BIRTHDAYGIRL

Okej, just i skrivandes stund är det inte längre min födelsedag och jag är numera 21. Haft en fin födelsedag med Johan, familj, släkt och vänner. Kalas så tårtan kom ut genom öronen, mängder av klockrena presenter (som alltid!) och ett bra avslut med lite rosé och tjejsnack. Tack alla inblandade för att ni förgyllde min dag!



SWEDISH HOUSE MAFIA

Precis som alla andra lyckades vi efter många om och men få biljetter till SHM i Stockholm i november. Sicken jäkla hets! Ett rejält lyckorus som spred sig i kroppen när biljetterna äntligen blev våra. Nu är det bara att vänta snällt i ett par månader...


GÅRDAGENS

Igår spenderades kvällen på Butler's med några gulliga arbisar plus ett par glas öl. Lite tröttsamt att det är slutet av juni och man får sitta inlindad i fleecefiltar för att överleva, men vad gör det när man har världens goaste vänner omkring sig. Hoppas på många sånna kvällar i sommar! Idag har jag tagit det väldigt piano med en sväng till Skeppsviken med Jessica, Rebecka och bebismagen. Så mysigt. Just nu ligger jag i soffan som en prinsessa medans mamma ger mig pedikyr och fixar mina tånaglar, avis någon? Yes, min gullemamma är bäst i världen.

Ser just nu på ett program om tjurfäktning, JÄVLAR VA ARG JAG BLIR. Må alla idiotjävlar till matadorer och allt vad det heter DÖ en plågsam död medans tjurarna snällt får skutta ut från arenan och äta jättegott gräs.





LONG TIME, NO SEE

En månads bloggbreak kanske har gjort susen? Kan avslöja att inget större har hänt i mitt liv under denna period, så va inte för ledsna. Idag är dock en sorgens dag då vi inte lyckades få biljetter till SHM trots tappert krigande från Louises sida, men imorgon morgon vässar vi armbågarna och höjer aggresiviteten ytterligare - JAG SKA HA BILJETTER. Var på riktigt gråtfärdig, lätt illamående och påväg djupt ner i depression idag, så imorgon måste bli bättre. Håll alla tummar och tår!









Bjussar på lite Instagram-bilder från den senaste månaden. Följ mig gärna där > amartinao


RSS 2.0