långpromenad i regnet. Igår gick jag ut en sväng med mina fina Therese och Julia, det blev en kul kväll trots att det inte va några folk alls ute. Vi va på både Mortens & Trägårn, helt galet lite folk! Imorgon blir det jobb och sedan tjejmys på kvällen :)

nytt från nelly.com


Ett par skor och två shorts! Nelly är min näst största kärlek, efter Johan alltså.

macaroons.


Idag kom mamma hem med åtta macaroons till mig, så himla gulliga :) Goda med!

pray for me.


Hela huvudet fullt av blonda slingor. Detta kan sluta precis hur som helst! Får se om jag återkommer.

tisdag.

Precis gjort klart min önskelista inför min fantastiskt viktiga 20 årsdag den 29 juni! Jag tror aldrig jag kommer växa ifrån det där med milslånga listor inför både jul & födelsedag... Så nu har mamma, pappa & Johan fått en önskelista i bild-form skickat på mejl ;) Det mest kreativa jag gjort på länge! Nu blir det dusch och sedan jobb 16-21. I fall någon undrade alltså.

no internet connection.

Internet valde att inte fungera under helgen, men nu är jag hos mamma och här verkar det funka som det ska. Idag har jag varit ledig men bara städat brutalaste storstädningen någonsin på mitt rum, så nu behöver jag inte städa igen förrens julen 2013, skönt! Även grejat massa bland mina smycken oså. Ska åka ut till Miranda & Therese om några timmar för lite mys. Jobbade hela helgen och gick ut med Miranda i lördags. Förade hos Thereses bror med lite folk, men Therese följde tyvärr inte med ut :( Det tar vi igen på lördag när även Julia & Jasmine är hemma! Wiiihhooooooo :)




behind the great ocean.


Sallad på Roomer. Överby. Nu; brutalaste huvudvärken + illamående. Fint!

beachbabe.


Igår myste jag med Therese hela dagen, fika på Snäckan och lite sol(bakom moln) i Skeppsviken. Det är så skönt att hon ÄNTLIGEN är hemma från Åre nu! Nu ska jag snart ta mig ner till stan och fika med Sara. Idag ska jag inte köpa någonting, måste verkligen hålla det, på riktigt.

fashionpash.com


Perfektion i sin renaste form påväg hem till mig!

djur och natur.

Min mormor berättade idag att dom absolut värsta/läskigaste/hemskaste djuren hon vet är;
1. Ormar
2. Hästar



.....

HÄSTAR?!?!?!?!
Lite spontant kan jag ju känna att krokodiler, giftspindlar, hajar osv. osv. känns snäppet värre?
Dock skulle vita kossor kunna hamna på min första plats. Ska fundera ut en lista.

Sabina skriver...

Nu är allt på plats igen Martina ;) hehe Nu kan du ändra färger och texter mm hur du vill. pussss

krig.

Det får se ut som fan här på bloggen nu, det har det ju gjort ett bra tag så det får funka lite till. Blir helt snurrig! Imorgon ska jag ha en heldag med min kära Therese <3 Nu ska jag borsta tänderna!

underbart!



Idag är det verkligen inte läge att klaga! Eller jo, att ha svarta tangenter och sitta skrivandes i solen är oskönt, det bränns på mina stackars fingertoppar. Detta blev ju ett perfekt tillfälle att visa min nya bikini, 49 kr/del på H&M, ingen-big-deal så att säga. Dock är jag superallergisk mot underdelar man knyter på sidorna, ändå köpte jag en = måste på jakt efter en annan passande underdel.

ps. min hejdlöst raka örnnäsa (och mina stora muskler förstås) har jag ärvt av min pappa, det tackar vi för! ds.

snilleblixt.

När Martina Olsson kollat omkring och läst sig till lite vettig fakta var problemet löst.

hoho?

Det går riktigt bra för blogg.se ja! Alla tre inlägg jag skrev igår visas fortfarande inte? Gaaaahhh.

veronica maggio - mitt hjärta blöder.

dom stänger men ingen bryr sig
blir blind när alla lampor lyser
det här är värt att dö för
jag tror mitt hjärta blöder

jag hade en bra kväll.

