when a woman smiles, her dress should smile with her.







En underbar födelsedagspresent. Boken FASHION som jag suktat efter väldigt länge, men varit lite för lat för att kånka hem. Svintung, enorm, vacker och helt sjukt fantastisk!

LEXINGTON.



Världens finaste morgonrock och handdukar från Lexington. Lyx!

birthday girl.



Okej, klockan är över tolv och jag fyller inte år längre. Anyways, 29 juni 1991-TJUGO år sedan-min födelsedag. Jag har haft världens bästa födelsedag som innehållit jobb, besök på Systembolaget, kalas med ena halvan av släkten, världens finaste presenter och massa gratulationer av mina fina vänner. Tack allihopa! <3

På bilderna syns en hejdlöst perfekt present, min nya klocka från Michael Kors.

göteborg.

Haft en riktig heldag i underbara Göteborg med mamma & svärmor. Fikat, lunchat, strosat, myst! Dock är jag lite besviken på shoppingen, men det lär jag ta igen någon annan gång. Det är så tröttsamt med alla hysteriska reor även om man såklart kan hitta bra grejer då med! De nya tillskotten till min garderob blev i alla fall en ljusrosa oversize tröja från Weekday, en klänning jag ska ha på Annas bröllop och världens underbaraste gröna väska från Zara. Jag blir nästan helt varm inombords när jag tänker på att den blev min idag. Herregud, jag blir rädd för mig själv ibland.

Dessutom är Rosie Huntington-Whiteley med på/i nya ELLE UK. Kan säga att jag dog.


<3


Du är världens bästa. Jag älskar dig så! Puss

bra helg, bra folk.

Midsommarafton firades hemma hos Sara med bra folk, god mat och god dricka! Riktigt lyckad kväll, även om det var mindre skönt att jobba klockan 10 dagen efter, men det var det värt. Igår efter jobbet åkte vi ut till Lysekil och bara strosade runt och kollade på mindre vettigt folk. Idag har jag såklart jobbat igen, och nu umgås jag och min man med varsin dator. Göteborg + shopping imorgon med mamma & Johans mamma, jiiiihaaaaa.








god bless my hunters.



Varit ledig idag. Gått promenad med Louise som är hemma från Stockholm, handlat mat inför midsommar med Johan & Sara. Tror att det kan bli riktigt bra! Dock är förra årets midsommar riktigt svårslagen, men detta blir minst lika bra. Imorgon väntar jobb, men bara en kortisdag 8-16, sedan lite middag hos Johan. Nu: sooooova!

Det kom fram en söt dam i affären idag och berömde mina shorts. Hon bara öste söta ord över dom. Mer sånna människor! Snacka om att hon gjorde min dag. Bra skit!

chloeschuterman.chic.se




När jag var tolv år sprang jag runt i ett par gula sneakers med Lilla Sjöjungfun på. Helst lekte jag häst eller med gosedjurshundar. Jag hade mängder av puttekulor, men vågade inte spela med dom, risken fanns ju att förlora dom. Vågade inte spela bort en hel "pyrra" eller en "glas-Buddha". På helgerna spelade jag match, drog på mig den gröna träningsoverallen och åkte hem, åt godis och såg antagligen på något trevligt tvprogram. Dock fick jag ett par äkta Dieseljeans några år tidigare, så det så. 

Det jag vill säga är att Chloé Schuterman, 12 jordsnurr, precis la upp lite bilder på sin garderob.
Och med det går jag och lägger mig.  

versace for h&m.


Den enda nackdelen med att befinna sig i London den 17 november är att det finns lite fler människor att slåss med. Men ett som är säkert är att jag SKA bli en stolt ägare av något ur Versaces kollektion för H&M. Detta är ju faktiskt helt insane. Fan, va kallt det kommer bli att tälta på Oxford Street.

världens vackraste kvinnor.





Har sagt det förut och jag säger det igen.
Rosie Huntington-Whiteley & Olivia Palermo är världens helt klart snyggaste människor, alla kategorier!

jag älskar tjejgrejer.







