vilja bli.

Jag önskar att jag inte oroade mig så mycket.
Vilken underbar känsla det måsta vara att vara spontan, naiv och impulsiv.

Lugn.

away.

Ett knackigt Ryanair-flyg. Kaffe på Costa. Tåg till Liverpool Street Station. Storstadspuls. Pundare/Fashionistor/Kostymnissar/Turister. Kärlek. Kaos. London. En billig biljett o vi möts igen.

torrbollen.

Mitt hår är en katastrof. Kopparfärgade slingor i ett svart hår, det skriker zigenare om mig. Så nu gör vi ett nytt försök och råbleker slingor och lägger över en beige(?) toning. Lär gråta mig till sömns idag. Också kul att A-L-L-A är i Grebbestad idag, men jag tog en rågfralla och ett grönt äpple, sköljde ner med en kopp kaffe och låter altan-myggen gnaga på mitt hull istället. Det är väl minst lika festligt? Om inte annat så ska det bli festligt med jobb imorgon 6.45.....

snövit.

Jag brukar älska lukten av nyfärgat hår. Idag älskar jag inte den lukten fullt så mycket. Dagen började med att jag för första gången på ett par år skulle färga mitt hår hemma, det borde ju inte kunna gå så fel? Skulle ju bara fräscha upp det med en färg liknande den jag hade. Valde en färg med namnet LJUS GULDBRUN. Resultatet blev mörkt kolsvart. Tröstade mig med att det säkert blir bra efter några tvättar, tills jag såg mig speglas i fönstret; solen gjorde att det skiftade i BLÅTT!!! Så nu ska jag försöka råbleka massa slingor och sen lägga i en mörkblond toning över. Spännande! Observera att min syster agerar frisör idag, hennes tålamod tryter rätt gott och den där pinnen huggs allt vassare in mot hjärnan, sms på sms ramlar in vilket innebär rätt många avbrott i arbetet och humöret dalar.... Återkommer med resultat.

kul va.

Åh herregud, detta är just to good to be true. Efter x antal svordomar och tappra försök har jag äntligen fattat hur jag bloggar via mobilen! Vilket innebär bättre uppdatering framöver? Trots att jobbet tagit mkt tid det sista har jag hunnit med att ha jävligt kul också. I lördags blev det en spontan två-manna-utgång med Sara, riktigt trevligt och mkt folk på Trägårn. I söndags blev det Smögen och Hamnen 4, vilket lätt kan läggas i kategori-topp-fem utgång. Kvällen avslutades med få dans på bryggan. I helgen hade jag gjort allt för att kunna åka till Grebbestad, men 6.45 stiger jag in, iförd rutig skjorta, genom Coops blåa dörr. Awesome! Kan glädjas åt att jag har biljett till Winnerbäck & Melissa Horn i Grebbestad på onsdag iaf. Men också Pink på Ullevi den 23 juli!

eller?

Är det såhär man uppdaterar från mobilen? Om detta funkar nu är jag i himmelriket.

RSS 2.0