Igår firade vi att bästa Jessica fyllt 21, och det blev en riktigt bra kväll! Jag och Sara bakade en rosa tårta till henne, och lurade henne hela dagen att vi inte var med varandra så att hon inte skulle fatta att vi hade något på g. Väldigt bra utgång med som avslutades med korv på Calles. Idag har jag legat ute på altanen heeeeela dagen, och sen kom Sara förbi en sväng. Nu dusch, imorgon är det jobb 10-21.15, rätt lagom tid ändå.

Fattar inte mitt problem att A L L T I D glömma kvar minneskortet i datorn = ganska så tomt i kameran när man väl behöver det. Kul.

modekungen.se


Modekungen är som vanligt ruskigt bra. Nu finns det MASSA linnen, 349-399 kr, med olika tryck. Dessa tre är mina favoriter, men jag tror nog att det vita Chanellinnet är allra vassast, och kanske måste beställas.

nosa på mig.


Under dom två senaste månaderna har jag fått & köpt tre nya parfymer. Ruskigt välbehövligt!
Beyonce Heat Rush, Clean Summer Escape, Chloé Love.

torpfest 110505.








Igår va det fest för alla som jobbar på Torp. Jag hade svinkul! Tycker verkligen om mina jobbtjejer så otroligt mycket <3

korall.


Världens finaste korallfärgade nagellack. Isadora, färgen heter South Beach. Nu måste jag bara hitta ett jätteljust aprikosfärgat, heltäckande, sen är jag nöjd.

feel me, feel me, feel me.

Just nu funderar jag mest på vad min chef skulle säga om han visste att låten som spelas i mitt huvud och nynnas på mest hela tiden är ICAs nya reklam-musikvideo. Oooooops -.-

Utöver den gigantiska funderingen har jag jobbat, fikat hos min söta lilla farmor, gått pw med Sara och årets skräll - målat naglarna! Det är verkligen det enda jag gör när jag är ledig en stund. Förut köpte jag ett par svarta byxor, som måste lämnas tillbaka imorgon, jag var verkligen inte mysig någonstans i dom byxorna alltså. Gräslig. Jag är VERKLIGEN inne i en sån period nu, alla kläder är lite för små/jag ser blek ut/jag ser tjock ut/lite för lång/lite för kort/lite för söt/lite för mycket rocker/ lite för mycket inte-alls-så-jag-tänkt mig, helt enkelt. Hade jag haft ett par jeansshorts + en vit skjorta framför mig hade jag liksom ändå inte fått till det. Kanske världens hemskaste känsla. Därför måste jag in på Nelly nu + åka tidigare till Torp imorgon, nu måste det bli ändring.



m som i måndag.

Pinade mig igenom en timma på altanen i morse, trots att solen sken blev det nästan istappar i håret. Sedan ringde Sara, och vi åkte till det fashionabla varuhuset Göksäter. Ja, det stämmer. Så nu är jag 5 par strumpbyxor, en bodylotion och nagellacksborttaggning rikare, helt klart nödvändigt. Nu ikväll rivstartade jag min nya, hejdlöst nyttiga livsstil och tog mig en lagom cykeltur. Lanesund - Konsum Skogslyckan tur och retur. 1, 4 mil ENKEL VÄG. Trots blodsmak i munnen, motvind och ett hjärta som klappade alldeles för fort sitter jag nu här, redo att göra lite situps & armhävningar.

I det lilla H&M paketet jag hämtade förut låg mina underbara silvershorts! Pappa undrade om NASA hade sponsrat.

festligt.

Häromdagen använde jag min skinnjacka jag inte använt på ett tag, när jag kände i fickan hittade jag min biljett till San Diego Zoo, idag tog jag fram en väska och i den låg en tunnelbanebiljett stämplad på Hollywood Highland station. Det kändes, i denna sekund, inte svinfett att stå i min skrynkliga, blårutiga jobbskjorta redo att åka till Torp, i lilla Uddevalla.

RSS 2.0