Detta + ännu mer fick jag av mina fina vänner i lördags. Snacka om att dom vet vad jag gillar, typiska tjejgrejer så det skriker om det. Fick även ännu mer alkohol, så det verkar som jag ska slippa besöka Systembolaget när jag väl fyllt... Cupcaken högst upp är en handkräm, och dödskallen + rosen är läppkräm. Söta! Kommer ifrån världens mysigaste butik Raglady i Göteborg.
Resten tror jag ni ser vad det är...

snart fyller jag 20 år...

Och detta firades rejält i lördags med massa underbara vänner! Är så glad att ni kom, och gjorde kvällen helt sjukt grym. TACK fina, bästa, underbaraste tjejer. Och tack för alla otroligt fina presenter, är så glad. Kvällen kunde verkligen inte blivit bättre med god mat, massa alkohol, underbara vänner och en klockren utgång. Tack till världens bästa mamma som fixade allt inför kvällen med, love u. BÄSTA. Nu är det bara att invänta födelsedagen den 29 juni, hello systembolaget.









julia 20 år.



I fredags hade vi överraskningsfest för Julia som fyllde 20 år. En riktigt lyckad kväll! Grymt kul och en bra utgång.

jag är lycklig.




I torsdags kom dom. En fulsnygg perfektion, ren lycka, underbaraste färgklicken. Jag packar upp dom, stoppar in fötterna och bam-bam-bam 2 centimeters glapp mellan min häl och skon. Paniken sprider sig i kroppen och svetten börjar lacka. Helvetesjävlaskit "JAG MÅSTE JU HA DOM PÅ LÖRDAG". Lägger genast en ny order, ny storlek, i hopp om att hinna få dom. Yes sir, älskade älskade Nelly.com. På fredag morgon fanns dom hos mig. Och nu kommer dom stanna här i all evighet. Lycka.

hejdlöst festlig lillördag.

Ligger i min säng, Elle och nya Sofis mode kallar på mig. Men först ska jag meddela att jag är så himla shoppingsugen att jag ska cykla (ja, ni läste rätt) ut tidigare till jobbet imorgon och finkamma affärerna. Vill hitta något fint att ha på mig på lördag, då kommer nämligen dom 25 snyggaste brudarna i världen hem till mig! Hoppas ni taggar lika mycket som jag gör babes. Måste läsa igenom 346 bloggar nu innan jag ska sova.....

sunshinezombie.tumblr.com/







'

Så sjukt fina tatueringar det finns runt om i världen. Vackert!

hello there, my new lover.


Jeffrey Campbell "Salvator" är i detta nu påväg hem till mig. Bra skit!


söndag.

-Sjukt ovärt med en finne på insidan näsvingen. Sjukt osnyggt också.
-Har sko-dilemma så det krampar i hela kroppen. Måste hitta snyggaste skon NU.

Iiiiiiihhhhhhh HANNA kommer hem i helgen. Levern skriker efter lördagens alkohol redan nuuuuuuuu!


älsklingshund och älsklingsskor.


nya skor.


Letat efter ett par enkla & höga skor men som ändå är okej till vardags, idag hittade jag dom! Dom stog där, i hyllan på Eurosko och bara väntade. Även ett par korallfärgade ballerina från H&M flyttade in hos mig idag. Bra grejer!


gulligullgull.





1. Mina nya spetsshorts som min söta mamma sytt
2. Oskyldig/söt/jag-fattar-ingenting-någonstans
3. Wild-and-crazy/schalalala-jag-får-hoppa-i-sängen
4. Seriös/söt/in-need-of-a-lip-plumper

Johan skiljer sig på många sätt ifrån Bingo Rimér. Svårt att tro, men kanske allra mest när han står bakom kameran. Jag bad honom hjälpa mig att ta kort på gårdagens kläder (fan va jag hatar ordet "outfit").
STÅ ORDENTLIGT MED FÖTTERNA MARTINA -JA JA DET BLIR BRA- LITE SUDDIGT MEN DET SYNS NOG. Detta blev resultatet. Tack älskling, du är bra på mycket, men inte inom fotovärlden.

frokengren.blogspot.com


Grattis till studenten allihopa. Och ett extra stort grattis till min kära kusin Rebecca!
Igår var jag så avundsjuk och så festsugen att det knappt fanns någon hejd, dock sög ju vädret helt brutalt. Jag hade gjort allt för att få spola tillbaka tiden ett år, och få vara på Smögenbryggan hela natten.

bad romance.


