redo.

Den rosa resväskan är färdigpackad. Har med mig mindre än jag någonsin haft tidigare, och då ska jag ändå vara borta längre än jag varit tidigare, nu. Och visst känner man sig alltid missnöjd över sin packning, såå tröttsamt. Ikväll har vi ätit och mysit här hemma, och nu är det snart läggdags. Hanna kommer och hämtar mig imorgon 06.30 för att styra mot Landvetter.

Innan jag lägger mig ska jag deppa lite för att inte Olle gick vidare i Idol och för att jag kommer missa jättemånga Idolavsnitt framöver. Och Berg flyttar in hos Robert Gustavsson. Och "Lite Sällskap". Buhu.

Nu ska jag mysa med mina killar, Johan & Ragnar.

svullo.

Sitter och väntar på att pappa ska bli klar med maten, det är thai på menyn idag. Bör tilläggas att jag o Hanna beställde pizza förut, tänkte att vi behövde unna oss det idag eftersom vår kommande månad lär bli alltför hälsosam...... Ikväll är det ruskigt slappt och imorgon gör jag min sista jobbdag på ett bra tag. Konstigt nog känns det lite sorgligt, mina fina jobbarkompisar är ju där! Men jag är hemma allt för snart igen ju. Nu är det snart halv-åtta-hos-mig, dagens höjdpunkt. Puss!

mysig_tjej_91.

Har tänt doftljus.
Sofis mode ska läsas.
Därefter kolla på "Show By Kling".
Helt otroligt vilken mysig tjej jag är just nu alltså.

sara den rara.

Sara, trots att du inte flätade mitt hår idag heller så får du kanske fortsätta vara min vän. Min lille vän Sarriiiiiii åkte nyss hem, vi har fikat och hon har pluggat hårfärger/lösningar/hårgrejer. Nu är det halv-åtta-hos-mig och sen Idol! iiiiiiiihhhhhh

martina bonnier; fashionista.


Denna sjukt fina bok köpte jag idag. Tänkte att den kommer passa perfekt, ståendes på en hylla, när mitt rum är ommålat till helt vitt. För visst är det nymålat när jag kommer hem igen, mamma? Tack, tänkte väl det.


lite sällskap.

Är hemma igen efter världens bästa helg hos min Johan. Nu ser jag på "Lite sällskap" som förmodligen är Guds gåva till människorna, sååååååå fantastiskt skönt program. Alla fördomar om Värmland besannas verkligen....
Imorgon är det personalmöte kl 8.00 så det ska bli riktigt underbart att ställa klockan och andas in lite morgonluft, naaaaaaaaaaaat. Därefter tänkte jag gå och hälsa på min lilla farmor en sväng :) jag samlar ju bara mer o mer pluspoäng alltså...

kändisspaning.

I dag har jag sett en livs levande kändis. Och nej, det är inte förrens på fredag jag åker till LA - jag är kvar i Karlstad! Det var inte vilken B-kändis som helst, utan "Micke Tretton" från Smala Sussie. Ni vet han som spikar fast sig själv i golvet och försöker ringa Pölsa, men får luren i örat då Pölsa tror det är en virrig tysk som ringt fel. Ja, nu fattar ni ju viken nivå kändisspaningen ligger på i Karlstad. Shit, ribban är hög nu och jag tror detta blir svårslaget, det får bli både en och två vändor på Hollywood BLVD för att ens ha en chans att slå detta.

karlstad.

Det där med att "Karlstad - staden där solen alltid skiner" är ju ren bullshit. Har inte sett en gnutta sol sen jag kom hit i torsdags kväll. Det hela började med att tåget jag & Louise åkte hit med var något slags fornminne sedan förintelsen dvs. inte helt nytt/fräscht/upprustat/städat/modernt. Kan lova att det var med livet som insats jag genomförde resan hit till den värmländska storstaden. När detta "tåg" stannade i metropolen Mellerud ropade tåggubben förtvivlat ut i högtalarna; "Om det finns läkare/sjuksköterska ombord, kontakta vagn 13" och ett par minuter senare kom nästa utrop; "Om det finns någon som pratar arabiska ombord, kontakta vagn 13". Sedan stog vi still på den kolsvarta perrongen i Mellerud i ca 40 min i väntan på ambulans. Medans jag tömde min urinblåsa gick Louise ut och tog lite luft, och där träffa hon på två riktigt intelligenta, nersupna och totaltatuerade medelålders herrar.  Hon frågade om dessa hade sett om ambulansen kommit och fick då svaret; "Nja, han har väl redan kolat nu...arabjävel....och det är ju lika bra det, en mule mindre". Därmed kan vi bocka av SD-anhängare of the day, check. Hur kan man säga en sån sak? Bara helt oberört. Sjukt.

Framme i Karlstad ca 22.40 i torsdags mötte Johan mig och vi gick hem till hans nya lägenhet. Så himla fin verkligen! Jätte fräsch, helt vit och alldeles precis lagom stor. Mysig. Dessutom har han TVÅ walk-in-closets, jag har NOLL. Men här kommer jag tillbringa många dagar framöver kan jag lova. Och Karlstad som stad är snäppet vassare än U-town. Här finns mängder av affärer, mysiga caféer och det är väldigt mycket folk överallt. Trots detta kan jag stolt erkänna att jag inte shoppat någonting, förutom tråkig ansiktsrengöring. Men jag tror jag kommer fylla min shoppingkvot ändå, fast på amerikansk mark. Känns helt okej det med.

Igår tog vi bussen till Ikea och köpte lite småsaker till lägenheten. Dessutom har jag hängt upp gardiner i köket. Mamma höll på att tuppa av när hon hörde att jag gjort det, men bara så du vet mamma - det kommer inte bli någon vardagsgrej hur mycket du än hoppas.

Anledningen till att jag fått tag i datorn nu är enbart EN. Real spelar. Det är sååååå spännande.........
Men snart blir det film och lite mer chips & öl. Vi har en riktig grabbkväll här.

Jag tycker det är så himla kul att Johan har gått med i en förening här uppe, på så sätt skaffar han sig ju både vänner och en hobby enkelt. Klubben är verkligen som gjord för honom! Det är den näst högst upp på skylten. Är så stolt över dig gulleeee!

Idag är en dag att minnas. Idag är dagen då jag, Anna Martina Olsson, blev färdigfixad FÖRE Johan med J.


flyg fula fluga flyg, och den fula flugan flög.

Precis lagt mig ner i solariumet när jag hör ett envetet surrande. Jag anade onåd, och javisst - där var den, flugan som bara suktade efter att få sitta på min svettiga kropp. Försökte stänga av öronen och tanken på den, tills det surrade UNDER min rygg...alltså mellan glaset och mig. I detta läge var jag ordentligt bitter på flugeländet och ett par sekunder senare hade den lagt sig på rygg och kämpade för sitt liv - och då var jag där med papperstussen. R.I.P sa jag och kunde äntligen lägga mig till rätta i svetten igen. Tills jag av en händelse kikade halvt på ena ögat då flugans bruuuuuschaaa anlänt, större än en albatross. Jag visade tänderna, morrade och fräste. Den tog sitt förnuft till fånga och försvann snabbare än satan.

Jag blev inte brun.

grattis.

Grattis Jimmie Åkesson till titeln "Sveriges vidrigaste människa". Den var du verkligen värd.

jobbigt liv.

Imorse tränade jag & Hanna, sedan åkte vi till stan, lunchade på Lejas och strosade runt. Köpte ett par örhängen från Snö, i.d puder och en tröja från Åhlens som jag gått och väntat på hela veckan. Köpte den röda eftersom jag tänkte att det är ju kul med lite färg för mig som annars är så svart eller vit. Men i samma sekund som jag tog ur chippet ur kortläsaren kände jag att den marinblåa skrek på mig. Ååååh, jag kan fortfarande inte bestämma mig. Med dessa frustrerande tankar i mitt huvud åkte vi till Torp och fyllde på garderoben med ett par tråkiga, svarta leggings. Och pappa; jag köpte en kameraväska. Hur stolt är du nu? Du behövde inte ens tjata på mig. (Jag vet att pappa inte läser min blogg, men han kanske känner på sig det nu när jag skrev detta......)
Men hoho, typ glömt det viktigaste av allt! Vi var på resebyrån och bokade inrikesflygen i Usa, så nu är allt typ klart inför resan. VI ÄR REDO.

Den nya ELLE-tidningen har kommit, nedräkningen för Halv-åtta-hos-mig har börjat, naglarna ska målas, kaffebryggaren bör startas, mjukiskläderna är på och sminket är borttaget. Shit, just idag är mitt liv såååå ofantligt jobbigt.

 

svettig.

Ganska nyss kommit hem från det råaste & goaste spinningpasset någonsin. Och imorgon 11.30 kör vi igen!
En sista chans att bli någorlunda fit inför Usa? Naaaaaaaa....
Jag & Hanna bokade L.A Lakers - Sacramento Kings i Las Vegas idag. Herregud, vi blev tydligen basketintresserade nu.

helgen.