Igår överträffade jag mig själv som flickvän, big time. Eftersom min kära Johan klarat sitt första skolår i Karlstad svinbra, och nu äntligen kommer hem för 3 månaders sommarlov tänkte jag fira honom lite grann. Köpte jordgubbar som doppades i choklad, köpte champagne (eller Asti, förlåt, det är absolut inte champagne) och plockade fram min nästintill obefintligt romantiska sida. När Johan ringer mig och ska säga att han kommit hem svarar Sara eftersom jag har fingrarna fulla med choklad. När jag sedan skickar sms & Johan ringer upp säger han...håll i er nu..... "Jag är hos Henke". Så där sitter jag med halva kylskåpet fullt med jordgubbar en champagne som onödigt nog legat på kylning. Snacka om att han fick äta upp detta, och det var första och sista gången jag var så äckligt hejdlöst gullig.

Idag fyller Johan 22 år. Som tur var hade jag visst massa jordgubbar i kylen. Den som spar han har, heter det ju.

Grattis på födelsedagen min älskade! Du är bäst. Älskar dig.

prisa skatteåterbäringen!


Otroligt skön känsla när man ser att skattepengarna kommit in på kontot! Detta firades med en sallad på Roomer + det orangea armbandet på bilden. Nu sitter jag och Sara i min soffa och jag håller på att bearbeta henne att hon ska göra en fläta på mig, det går sådär.....

"behöver" låter mycket bättre än "måste ha".

Just nu är jag på blodtörstig jakt efter en hel del saker. Min mamma sa nyss att hon "mer än gärna" syr vissa utav dessa till mig, så nu är alltså det nerskrivet och sparat. Nu finns det ingen återvändo. Katchiiiiiiing!

- Bebisrosa, kabelstickad tröja
- Beige klänning med hejdlöst djup urringning i ryggen
- Sötaste söta ballerina skor med massa detaljer
- Annorlunda, färgglada snorhöga skor
- Färgglad väska som passar till skorna jag beskrev ovan
- Prinsessliknande klänning med massa roligheter på

Så, det var väl det.


grattis i efterskott, sverige.


Jag vet att jag är några minuter sen, men anyways STORT GRATTIS PÅ DAGEN SVEDALA! Hoppas verkligen att kungen firar rejält ikväll, han skulle ju exempelvis kunna gå på strippklubb?

myselimysmys.

Kan ju knappt andas så kvavt det är ute. Men efter en 8 månader lång vinter är kvalmigt åskväder heaven! Strandpromenaden med Jacqueline & Sara i förmiddags, segat ihjäl mig hemma, Therese kom hit nu på kvällen, åt thai och gick pw. En riktig kvalitetsdag helt enkelt! Dom är inte dumma alls. Imorgon hoppas jag att mina shorts blir färdigsydda!


dagens gigantiska i-landsproblem.

Jag har aldrig förstått mig på folk som lagt sig i soffan och kollat på tv, på dagtid alltså. Efter skolan, innan träningen, efter jobbet osv osv osv. DET FINNS JU FÖR FAN INGENTING ATT KOLLA PÅ. Matlagningsprogram där allt är så himmelskt och ingen vanlig dödlig människa skulle någonsin kunna tillaga rätten i fråga alternativt fetmaprogram där barnen gråter om dom inte får majonäs på sina pannkakor eller en och en halv chipspåse till kvällsmat. Har man tur kan det även visas en repris från 2003, helst "Hem till gården" eller "Lilla huset på prärien". Jag tror att ni icke-tv-tittande människor där ute känner min frustration.

Innan mamma åkte till jobbet skrev hon en lapp märkt med MARTINA som ligger på köksbordet. På den står det "Dammsug hela huset, inklusive trappan". Så; det är ingen idé att ni ringer/smsar nu på en stund, jag hör inte ändå, jag ska nämligen d-a-m-m-s-u-g-a.

love is in the air.

Det där med att jag skulle till Karlstad i helgen var bara ljug. Förlåt. Men vi gjorde allt för att lura Anna, så att hon inte skulle fatta att det vankades möhippa. Och OM vi lyckades, jadå! Gårdagen började 08.30 tillsammans med massa tjejer, vi flög in i Annas lägenhet, hon fick givetvis byta om till pinsamma kläder. Champagnefrukost, världens bästa väder, ribbåt i 110 km/h, femkamp, alkohol och snygga brudar. En helt klockren dag! Jag är så glad för Anna & Björns skull nu, och jag längtar verkligen till bröllopet den 9 juli. Du kommer vara världens finaste brud Anna!










ps. hur ofantligt stora mängder med vuxenpoäng har jag samlat på mig nu efter att ha varit på möhippa?