Haft en riktigt bra helg. Slapp fredag & festlig lördag. Det var kräftskiva med massa sköna folk och dansandet var nog svettigare än på krogen. Kvällen avslutades på Kullgrens. Söndagen var riktigt seg. Idag åkte jag med Johan till Trollhättan när han skulle hämta en bok, och då passade vi på att äta frukost på Subway. Sist gång jag åt det var i Thailand, och det är ju helt sinnes hur gott det är. Helt underbart att det finns Subway i Karlstad, så där lär ju jag hänga medans Johan är i skolan. Nu är det VMA på MTV och man slutar verkligen aldrig förvånas över Lady Gagas outfits alltså......

 
 
 


it's time for africa.

Har precis kommit hem efter att ha varit en sväng hos Jessica, för att säga hejdå. Hon åker till Tanzania imorgon och ska stanna där i 3 månader för att volontärarbeta på ett barnhem. Jag är så imponerad att jag inte finner några ord för hur stark & duktig hon är. Det är helt otroligt! Jag tror inte att det finns särskilt många människor som klarar av att göra en sådan sak, och därför är jag så fruktansvärt stolt över min kära vän. Jessica, jag vet att du kommer klara det! Och du vet att vi finns här hemma och har pepparkakorna klara lagom tills du är hemma igen. Lycka till, ta hand om dig och jag kommer verkligen sakna dig. Ses snart! Waka waka.


älskling.

Idag har varit en effektiv dag minsann, eller iaf delar av den. Möte på banken, lunch med Hanna & Johan på Roomer, en sväng till Torp och sedan "möte" hos Hanna med våra kära mammor. Ja, precis. Våra mammor har tydligen fått för sig att vi tänker följa med alla gubbar som kommer fram till oss i USA och säger: "Kom så ska ni få se vilka söta kattungar jag har i min bil" eller "Jag ska minsann fixa modelljobb till er!". Så för att försäkra sig om att vi inte luras av detta kallade dem till möte idag. Så nu har vi lärt oss massa nyttiga och STREETSMARTA saker. He-he-he. Imorgon är det jobb och därefter träning hoppas jag. Johan är hemma i helgen, vilket känns rätt ok <3 älskling!

segt.

Idag har jag klippt mig & färgat håret. Det var väl det. Rastlösaste människan på jorden. Godnatt.

vet inte vad jag ska skriva här.

Igår efter jobbet väntade förfest hos Jessica, för att säga hejdå, eftersom hon åker till Tanzania på måndag & ska vara där i tre månader. Tänk va glada de små barnen ska bli när dom får se hennes blonda hårsvall! Senare blev det Kullgrens & Mortens. Riktigt kul på det sistnämnda, förutom en riktig peddoröv som tänkte kidnappa Jessica. Men vakterna slängde ut honom, så tji fick han sen snuskhummern! Imorse var det jobb som väntade, vilket skulle bli den segaste dagen i Torps historia. Inte en kotte där. Nu ikväll har jag & Sara varit hos Jacqueline, i hennes nya lägenhet. Den var verkligen sååå mysig! Drack lite thé och bara myste. Nu tänkte jag sova snart, är ju dödare än en uppäten sill i en säls mage.

lördag.

Nu åker jag strax till jobbet för att jobba till 19. Sedan blir det avskedsmys hos Jessica med massa tjejer, därefter UTGÅNG! Är så fantastiskt taggad. Ses i dimman gott folk...eller i kassan på Coop.

friday.

Nu åker jag till Torp & köper kamera. Beslutsångest!


rubrik.

Imorgon måste jag verkligen gå en ordentlig runda på Torp innan jobbet, är så sanslöst shoppingsugen att jag spyr snart. Dessutom tror jag att jag borde sluta fundera och slå till på den kameran jag tittat massa på nu. Måste ju ändå ha en ny liksom. Men nu blir det lite Entourage innan jag ska sova. Puss!

one month.

En månad kvar idag. Det är helt sick!


Börjar med Los Angeles....


För att sedan åka till San Francisco.


Tänkte chilla lite i Las Vegas efter det.


Därefter ska Hanna få sjunga "I'm in Miami, biiiiiiiitch"


Mot San Diego!


Sedan beger vi oss till L.A igen...


if you get down, get up.

Imorgon måste jag handla något. Har ett par möjliga kanditater. Dessutom är jag hungrig nu.

RSS 2.0