JÄVLA SKIT.


keep up the good work, fashionpash.com!



Efter 26 dagar fick jag äntligen hem mina (vad jag trodde) fantastiska blåa skor. Lycklig som ett barn på julafton öppnar jag förväntansfullt kartongen, och där i ligger...... VÄRLDENS FULASTE JÄVLA SKOR. Dassigare än fan allt, turkos/grå/äckelfärg och luktar pyton gör dom med. Skickade dirr från Honkong eller något. Fashionpash.com var tydligen sämsta jävla skiten nånsin.

Tack, det var allt från mig.

en kär vän...


Många känner henne som den snälla tjejen som lever för att hjälpa barn i Tanzania. Men hon har visst en annan sida med. Trosorna avslöjade det hon länge försökt dölja...

glory days.


Idag är det ett helt år sedan jag tog studenten, helt sjukt hur fort tiden gått. Världens bästa dag!
Ååå jag är sååå avundsjuk på alla som tar studenten i år. FEST.

godnatt.


Är stressad som en liten ål. Kom nyss till mamma, packat 37 000 väskor. Ansiktsbehandling imorgon, sedan åka och köpa tyg sedan jobb, sedan ut till landet och sova. På lördag åker jag nämligen till Karlstad och min älskling. Dock ska jag KÖRA dit, ENSAM dessutom. Herregud, jag kommer dö. Nu; sova.

JAG KOMMER.

JAG TROR MITT HJÄRTA BLÖDER! VERONICA MAGGIO SPELAR PÅ HARRYS I KUNGSHAMN SÖNDAG 17 JULI.

Om jag kommer? Ja, JAG KOMMER.


carrie bradshaw skulle tryckt "gilla" på det här.


- De 5 översta skorna kommer från Asos.
- De 4 i mitten kommer från Nelly, varav de två sista är Jeffrey Campbell.
- Längst ner från vänster; Charlotte Olympia & Chloé (nathalieschuterman.com), de två sista är från         fashionpash.com

Till er som känner sig sugna på att få skriva i min "Mina vänner"-bok så har jag strl 36/37.

man blir glad av lite färg.


Dessa söta väskor tillhör min lillasyster, och jag är lite avundsjuk. Finns på Lindex för bara 49 kronor, och förutom färgerna här ovan finns den även i turkos. Bra skit!

ulrikkelund.com





Ja, bilderna talar väl för sig själva. Förstår ni hur jävla snygg den människan är?

inte alltid som man tänkt sig.

Hämtade ut mitt paket från Nelly idag. Den rosa byxdressen var verkligen inte alls som jag hoppats på. I och för sig finns det få plagg som ser smickrande ut när dom sitter på en svullen & svettig kropp, så jag får kanske ge den ett nytt försök imorgon. OCH byta storlek. Nu har jag insett att även nätshopping har en ond baksida...

i had a little bird once.

Nu mina kära vänner & fiender ska ni få höra på den mest gripande historien detta årtionde;

I lördags fick vi besök av 3 duvor på jobbet. I söndags gick en utav dom in, igenom hela butiken, ut mot vårt personalrum och där fångade vi honom med en håv och släppte ut han i det fria igen. Idag är det onsdag och han bor fortfarande kvar utanför vårat personalrum medans hans två kompanjoner bor kvar på andra sidan huset. Han sitter bara där och är så himla ledsen :( Personal från Nordens Ark var och kollade på han igår, och även en tjej från Djurens Vänner. Idag lyckades vi fånga in honom igen och tjejen från Djurens Vänner kom och hämtade honom, körde honom till Hasselbacken för att han skulle träffa massa kompisar. Pjuh, tänkte jag, äntligen är han inte ensam mer.

...


Två timmar senare satt det en välbekand brun/vit herre med tuppkam utanför fönstret. Välkommen tillbaka! Coop Forum, Coop Forum - har allt du behöver.


Är det fel på en om man bryr sig mer om djur än om människor?

RSS 2.0